Petrrr Vloženo 22. Květen 2020 Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 Stringo, ceny vsech Skodovek jsou uz davno mimo misu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Květen 2020 Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 Mě nezlomíte, moje víra je pevná a neotřesitelná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2020 Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 No u Scaly lidem v ramci toho infotaimentu mizi ruzne funkce. Skoda Conect spis nefunguje nez funguje atd.. Je dobre platit za neco, co nefunguje. [emoji23]A neboj se, vse chce svuj cas, i tebe zlomime. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Květen 2020 Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 Tak se vsaď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Škoda Connect ani nevyslovuj. Ale zase je musím pochválit, že už 3 dny mohu po zastavení použít svůj mobil bez resetu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 A už víte, že měšťáci budou měřit bezpečnou vzdálenost mezi auty? Kde se kupuje ten šlapací nesmysl na kterým se jezdí v tom růžovém trikotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 To je oficiální cena?Španělské ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 A už víte, že měšťáci budou měřit bezpečnou vzdálenost mezi auty? Kde se kupuje ten šlapací nesmysl na kterým se jezdí v tom růžovém trikotku? A kde to chtějí měřit, ve městě tak možná u kamionů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Taky jsem nad tím přemýšlel. U kamionů ve městě a to ještě na silnici pro MV. A pak všede tam kde řidič překročí 80ku. Jižní spojka, dálnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Další fór je v tom, že z nich udělali dopraváky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Tohle je asi cena z antarktidy... no kdyby me nekdo rekl pred osmi lety ze obycejny diesel bude stat milion... https://www.auto.cz/skoda-octavia-combi-2-0-tdi-110-kw-dsg-style-prvni-rande-133891 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 A jsou ještě lidi, kteří to obhajují a těší se, až za to ten milion dají. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 A přitom v té červené vypadá jak obyčejnej myslivec za 400 [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Mě se Octavie líbí. Ta cena je ale likvidační pro normálního člověka. Jedině koupit 4 roky starou s 200000km (pokud možno nestočenými) za 450000kč a mít pocit, že má člověk zánovní Šáde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Největší sranda je můj vzdálený soused, má dva roky Mazdu 6 v myslivci v plné náloži a už mu rezne, kožená sedačka se ošoupala až na hadr a dostal kamínek do papírové kapoty a nejen, že udělal v laku zásek, ale i ďůlek, že může hrát kuličky [emoji23][emoji1787][emoji23] Já mu říkal, že to má papírové plechy a on nevěřil. Teď to ví [emoji3][emoji3] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 No já doufám, že se mi pak zase povede najít nějakej vrácenej operák se slušným nájezdem za dobrou cenu (jako současnou a předchozí octu). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Tak roční auta nebo mírně ojeté nebudou žádná darda. Bude to ve stejný cenový relaci jako teď... lidi si neuvědomují, že za více peněz zároveň dostávají více výbavy a zajímavější funkce. Jediný průser je prostě cena nového RSa, ze kterého se stal zbytečně trapný kult wannabe sportovních chlapců, kteří si myslí, že mají doma sporťáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Já mám Škodovky rád, relativně fungují a jezdí dobře, ale ty ceny jsou fakt vysoko a hlavně není teď co koupit, pač můj motor mají jen se zbytečným DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 No mám ještě 3-4 roky čas. Pak se uvidí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 třeba ted spadnou ceny aut, že bych vyměnil golfa... už ho mam moc dlouho :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 No mám ještě 3-4 roky čas. Pak se uvidí. Já myslím, že celkem deset let bude úplně v pohodě. [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 A co Plačka, kolik už má na muším motoru naježděno? [emoji6] Záměrně nepíšu slovo nalítáno, pač bych to hodně výkonově nadsadil [emoji1787][emoji1787] 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Ten pro samý "hejtování" Škody nemá čas na ježdění ???? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Spíše mu ten krám nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Prej mu začal nějak kašlat [emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.