Miloš Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 (editace) Ahoj, Mohu poprosit o radu? Měnil zde někdo toto rádio za něco lepšího? A pokud ano, za jaký typ. Originál škoda či china? Moc děkuji M Editováno: 17. Červenec 2018, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaISdaBest Vloženo včera v 14:45 Sdílet Vloženo včera v 14:45 Ahoj, mám dotaz, mám teď v Octavii 3 rádio Blues. Potřeboval bych v autě mít navíc pouze bluetooth, abych mohl poslouchat hudbu z mobilu. Když byl koupil první swing s dotykovým displejem, který nemá zvlášť ještě jednotku. Stačilo by pouze staré rádio vyndat a zapojit nové? Nebo je ještě potřeba nějak nakódovat online odblokovat apod.? Na rádiu Blues mám ještě možnost nastavení vozidla skrze tlačítko Car, za mě asi nejdůležitější, abych nepřišel o možnost kalibraci tlaku PNEU. Přišel bych výměnou o tuto funkci? Nebo by se funkce zobrazily stejné, jako mám teď na rádiu Blues? Máte případně tip na nějaký radio klidně i neoriginální, které by podporovalo funkce vozidla? Tzn. abych tam mohl furt zkalibrovat PNEU apod.? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo včera v 18:04 Sdílet Vloženo včera v 18:04 Ahoj, musíš to nechat odblokovat a nakódovat. Je tam potřeba ještě externí mikrofon pro handsfree k telefonu. Mám doma starý Swing s tlačítkama, ten umí i BT. Nechal bych ho hodně levně a zařídil odblokování. Jestli chceš, napiš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.