Září 3, 20196 r No jo, Pražáci zase rejžujou, to se ty Octávky a Karoty kupují. :-) https://tn.nova.cz/clanek/prumerna-mzda-poprve-prekonala-34-tisic-kolik-se-bere-u-vas-prehled.html
Září 3, 20196 r před 42 minutami, beuticek napsal: Neee, dylino, ses měl líp učit ??? Pravdu má ten hoch, holt komu není shůry dáno . . ., kdyby jste byli kamarádi a ne jen žvástilové, tak se mi vy Pražáci na tu Octávku složíte, každý dá 100tis, co to pro Vás je ( 2 platy) a uděláte chudákovi z KV radost a ještě dobrý skutek. Protože potřebným je třeba pomáhat.
Září 3, 20196 r Hele, to mě nenapadlo. Zkusíme to probrat na srazu ?. Jenže ty bys na ní taky furt jenom nadával ???
Září 9, 20195 r škoda octavia beranidlo? :-D https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2919188-policie-predstavila-nova-auta-dostane-jich-stovky-potreba-je-jeste-vic
Září 9, 20195 r No, jelikož je to upevněno přímo na konstrukci vozidla, jsem zvědavý, jaké budou náklady na případné opravy. Možná by klukům mohli koupit i nové boty, aby byli konečně i vidět.
Září 10, 20195 r Autor Kluci, sraz platí 23.9. pondělí, penzion Žilina v Žilině na té křižovatce, jako byl minule [emoji6] Klasika od pěti [emoji6] Pozor, Žilina u Kladna, ne na Slovensku [emoji1787]
Září 11, 20195 r Autor Tak zatím kromě workoholika Stana, kterej doluje zlaťáky můžou tak nějak všichni, super. Účast potvrdili : Clint, Ozák, Kokta, Beuticek, Kočkagin, Radius, Sid, Tomiikk, Motosman, Sabiza, Arlo, Barbossa... Pancho s otazníkem [emoji3] Někdo další? Někdo z nových debatérů? [emoji6] Co Pawouk? [emoji6]
Září 11, 20195 r Řekněme, doufejme, že si splete Piešťany s Žilinou.No, možná přijde i kouzelník. [emoji23][emoji23][emoji23]
Září 12, 20195 r před 19 hodinami, Clint napsal: Tak zatím kromě workoholika Stana, kterej doluje zlaťáky můžou tak nějak všichni, super. Účast potvrdili : Clint, Ozák, Kokta, Beuticek, Kočkagin, Radius, Sid, Tomiikk, Motosman, Sabiza, Arlo ... Pancho s otazníkem Někdo další? Někdo z nových debatérů? Co Pawouk? Všichni až na toho nejdůležitějšího, jehož modrý stín je rychlejší než jeho krok. Jehož všech 7 smyslů je v pohotovosti v případě páchaného bezpráví slepičího světa na ovečkách. Říkají mu ochránce všech bezbranných ovcí. Jeho síla, obratnost a vytrvalost zachrání svět. :-) Clint už evidentně se mnou nepočítá, to ale nevadí, já stejně nepřijdu dokud nepřijde Pawouk. :-) :-) :-) Teď vážně, je mi to líto kluci, rád bych Vás po dlouhé době všechny viděl, ale asi mi to nevyjde, práce hodně, málo času, pokud se člověk nechce ještě okrádat o čas s rodinu. Teď je to tam navíc samá uzavírka a zdržení z Varů na Prahu a Žilina ani nevím kde to je, jak se jmenuje ta restaurace? Tedy na 90% nedorazím. Snad už se to za krátko zase srovná a bude to lepší. Váš Skoda killer.
Září 12, 20195 r Autor S Plačkou moc nepočítám, pač nikdy nedokázal říct ano, či ne. Jen to, že neví co bude a den před srazem, že nemůže [emoji38]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.