MilanHos Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Musel si ty světla vyhádat nebo mu je tam dali sami od sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Predpokladam ze sami od seba. Ak by dali klasiku, mali by problem ich spravne rozsvietit - ine kodovanie a ine zapojenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Suma za celok vyse 1 800 € (svetlo, naraznik, vyztuhy, lakovanie, spasovanie, difuzor, geometria). Nastastie z PZP vinnika. Vraj nevie ako by to dopadlo z havarijky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 v ostatných témach sa hromadia otázky a dotazy k zadným odrazkám. ja už mám sadu kúpenú , chystám sa ich namontovať keď bude teplejšie počasie. plán je zhodiť zadný nárazník, vyrezať otvory podobne ako pri ostrekovačoch svetiel a zozadu odrazky niečím prilepiť. presnejšie zatiaľ neviem. keď má niekto garáž na východe SK a poskytne ju, môžno by som sa do toho pustil hneď. sranda to asi nebude, ale nárazník sa mi meniť nechce, svetlá určite dávať preč nebudem, tak nech to mám komplet. nie je síce problém meniť občas nálepky keď vyblednú, no originál je originál čísla dielov - kombi: 6V9 945 105 - odrazka nárazníka ľavá Škoda 6V9 945 106 - odrazka nárazníka pravá Škoda čísla dielov - krátka hatchback: 6V6 945 105 - odrazka nárazníka ľavá Škoda 6V6 945 106 - odrazka nárazníka pravá Škoda pár fotografií combi varianty nalepiť priamo na nárazník asi nebude dobrá voľba, vyzerá to dosť hrubé. možno to rozlepiť a nalepiť len červenú časť. no veď skúste a dajte vedieť :) nemusím byť pokusný králik stále aj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 na SK ďalšie 2 kombi s facelift svetlami. jedna z @brrrrm-ovho mesta, druhá biela to mala o dosť ďalej (cca 350+350 km). Scoutline tu myslím ešte nemáme, navyše na modrej denim mám tu ešte 2 vážnych záujemcov (strieborná a j ďalšia biela kombi, a brrrrm to nie je), no zatiaľ šetria :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 (editace) njn.. párkrát som ho stretol aj v našich uliciach.. a dokonca som ho pred 2r aj vycvakol.... v lete pôjdem pozrieť, ako sa budú vynímať tieto FL svetlá v kombinácii s letnými Rockmi.. A hlavne som zvedavý na tú striebornú! Editováno: 20. Březen 2019, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 A už se někomu podařilo a realizovat ty odrazky. Sranda pokusy s nálepkou nepočítám. @wirer už to má nějak namyšlené ale někdo jiný už to zkusil? Jen sem zvědavý, sám o tuto výměnu zájem nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Vidím ze západný južani sa tiež činia... Inak minuly tyzden niekto v Komárne trochu rozbil striebornu trojkovu fabku... Cez stred kapoty ma velkym ciernym napis skoda poznate ho? je odtialto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Dalsia kratka, modra Race niekde z okolia Ostravy. Spoiler A prichytil ma pri cine :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Prvy fakt velmi rychly pokus, navyse dost nahrubo. Je to scoutline a ten je dost makky, kedze je v spodnej casti skrateny. Navyse bol po buracke, na pokusy staci. Asi bybto chcelo rezat priamo na aute, tazko povedat Spoiler Btw, kto chce, mam tu scoutline difuzor, mierne poskrabany 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 Dobrá práca, vyzerá to dobre, na to že je to 1. pokus, u Teba ďalšie prevedenie / pokusy ako keby bolo z výroby. Vo finále už len vyplniť presvitajúce špáry a korekčná ceruzka to schová a prekryje. Pekne, kedy sa mám prihlásiť ? PS : Ta prasklinka bola Maťova, alebo pri rezaní ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Mam dilemu a iba 1 pokus viac mi to vzhladom na uhly, zaoblenia a podobne sedi presne na opacnej strane Co s tym? Dat ako ma byt, alebo ist opat proti davu? A este by som potreboval detailnejsie fotky FL zadneho naraznika, plus vzdialenost od otvoru kolesa. Myslim ze je to 33.5cm, ale pre istotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 No, asi nepomuzu, kdyz reknu, ze kdyz jsem ted byl na otocku v CZ a videl vicero FL nazivo, jediny, co se mi na nich ale vubec nelibilo, byly ty odrazky. Fakt to v seriove podobe nevypada dobre. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 áno, to mi je jasné. väčšina to aj tak nerieši, značka je tiež reflexná, no na červenej sa to snáď stratí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 (editace) Človek si zvykne na všetko, zvykne si aj na tie odrazky. V kombinácii s LED zadnými to až tak zle zase nevyzerá. A na červenej je to naozaj decentné. Každopádne radšej aspoň takéto odrazky ako žiadne - resp. ako len nalepený pásik, ktorý po nasvietení studenými ledkami svieti do fialova. Len či to dať opačne, to je dilema. Ako veľmi to nesedí, ak by to malo byť nasadené správne? Ako veľmi sa posunú tie odrazky? Ideálne riešenie zohnať hotový nárazník s odrazkami. Prípadne vymeniť s niekým, kto kúpil červenú FL s pôvodnými svetlami. Možno by uvítal jednoduchší nárazník bez odraziek, ak v budúcnosti nemá plán dávať LED svetlá. Spoiler Akurát včera na našom sídlisku sa podarilo rozbiť jednu červenú F3CFL so starými svetlami, ale asi ju opravia... Editováno: 17. Duben 2019, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Pomoct sa tomu urcite da, nie je to nijako extra hrozne. Tak ci tak sa bude musiet zvnutra odrazka podlepovat. O folii viem, casom vybledne a zmeni farbu do ruzova. Preto to chcem dat ako "original". Svetiel sa tak lahko nevzdam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 (editace) Mám fólii stále od prvního nalepení bez vyblednutí, takže se dá sehnat i vhodnější. Nej by byla reflexní páska přímo od 3M, ta je i certifikovaná na pozemní komunikaci, ale musí se napřesno stříhat, prodává se to v metráži 5cm široké. A teda ta certifikace asi stejně plně nenahrazuje hlavní odrazové prvky, ale je to spíš jen jako doplňkové, každopádne aspoň něco ? Editováno: 17. Duben 2019, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Koupil jsem s Číny metr za 30 kc, za par mesicu vyblednute. Koupil jsem v obchode za 100 metr a jeto pres pul roku v poho, ale byla zima.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Dalsia kombi montaz na zraze. Detva 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Info k odrazce v samolepce mam před fl světla ale i tak jsem si nalepil pásek pod zadní světla. Pánovi na STK se to nelíbilo... Ale měl rozum a nikam to nepsal. Kdyby se mu to nelíbilo jde to když tak strhnout že .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 (editace) Uf, som sa zľakol že som tam bol a som tam nebol. Skoro ja. Super. Editováno: 2. Červen 2019, autor: lenka75 oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 (editace) @zwan Mám známeho na STK, som zvedavý čo "zaspieva" na nalepené odrazky, čaká ma to 30.9. Dám info. Editováno: 2. Červen 2019, autor: lenka75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 No som zvedavý, určite daj info, možno ten súčasný počiatočný ošial z nových prísnejších kontrol do septembra opadne.. Ja by som možno radšej dal dole tie odrazky a spoliehal sa na nevšímavosť technika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Osobně jsem u STK dlouho nebyl, ale nevšiml jsem si, že by nějak svítili na zadní světla jestli obsahují odrazky. Leda kdyby byla náhoda a chlápek znal tyto po FL světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Co jsem se ptal u nás na STK, tak prý dostali upozornění že se u Fabie mají má ty světla zaměřit. Jsou se situací poměrně dobře obeznámeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.