Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 11. 12. 2018 na 11:23, Joker 85 napsal:

Škodovka vydělává průměrně na autě 2x víc než Volkswagen. 

Tolik to nebude. Musis brat ale to ze v DE je vetsi mzda a jiny naklady nez v CZ. Kdyby skodovky vyrabeli v DE ve WV tovarne tak to bude uplne stejne jako s vyrobou jejich WV

Vloženo

Máš pravdu.

Pan Vlček se oficiálně a zcela jasně vyjádřil ohledně spekulací Scala RS, ale jak vidno, někteří stále jedou na své vlně.

U portálu auto.cz mě to už ani nepřekvapuje.

Když už tady reaguji, chtěl bych se zeptat, zda-li by mi někdo více zainteresovaný mohl přiblížit, v čem se vylepší služby Škoda Connect tzv. verze 2.0?

Vloženo
před 11 hodinami, Joker 85 napsal:

Skoda_Scala_vs_Audi_A3_vizualni_srovnani_Perex_503_0.jpg

Áno, podoba tam je, ale len podoba. Audi je pekná. Zato tá Scala vyzerá ako keby sa Fabia 3 nechala pretiahnuť Hyundaiom. 
Predná časť vyzerá ešte celkom fajn, bok je klasická škodovka. Ale tá zadná časť ? ? To čo je ? ? Podľa mňa je to humus. Bez urážky. 

Čakal som, že po takom krásnom aute ako je Superb 3 pôjde dizajnovo Škodovka hore, ale mám pocit, že dobré časy skončili.

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo

To vše je samozřejmě věc názoru a taky dost záleží na tom, z jakého úhlu se na auto člověk podívá.

Takto z fotek je rozhodně (za mě) Scala více dynamická než Rapid :

547033253_ScalavsRapid.thumb.jpg.0494267cbc7fadd0a5a27a77e8db2095.jpg2010092897_ScalavsRapid..thumb.jpg.d527101e01d56c7e74331a7200990474.jpg

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Fotky z FB z clubu Škoda Rapid Oficial. Bohužel trochu zkresleno optikou focení mobilem bez odstupu. Ale jakýs-takýs náhled na to, jak bude vypadat zadek bez prodlouženého skla a chrom paketu na oknech tu je.

FB_IMG_15448245073426473.thumb.jpeg.7239a763f81b3218be45340f57025558.jpeg

Editováno: , autor: miklisek
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo

No už vím, co bych si dal na verzi bez prodlouženého skla jako jeden z prvních prvků úprav. Lesklou černou fólii..... Uvidíme ještě, jak to bude vypadat s nápisem, zatím jezdí zkušební auta odmaskovaná, ale vzadu bez označení.

Vloženo

Miklísku, dobrá fotka.

Chápu, že se každému líbí něco jiného. Nicméně ta zadní světla a vůbec tvarování 5. dveří nechápu. Vypadá to jako důchodce, když si zapomněl nandat zubní protézu. Nechápu. Zlatá zadní světla na Rapidu, nebo OIII

Vloženo (editace)
On 12/14/2018 at 11:16 PM, miklisek said:

Fotky z FB z clubu Škoda Rapid Oficial. Bohužel trochu zkresleno optikou focení mobilem bez odstupu. Ale jakýs-takýs náhled na to, jak bude vypadat zadek bez prodlouženého skla a chrom paketu na oknech tu je.

Tak nakoniec som sa s mojim photoshopom celkom trafil :) Podla tej hnedej Scaly usudzujem, ze bude mozne objednat dlhe sklo na 5. dvere aj bez panoramatickej strechy, co je (aspon pre mna - odporcu tejto srandy) super sprava ;)

Editováno: , autor: Cjoctavian
Vloženo (editace)

Nevim jestli si pochopil muj komentář a nebo ja ten tvuj, ale myslel jsem to tak, ze anténa asi zmizne. Co jsem videl fotky i nižších výbav, tak tam byla taky ploutev. Je také mozne, ze to maji jenom na testování a pak tam bude klasika anténa. 

Editováno: , autor: Mics0d
Vloženo

Ono je otázka co mají opravdu za výbavu, ona ta ploutev bývá kvůli GPS, a to může být navigace, nebo to může být kvůli E-Call (pozice GPS). Jinak to zatím bývalo tak, že anténa nebyla, nebo byla ploutev. Popřípadě byla anténa vždy a potom anténa s GPS. Panorama bývá bez antény i ploutve. Samotná ploutev nemá příjem FM, pokud je pouze ploutev, je FM anténa integrovaná do skla.

Vloženo

nevím zda to někomu bude užitečné ale dnes jsem se bavil z jedním člověkem který má na starosti výrobu a kontrolu kvality u tohoto modelu a pomalinku rozjíždí výrobu s tím že cena by se mohla pohybovat od 350 000 kč + 

víc mi toho nesdělil asi to mají zakázané 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...