deto Vloženo 1. leden 2023 Sdílet Vloženo 1. leden 2023 Nemam problem s vydrzou stieracov aj bez extra starostlivosti - vacsinou ich vymenim 1x a pak auto ide z domu. Zvacsa mi vydrzia cca 3 roky - 80-90k km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 před 12 hodinami, deto napsal: Nemam problem s vydrzou stieracov aj bez extra starostlivosti - vacsinou ich vymenim 1x a pak auto ide z domu. Zvacsa mi vydrzia cca 3 roky - 80-90k km. Tak tomu se mi nechce věřit že ti vydrží tři roky. To je snad ani nepoužíváš jinak si to nedovedu vysvětlit. Najedu cca20-25ti ročeně a po roce vržou a matlají po skle. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Souhlasím. Já těch 20-25 tis. najedu cca za půl roku a zvlášť vždycky po zimě je rozdíl staré / nové stěrače jasně patrný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 To by chcelo napísať nejaký román o stieračoch ..to je sen toto čítať niekedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 5. Květen 2023 Sdílet Vloženo 5. Květen 2023 Nemá někdo zkušenost s těmito stěračů? Sedí - ten kratší stěrač je 475mm - mám pocit, že je delší než originál? https://www.autokelly.cz/Product/BO-3397007620/9413855/39849642;39850140;7;4855400;44889257;44901186;44901336 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiby1810 Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 Zdarec, stalo se někomu, že měnil zadní stěrač a neseděl adaptér na uchycení? Na obrázku vlevo nově koupený BOSCH a vpravo původní originální. Přehodit adaptéry nelze, protože uchycení není kompatibilní...magořina Ptal jsem se dodavatele a dle VIN kódu je ten nový správný, tak nevím kde udělali soudruzi chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 Na webu Bosch se dá zkontrolovat kompatibilita podle auta, sám jsem podle toho objednával na O3 a pasuje bez problému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 Tohle bych viděl na Kamiqa, Scala a ne Karoqa. Kompatibilní(resp zaměnitelný) rozhodně nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 5. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2023 Od doby, co na autech používám tekuté stěrače, tak stěrače dobře a hlavně TIŠE stírají. Jen nekupujte ty ve velkém rozprašovači za pár korun například v Kaufu apod. Fungují, ale jen týden, maximálně dva. Skvěle mi fungoval METABOND Clear, teď používám K2 Vizio PRO. Metabond je na jednorázové použití, K2 se nanáší rozprašovačem, takže je na více použití - tedy výrazně levnější. Vydrží míň, ale i tak je to několik měsíců. 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 26. Března Sdílet Vloženo 26. Března Stěrače mi přišli stejně blbě jak Shybimu 1810, přední i zadní Bosch...vracím je a 20min jsem tam dával zpátky ten původní stěrač...zřejmě příliž ostré hrany v kovové lyžině které se zaryly do plastu stěrače a ten nešel nasunout a zacvaknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března Tak už nám po roce vržou a poskakujou taky.....na první servis jdu až v listopadu, tak budu muset koupit nějaké provizorní, než nám je vymění.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Bosch...tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winnererglory Vloženo 11. Září Sdílet Vloženo 11. Září V 12. 4. 2019 na 18:37, budis napsal: Asi se zeptám blbě, ale jdou vám vyklopit stěrače? Mám na mysli, když chcete třeba umýt čelní sklo. Možná, že už se to dneska tak nedělá, ale když to zkusím, tak mě naráží o víko kapoty a nejde je odehnout. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Září Sdílet Vloženo 12. Září To je víc než pět let starej příspěvek 🙄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Září Sdílet Vloženo 12. Září No a? Aspoň sa trochu snažil hľadať a nezakladal zbytočne nové vlákno o tom istom, za čo by od moderátorov určite dostal pochvalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Září Sdílet Vloženo 12. Září @e1. Když se ptáš... Pravda je, že jsem nedopsal odpověď .To bylo mířeno na to, že hned pod vláknem je několik odpovědí na řešení "problému". Peace 😇 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu Také se přikláním k názoru, že originální stěrače Škoda už nejsou to, co bývaly. Po čase začínají už i při slabém dešti nepříjemně vrzat. Ze své zkušenosti mohu říct, že stěrače BOSCH vydrží mnohem déle a jsem s nimi již mnoho let spokojenější jak u VW, tak i u Škody. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrDoctor Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu Origo skoda netusim. Ale roky kupuju bosch a vydrzi mi v pohode cely rok cca 30tis km. A asi by se to dalo vydrzet i dyl. Denso stojej stejne a za pul roku ko. Ale bylo to na peugeotoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.