Clint Vloženo 28. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Ještě jsem nekoukal, jako že 110 nafta jen DSG? Snad ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Stan to psal v tématu OIV. Je evidentní, že mají prostě jen nejprodávanější kombinace motorů. Na druhou stranu vypustit do světa jen kombíka s tím, že lift příjde v roce 2020 a nemít za něj možnost objednat nic jiného, je fakt zmrdstvo světa. Jako osobně bych čekal, že pustí 2.0 TDI 110kW s manuálem nebo s DSG a pak 1.5 TSI 110kW s manuálem nebo s DSG, ať má člověk na výběr. Teď v podstatě nemáš skoro na výběr. Což je u ŠA velký nezvyk. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 (editace) Další motorizace / kombinace budou později Editováno: 28. Listopad 2019, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 před 35 minutami, beuticek napsal: No asi skončím u benzínu. Vybavená Octavia combi za 800 tisíc s 1,5 .... tak to žeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Ta 1.5TSi se jeví jako nejrozumnější volba, co se výkonu a ceny týče. Jen osobně mě nikdy ty VW benzíny nepřesvědčily svojí spolehlivosti, viz. řetězy, turba a aktuálně klokan i po přehrání SW. Škoda je u 2.0TDi 110kW nemožnost volby manuálu. Třeba časem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Vybavená Octavia combi za 800 tisíc s 1,5 .... tak to žeru Typicky rodinné auto za rodinnou cenu. Kdepak, to už dáááavno neplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Kvalita za rozumnou cenu, už předchozí oktávka nebyla pro běžné smrtelníky. Hele to se Pražáci teprve poserou https://www.novinky.cz/domaci/clanek/v-roce-2070-bude-tretina-cechu-zit-v-praze-a-stredoceskem-kraji-40305235?dop-ab-variant=0&seq-no=1&source=hp&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 před 14 minutami, LukášCBR napsal: Typicky rodinné auto za rodinnou cenu. Kdepak, to už dáááavno neplatí. Rodinné auto za rodinnou cenu byla snad naposledy O2 před FL, pak to šlo s cenou šíleně nahoru. Problém je, že v ČR je Octavie určitá modla a mnoho lidí na ní nedá dopustit, protože přeci 1.9 TDI se před těmi 20 lety povedla a jezdí do teď bez problémů. Jen se na tom udělá jednou za čas repas turba, hodí se na to altík z Bazoše a je to. Pepa to udělá před barákem na parkovišti, protože je tam přeci v motoru hromada prostoru a na to, abys udělal rozvody, nemusíš spouštět motor. ? Když to vezmeš kolem a kolem, tak si dneska za 350 tisíc můžeš pořídit dobré auto s nízkým nájezdem (jen se musíš srovnat s tím, že to bude diesel). Pořídíš za to Insignii A po FL, i40, čas od času dokážeš chytit i Optimu. To vše r.v. 2014 - 2015. Nebo si koupíš přetočenou Octavii z operáku (pro některé - toto berte s rezervou, ale všichni víme, jak to u OL vypadá). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 před 57 minutami, stanmar napsal: Vybavená Octavia combi za 800 tisíc s 1,5 .... tak to žeru Taky zase nebude nová. Asi zase nějakej vrácenej operák, uvidíme. Mám na to ještě 3-4 roky čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Ty motorizace co přijdou nic neřeší, v podstatě jen silnější varianta benzínu a nafty a samozřejmě jen s automatem... Dokud lidi budou kupovat olítané 3-4 leté Octavie za ceny nových aut méně oblíbených značek, bude to tak i nadále. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Jo lidi jsou ujetý, budou jim to furt kupovat. I když Octávie kupují stejně jen firmy. A řada z nich už ani to ne, koupí Rapidy a Octávie jen pro vedoucí pracovníky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Před hodinou, Petrrr napsal: Kvalita za rozumnou cenu, už předchozí oktávka nebyla pro běžné smrtelníky. Hele to se Pražáci teprve poserou https://www.novinky.cz/domaci/clanek/v-roce-2070-bude-tretina-cechu-zit-v-praze-a-stredoceskem-kraji-40305235?dop-ab-variant=0&seq-no=1&source=hp&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null To mě neva, to už tady nebudu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Před hodinou, LukášCBR napsal: Ta 1.5TSi se jeví jako nejrozumnější volba, co se výkonu a ceny týče. Jen osobně mě nikdy ty VW benzíny nepřesvědčily svojí spolehlivosti, viz. řetězy, turba a aktuálně klokan i po přehrání SW. Škoda je u 2.0TDi 110kW nemožnost volby manuálu. Třeba časem... Ano rozumná volba to je, ale pokud to půjde, rád bych ještě někdy příště něco silnějšího a to 1,5 rozhodně není (a steně tak 2,0 Tdi 110kW). Ovšem tam bych viděl cenovku nebezpečně blízko miliónu a to už mi připadá na auto se jménem Octavia trochu příliš. Navíc kromě DSG tam přibude pohon 4x4. No jestli bude u RS taky ta cena takto sebvědomá, budou prodeje v ČR asi celkem zajímavé. A jestli to dopadne s těmi emisními pokutami opravdu tak zle... tak to bude teprv cenovka. Tak jsem sám zvědav čeho se dočkáme. Před hodinou, LukášCBR napsal: Typicky rodinné auto za rodinnou cenu. Kdepak, to už dáááavno neplatí. Typické firemní (nebo odpisové), rodinné možná z důvodu, že v něm vozí někdo krom kufříku, noťase a papírů také rodinu. před 17 minutami, beuticek napsal: Taky zase nebude nová. Asi zase nějakej vrácenej operák, uvidíme. Mám na to ještě 3-4 roky čas. Záleží na tom o kolik bude padat cena, aktuálně je rozumnější zánovní Superb, ačkoliv nemusí mít úplně identickou výbavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Tak to tedy vypadá, že moje Oktávka se stane u mě veteránem a budu ji držet nad vodou, dokud to půjde. [emoji6] Protože nějaká 1,5 s vypínáním poloviny hrnců mě optimismem nenaplňuje. A DSG už vůbec. Nebo se holt začnu ohlížet jinde [emoji850] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 (editace) před 24 minutami, Clint napsal: Nebo se holt začnu ohlížet jinde To se nestane a sám to víš. před 28 minutami, stanmar napsal: A jestli to dopadne s těmi emisními pokutami opravdu tak zle... tak to bude teprv cenovka. Nedopadne to jinak. ŠA je teď zase krytá. Mají hybridy a iV modely. Takže to splní. Editováno: 28. Listopad 2019, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 No to rozhodně stačit nebude, nebo jsi tak bláhový jako politici v Bruselu a taky žiješ v bludu, že se přestanou prodávat auta se spalovacími motory a vše bude elektrické a hybridní? Nebuď naiva, ani v západních ekonomikách to bez štědrých dotací nepůjde, natožpak u nás. Tolik bezemisních aut žádná automobilka krom Tesly určitě neprodá, aby to vyvážilo ty ostatní. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 A ani Tesla není v plusu. Číňan zkrachoval, Dyson to zabalil atd, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Teď jsem náhodou narazil na jeden článek, který moc nechápu proč vlastně vznikl... Podle mě člověk který si to přečte a nemá moc vlastního rozumu na svůj vlastní úsudek, bude na silnici akorát tak nebezpečný. Článek v podstatě nabádá řidiče k tomu, aby brzdili provoz jak mimo město, tak ve městě, aby vytvářeli jakýsi konvoj vozidel a jako bonus si ničili vlastní auto podtáčením motoru při řazení a aktivním systémem Start-Stop... https://auto.tn.nova.cz/clanek/novinky/jak-usetrit-v-zime-na-spotrebe-auta-rozhoduje-styl-jizdy-tipy.html?ref=str Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Nova. Tomu může věřit maximálně plačka a náš náčelník komouš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Víš co lidí tenhle kecum věří?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Můj rádce řazení věří kde čemu. Jedu 55kmh na trojku a on radí vrazit tam za 6. V tu chvíli jsem rád, že nemám automat, jinak bych jel okamžitě na 1100 otáček. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 To je ale problém TDI motoru. 2.0 TSI s DSG to nedělá. Plus máš pádla a pokud máš víc IQ než všichni potencionální voliči Trikolory (35), tak je použiješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Sabizo upřímně, proč bych měl dokola mačkat pádla, to radši ten manuál... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Tak už i v Plzni budeme mít beranidla na piráty silnic[emoji23] Výbava základ + paket KNOCKOUT, malá navigace, DSG, 4x4 a 1,8Tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Sabizo upřímně, proč bych měl dokola mačkat pádla, to radši ten manuál... Proto můžeš použít režim S, kde to udrží trojku ve vyšších otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.