budis Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Zdravim, muze mi nektery z vlastniku Karoqa nebo kdokoli jiny popsat, jak funguji elektricky ovladane dvere zavazadloveho prostoru? Cim vsim se daji otevrit / zavrit, da se nastavit maximalni vyska otevreni, je mozne neco vezt s nedovrenymi dvermi (cas od casu vezu neco dlouheho), daji se ovladat i rucne? Omlouvam se za mozna zvlastni otazky, ale nikdy jsem nemel moznost toto vyzkouset. Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Otevírají se tlačítkem na dveřích jako ručně pak tlačítkem na ovládači z dálky tlačítkem od řidiče a ještě podkopnutim nohou. Výška otevření jde podle návodu nastavit ještě jsem nezkoušel. Vézt něco s otevřenými dveřmi jsem ještě nezkoušel ale asi budou muset být otevřeny úplně protože je nelze pouze přivřít( aspoň myslim) a ručně jako třeba na fabii s klasickými vzperami ovládat opravdu nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Myslim ze ovladat rucne se primo zakazuje, protoze hrozi poskozeni... u Kodiaqa me pred tim varoval prodejce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 27. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Nelze tedy dvere zavrit jen castecne? Mozna se ptam blbe, ale jde mi o to, ze v Roomsteru jsem obcas na kratkou vzdalenost vezl neco, co se tam treba uplne neveslo a dvere stacilo jen zajistit, aby se neotevrely uplne. Na to bych musel s el. dvermi zapomenout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nusaduam Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 (editace) Tlacidlom zastavis v momente kedy potrebujes Editováno: 27. Srpen 2018, autor: nusaduam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 To dotažení k převáženému materiálu jednou za čas jim nebude tak vadit, jako otřesy během jízdy v nezajištěné poloze. S elektrickými 5 dveřmi bych takový odvoz raději vždy řešil jinou cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Mna vytaca ze dvere sa daju ovprit od soferovych dveri malym tlacirkom ale nedaju sa tym tlacitkom uz zavriet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 @velkepeni možná se pletu ,ale u mne zavřít tlačítkem jdou . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Ano jdou zavřít musi se trochu déle držet a zavřou se 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Otázka pro Ferdu25 dá se dodatečně Karoku domontovat el. otvírání a zavírání pátých dveří ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lirap Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 U MR2019 jdou zavřít od řidiče, když tlačítko déle držíš... Výšku otevírání si nastavíš tak, že při otevřených dveřích na max. je pomalu ručně stahuješ do jaké chceš výšky a když máš výšku tak podržíš tlačítko na zavírání kufru, ono to pípne a příště se ti už otevřou do nově nastavené výšky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Moc dík tento návod jsem hledal ale ještě otázka když si jednou nastavím nižší výšku otevření jak to pak vrátím do původního nastavení dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lirap Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Opět pomalu ručně zvedneš do max. výšky a podržíš to zadní tlačítko na zavírání kufru, ono se opět uloží to nové nastavení. Asi bych to nedělal nějak často, ale takhle to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 K tomuto bych si dovolil menší poznámku. Na několika místech zde na fóru se lze (troufnu si říct od fundovaných lidí) dočíst, že jakýkoliv manuální zásah "silou" do elektricky ovládaného systému není žádoucí a ohrožuje funkčnost systému. Z logiky funkce je elektrické otevírání víka zavazadlového prostoru právě z toho důvodu, aby se do něj manuálně nemuselo zasahovat. Jak se lze dočíst v manuálu ke KAROQu (kam doporučuji se podívat vždy ze všeho nejdříve), v kapitole "Víko zavazadlového prostoru s elektrickým ovládáním", v části "Nastavení horní polohy víka" (str. 63 manuálu), změna horní polohy víka se provádí, cituji: 1. Zastavte víko v požadované poloze 2. Přidržte stisknuté tlačítko B » obr. 50 na straně 63, dokud se neozve zvukový signál. Ačkoliv vrácení polohy víka do původní pozice je následně prováděno "opatrným manuálním přizvednutím víka až na doraz", rozhodně bych doporučil minimálně pro nastavení požadované polohy využít elektrického systému, jak radí uživatelský manuál, narozdíl od manuálního zásahu, jak radí kolega nade mnou. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Mě právě to nastavit nešlo dal jsem to do polohy kterou jsem chtěl a tlačítko držel snad minutu a nepiplo a polohu si nepamatovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Nechápu jednu věc, u Karoqu aby člověk měl el. víko kufru tak se musí připlatit za Virtuální pedál a tím se i získá el. víko. U Sportline co jsem měl půjčeného bylo el. víko ale virtuální pedál jsem nenašel, prostě tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Nohou si skusal? Mne to pride ze to znimaju park senzory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Zkoušel. Odemknu auto, dávám nohu, všude možně a nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Nechce se mě tam jít to zkoušet, ale myslím že funguje jen když je auto zamčené a nenastartovane. A taky nefunguje když mám káru zapřahlou..(Tak a jestli to není tak zachvilku se někdo ozve že kecam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macik68 Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Funguje to u zamčeného i odemčeného auta. Mě to taky původně nešlo. Až v mi museli v servisu ukázat, když jsem to šel reklamovat, jak a kde mám tou nohou mávat. Měli že mě docela legraci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Jsem vůl. Nohu jsem tam měl vždy moc dlouho. Funguje to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Nekope sa aj u Karoqu ta klasika Skodovacka nakopavacka spickou/ziadne mavanie zo strany na stranu/,ako na Superbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 (editace) Žádné máváni právě. Jen kopneš a hned ven. Žádný zdržováni se s nohou pod nárazníkem. Takže jak jsem na to přišel jak na to, tak musím říct, že to funguje náramně. Jen by mě zajímalo kde je to čidlo ? Editováno: 10. Březen 2019, autor: Lukáš F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Dobre som tipol,ako Superb...tiez som ho tam hladal a nenasiel,ale funguje ako pises Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pája66 Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Když se podíváte pod vůz,tak snímač je za prostorem pro tažné zařízení,jo a klíč musíte mít u sebe.Pokud ho nemáte je snímač neaktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.