RDMBR Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Aspoň nebude dlouhá čekačka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 To rozhodně nebude. Jestli všechno klapne, tak já budu odjíždět příští týden, tj. 5 týden od objednání, sice žádná výbava, ale i tak fofr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Tak to je ku.va vítr ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Mohl by mi prosím nějaký majitel změřit jak je široká loketní opěrka? Mě připadá že je snad užší než ve Fabii 3 A jestli už budete měři tak prosím mezeru mezi předními sedadly, díky moc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 (editace) V 4. 2. 2020 na 12:17, Martin Rušaj napsal: Myslíš šedá steel? Tento názor jsem už slyšel. Měl jsem ji na F III MC a teď na Karoq. A musim říct, že každý řika, že suor. A nejezdi jich moc. Jinou už asi ne. Věc vkusu. Martine a jak jsi spokojený s údržbou této nevšední barvy? Zrovna tahle konkrétní scala u Novotného nás docela zaujala, škoda že nemá sound system a Amundsena. Editováno: 10. Únor 2020, autor: xtrack 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Zdarec, jakou ste měli čekačku na Scalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 před 6 hodinami, xtrack napsal: Martine a jak jsi spokojený s údržbou této nevšední barvy? Zrovna tahle konkrétní scala u Novotného nás docela zaujala, škoda že nemá sound system a Amundsena. S údrzbou jsem spokojený na výsost. Špina na ní nejde dlouho vidět. A jak použiješ kosmetiku po umyti, tak se to ještě znásobí. Jak jsem ji viděl poprve, ( vybrala jí manželka), tak jsem si hned vzpoměl na tátovou škodu 120. Měl jí na ni taky. Říkal jsem si. Ach nic moc. Ale pak v reálu jsem se do ní zabouch. A teď bych jinou nebrál. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtapablo Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 před 10 hodinami, RDMBR napsal: Zdarec, jakou ste měli čekačku na Scalu? Zdarec, Scalu jsme objednali na konci listopadu 2019 a vyzvedávali na konci ledna 2020. Čekačka teda shruba dva měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 @RDMBR objednáno 6.1. v 15:35 a 11.2. v 12:35 auto v salónu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Objednáno 14.5.2019 dodáno 14.10.2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Co se stalo že 5 měsíců? Ostatní tak max 2 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 (editace) Objednávalo se to skoro hned po tom, co přišly první kusy do autosalonů, byla to 1,5TSI s DSG a skoro nejvyšší výbava. Takže asi kvůli tomu všemu dohromady se to protáhlo. A vlastně ještě můžeme být rádi, protože původní odhad byl do půlky listopadu. Editováno: 11. Únor 2020, autor: Dczek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 U mě taky 2 měsíce, ale z toho 2 týdny celozávodka + 1. týden v lednu se taky asi nedá počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Takže to není taková hrůza, to se člověk dočká hnedka autíčka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 To jo, akorát čekat znovu je utrpení :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 lepší trpět čekáním a pak mít několik let radost než mít auto teď a být denně nštvanej při každým položení ruky na gumovej volant :) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Tak to je motto dekády ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Jakto že je v základní výbavě KESSY a pak je ještě ve volbě výbavy a musí se k němu přibrat alarm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Nevím jak teď, ale já jsem alarm ke Kessy musel přibrat, když jsem auto objednával vloni v lednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Asi pořád stejně podle konfigurátoru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Je několik verzí, Kessy - odemykání a zamykání pomocí kliky a startování tlačítkem, zamknuté auto lze otevřít zevnitř za kliku Kessy se SAFE systémem - stejné jako Kessy, jen zamknuté auto otevřít přes vnitřní kliku nelze. Tento systém se pojí jen s alarmem a je třeba si jej připlatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 K čemu je to dobré, ze nelze zevnitr otevrit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Měla to už Fabia I v základu s centrálem (nyní tento systém nesmí být použit bez hlídání vnitřního prostoru, aby náhodou někdo nezůstal zamčený v autě...). Dobrý je ten systém v případě, když ti chce někdo vykrást auto, tak u nových aut prostě rozbije okno a otevře si všechny dveře jak potřebuje. Se SAFE může sice rozbít okno, ale přes dveře se nedostane protože je klikou neotevře. Dříve ten SAFE šel vypnout "druhým zamknutím", jak je to u nových aut s tímto systémem nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 jo takhlenc, diky za odpoved ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 U Scaly je možné SAFE systém vypnout také dvojím zamknutím (do dvou sekund) nebo před vystoupením z auta v infotainmentu dát deaktivaci hlídání vnitřního prostoru. Tím se SAFE vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.