Qual Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 (editace) @Cjoctavian U 16" to chápu, ale na 18" kolech? Pneumatika co se skoro nedá sehnat... Tak doufejme, že bude v papírech alternativně něco standardnějšího, třeba 225/40... Pokud nepoužijí i úzký disk, což bych se ani nedivil... Editováno: 6. Prosinec 2018, autor: Qual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Mne se to libi, jak vnejsek, tak vnitrek. Snad jedine ten stredovej displej ma na muj vkus nesmyslne velke ramecky. Radsi bych ho udelal az do kraju po vzoru dnesnich telefonu a tlacitka (beztak jen dotykova) udelal virtualni primo v UI prostredi. Na finalni soud je ale nutne pockat na realne setkani (to byva zpravidla pozitivnejsi, nez prvni dojem ziskany z placatych fotek). @Qual Nic standardnejsiho, treba 225/40 nebude, z logiky veci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 No budu si muset počkat na prohlídku na živo. Takhle z fotek a videí jsem nyní mírně zklamán co se rozměrů týká - přijde mi to nějaké malé. Třeba realita bude lepší. Jinak vzhled se mi libí (hlavně tedy proti zprzněné F3 FL). Tak uvidíme za pár měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Dovolím si taky málem přispět. Celkový vzhled pro mě osobně OK (ikdyž moc nemusím prodloužené sklo 5. dveří; je mi jedno jestli je to více, či méně podobné jinému autu), trochu škoda, že zadní svítilny již nerozvíjí toliko let budovaný image "C" profilu. Interiér taky OK (že je dnes móda vystrčených displejů se bohužel nedá nic dělat, moc mě to nebere). Určitě snaha o posun k lepšímu = měkčené výplně bočních dveří. Ale bohužel jen snaha, pozlátko pro povrchní zákazníky. Když se člověk užívající vozy škoda několik posledních let (OIII, FIII, Rapid) podívá pořádně, tak nemohu nevidět - pořád tempomat na levé páčce (proč to nemůže být na volantu jako u VW?), signalizace zapnutých světel jen na otočném ovladači, který je tak skloněný, že ikonka na něm nebude vidět už vůbec, kobereček řidiče snad už menší být nemůže (nebo ano?), chybějící opěrka pro levou nohu, osvětlení kufru jen žárovkou (a jen na jedné straně?), ... Má to být náhrada Rapida, ale na objem kufru současného liftbacku si myslím, že to (posouzením fotek) hrubě nemá. Takže rodina se dvěma dětmi a kočárkem bude mít v budoucnosti (pokud nebude chtít hrát tetris) možnost volby pouze Octavii kombi? Jen zakončím tvrzením, že pokrok, nezastavíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 @Qual Ani u současného Rapidu nebo Fábie je nějak netrápí, že v rozměrech R16 (jediný povolený 215/45R16) je výběr celkem mrzký. @ondra.rs Ale Scala není nástupcem Rapidu, je nástupcem Rapidu Spaceback, na výběr bude, bude malé SUV, O IV lift/combi (ale ty budou dražší) a zatím (uvidíme) snad zachování Fábii combi. Jinak souhlas, to "CZ" vzadu mi bude chybět, ikdyž se ho trochu snaží nahrazovat odrazkami (aspoň to "C") atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Pokud jde o kufr: Spaceback: 415l, Liftback: 550l, Scala: 467l Pokud nekdo prechazi ze Spacebacka, tak je to upgrade, ale pokud z liftbacka, tak downgrade. Rozdil 83l, to se myslim da prezit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L@dis1 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Těma předníma světlama to pro mě zabili, měli nechat ty užší jaké byli na Visionu a nědělat takové brutální trojúhelníky ( to je ještě Kabaňová pomsta ze "záhrobí"? nebo co?). Vybírám nástupce za mou O3 před FL a na Scalu se těšil a tajně doufal že bude vypadat jak Vision. Jinak zadek a vnitřek OK. Nakonec předek opravdu vypadá, jak tady v tom článku Novinky o nástupci Škody Rapid: interiér pro vegany a špionážní foto - iDNES.cz , nejlepší jsou ty komentáře " Tak to je hnus velebnosti... Škoda se rozhodla, že přední světla mají strašit? Napřed Octavia a teď tohle " atd. a nikdo tomu nechtěl věřit, že bude takhle vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 ondra.rs: - já bych třeba tempomat na volantu určitě nechtěl - gumu na podběhu jsem jako opěrku nikdy nepoužil - toto není nástupce liftbacku, ale hatchbacku S kontolkou potkávacích světel souhlas. Ani nevím, jestli s displejem místo budíků přichází změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 @bojler Digipanel má nějakou kontrolku "signalizace vypnutých světel", ale co to ve skutečnosti dělá, netuším... Jinak klasická kontrolka tam není, maximálně pokud se panel přepíná do nějakých "nočních barev", ale zatím jsem s tím v noci nejel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Jeste jedno video: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Škodovka tvarově ze ničemu nevymykající,žádnej zázrak se nekoná i když co do pompéznosti v rámci představení,a utajování auta by se to očekávalo.Představená nejvyšší verze kde bude i to zadní prodloužené sklo za příplatek + spousta fičurin jež si kupující připlatí.Myslím že se zákazníci ohlédnou jinde.Rozhodně to nepovažují za konkurenta Focusu ani VW Golfu jež přijde na trh jako novinka později,Co už no Škoda je ŠKODA. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Tak ses vykecal a můžeš zas dát na nějakou dobu pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 před 4 minutami, bojler napsal: Tak ses vykecal a můžeš zas dát na nějakou dobu pokoj. Klíd,už se těším jak toho bude jezdit v socke verzích mrtě.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 si počkám na MC a na nějaké černé lité kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 modrazem - počkej si na prodejnost. To že se Ti nelíbí neznamená, že se nebude prodávat (a může to být i naopak). Navíc ono to poohlédnutí po něčem jiném třeba v ČR asi moc nefunguje, když čelní příčky prodejnosti většinou obsazuje hned několik modelů škodovky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Mne sa to naozaj páči hneď od začiatku.... vedel by som si Scalu predstaviť ako ďalšie svoje auto, ale zatiaľ nehrozí. Inak, toto bude naozaj jediná karosárska verzia? Combi alebo liftback sa nechystá? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Pro Rusko a Asii by me absence sedanu prekvapila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Se Scalou se pro tyto trhy zatím nepočítá, ne? Ti by měli dostat svého "Rapida 2". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 designově to vypadá na 400 koní, ale realita motorově zas bude jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 No tak... s 1,5 TSI to určitě nebude tak marný, zvlášť když měl doposud Rapid pod kapotou max. 1,4 TSi / 92kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 před 35 minutami, kokta7 napsal: designově to vypadá na 400 koní, ale realita motorově zas bude jiná... Tak se nám schází staří známí švábi do hospody. 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 (editace) já nehejtím, jenom konstatuji, jaký to má sportovní tvary a pod kapotou není nic a prakticky žádný pokrok... už se sem nesmí ani psát? ok tak, radši čau. Editováno: 7. Prosinec 2018, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 A co jsi si myslel ? Že tam snad dají těch 213 benzínových kW jenž má Cupra ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L@dis1 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 No ta 1.5 tsi 110 kw jako vrchol v dnešní době nic moc teda. Octavia i Leon třeba měli i 1.8tsi o generaci zpět. Navíc všude čtu, že ta 1.5 působí ve spodních a středních otáčkách ospaleji než předešlá 1.4, tu já teď mám v Octávce a klidně bych uvítal něco silnějšího. Malé auto to rozhodně není. Holt už si lidi zvykli na litrové tříhrnky a cokoli silnější jim příjde aburdní?. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Za mě ok. Je teda pravda, že přední světla mohly být hezčí, zadek takovej divnej a nudnej bok tak nějak nekoresponduje s odvážným předkem a zadkem. Ale to bude hlavně o zvyku a prvním dojmu naživo. Jinak rozměrově a hlavně v kufru myslím docela slušný nástupce za F3 combi pro mě. Základ sice menší, ale po sklopení sedaček celkově využitelnější prostor. Hlavně v té zelené to nečekaně žeru ? Každopádně jako nové auto s tím množstvím možného příplatku pro mě nepředstavitelné, uvidíme jak se dostanu s ceníkem s budoucími sportovními doplňky a jinak si nějakej ten rok klidně počkám na ojetinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.