Skodascalacng Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 a co teprve já se Scalou na CNG - budu jedinečnej z jedinečnejch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Ono se moc není ani čemu divit. Navíc po uveřejnění cen OIV myslím, že plno firem přehodnotí svůj postoj k Octaviim. ŠA asi zkouší, co si může dovolit. Scala s cenou O3 a OIV s cenou Superba. Směšné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 JJ zkouší to. Myslí, že Octavia má jméno a pověst, lidi a firmy dají cokoliv za to. Jsem zvědav až se svezou s ní majitelé Octavií 3, jestli ten posun je adekvátní k ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 další test Škoda Scala https://www.autanet.cz/autonews-test-skoda-scala-1-0-tsi-jak-si-poradila-s-horskymi-prejezdy-a-3-tisici-kilometry-3826 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Pridam sem moju trojdnovu skusenost ......Dostali sme Scalu 1,5 Tsi dsg v nadhernej cervenej,vo velmi slusnej vybave STYLE ako nahradne auto pocas servisu nasich rodinnych aut. Trosku skoda,ze auto bolo uplne cerstve/iba 2300km/a motor sa teda javil taky nejaky prispaty/porovnavam s mojim v Superbe,kde ide ovela lepsie od sameho zaciatku/ Kazdopadne aj v Scale neskutocne dobre odhlucneny a kultivovany,celkovo velky pokrok co sa tlmenia nerovnosti tyka/auto malo 17" disky a zimne pneu/ Z vonku ozaj dravy a lubivy dezign aj v tejto cervenej farbe je ozaj auto neprehliadnutelne.Vecer otestovane aj priplatkove LED svetla s prisvecovanim do zakrut a prepinanim dialkovych.Musim uzat,ze funguju uplne skvelo a zasluzia si pochvalu.Krasny design zadnych aj s dynamickymi smerovkami robi Scalu aj zo zadneho pohladu velmi atraktivnou. Interier trosku nie moj smak.Kopec sice slusnych plastov,ale s roznou texturou povrchu posobi trosku rozhadzanym dojmom.Rapid sa mi v tomto ohlade pacil viac.Proste sa mi paci viac taka uhladena klasika.Zachranuje to celkom slusne ale podsvietenie v palubovke,vo dverach a pod nohami a v strope.Audio bolo zakladne,ale hralo velmi slusne. Slusny priestor,v aute,v uvedenom aute kopec asistentov a priplatkovej vybavy,motor,ktory sa predpokladam prebudi/aj spotreba bola zatia vyssia 7,3 dlhodobo/s nim dobre fungujuca dsg,ticho a celkovo kultivovanost,slusna stabilita na ceste,atraktivny a lubivy design/ta cervena met je ozaj nadherna/ su benefity,ktore robia Scalu atraktivnou.Trosku to kazi iba ta "ustrelena" cena.Kazdopadne auto,o ktorom sa da rozmyslat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 (editace) Určitě je to Style?Jinak hezky napsáno. Každopádně je vidět, že i "celobarevná" Scala může být hodně šik. Koukám, že co trh, tak jiná specifikace výbavy (třeba chromované lišty kolem oken).. Edit: Myslel jsem, že je to Ambition.. Editováno: 30. leden 2020, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 @Tomíno S. ano je to style. Ako pises lisi sa trhom, chyba designove veko a ine drobnosti, senzory vpredu a vzadu, atd. Ale chrom okolo okien ma i cz vybava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 @Patrik1971 pekna je ta cervena a aj dajn zhodnotenie. Dnes som videl zhodou okolnosti 2 cervene ambitionky v noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Bez toho skla vzadu je to stejne hezci, mela by byt moznost si vybrat, jestli to tam chci nebo ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Ale ved taka moznost je,ci?U nas na SK je to priplatkove v pakte Emotion.Toto auto ho nemalo,inak by malo aj panoramaticku strechu,ktora je sucastou tohoto paketu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 (editace) U nás ne.Tady je to v "základu" Style. Obě verze jsou pěkný, se sklem spíš sportovnější a bez vypadá víc dospěle. Editováno: 30. leden 2020, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 (editace) má to něco do sebe to MC http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda-scala/scala/18619261 Editováno: 30. leden 2020, autor: RDMBR 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 No,tak toto je uz ine kafe:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 to teda, ikdyž nejsem na červenou tak tudle bych si i pořídil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Souhlas, asi nejhezčí MC z celého portfolia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Škoda že nejdou dát sportovní sedadla jak u Fabie MC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 (editace) taky dobrý ? http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda-scala/scala/18624079 Editováno: 4. Únor 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Až na tu barvu, to je jak kdyby někomu zbyla šedá základovka při natírání vrat od garáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Myslíš šedá steel? Tento názor jsem už slyšel. Měl jsem ji na F III MC a teď na Karoq. A musim říct, že každý řika, že suor. A nejezdi jich moc. Jinou už asi ne. Věc vkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 100 lidí 100 chutí ? Ale mě se taky líbí, ikdyž to není metla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Já budu v menšině, většině lidem se líbí. Já to teda nechápu, tohle je totiž barva, která je vyloženě škaredá. Svou oblibu má jen kvůli originalitě, ale ne kvůli líbivosti. Když budou vedle sebě dvě MC šedá a červená, tak by mě zajímalo jak budou hodnotit namátkově kolemjdoucí a nezaujatí lidé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 (editace) V MC s tou černou to vypadá mnohem líp než s chromovanými doplňky Editováno: 4. Únor 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 https://www.autojournal.cz/skoda-scala-je-prodejni-zklamani/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 to už je ve vlákně Registrace. Jinak trapnej článek co už vychází pravidelně čtvrt roku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.