Únor 12, 20205 r Moc ty jejich ceníky nechapu, vůbec jim to nekorensponduje s konfigurátorem...jaký paket dynamic??
Únor 12, 20205 r V 4. 2. 2020 na 12:53, RDMBR napsal: Mohl by mi prosím nějaký majitel změřit jak je široká loketní opěrka? Mě připadá že je snad užší než ve Fabii 3 A jestli už budete měři tak prosím mezeru mezi předními sedadly, díky moc ? Scala loketka 25,5 x 13cm, mezi sedadly 17 cm FabiaIII loketka 25 x 10cm, mezi sedadly 13,5 cm OctaIV loketka 30 x 17cm, mezi sedadly 20 cm Upraveno Únor 12, 20205 r od Jan R.
Únor 12, 20205 r Scala Monte Carlo v Race taky pěkný pohled. Zadní světla ani po roce neumí slícovat. Upraveno Únor 12, 20205 r od Jan R.
Únor 12, 20205 r Nemají, Kodiaqy a Karoqy to měli takto masivně. Kamiq i Fabia tak akorád MR většinou v květnu zveřejní změny a po celozávodní dovolené je vyrábí cca.prázdniny.
Únor 12, 20205 r před 3 hodinami, RDMBR napsal: Moc ty jejich ceníky nechapu, vůbec jim to nekorensponduje s konfigurátorem...jaký paket dynamic?? Však to je Monte Carlo, to má v základu sportovní sedačky (stejné jako v Dynamic paketu jen jiná potahová látka), nebo co by tam mělo být špatně?
Únor 12, 20205 r Dík, takže v půlce roku Ale žádný paket dynamic tam není.. Upraveno Únor 12, 20205 r od RDMBR
Únor 12, 20205 r Jo to je výpis dostupných paketů? Dynamic" paket by mělo mít MC v základu (sedadla, pedály atd.).
Únor 15, 20205 r Tendle perforovaný volant je v základu v MC? Nebo si ho musí člověk doobjednat? Upraveno Únor 15, 20205 r od RDMBR
Únor 16, 20205 r Je u MC v základu " Kožený sportovní volant, červeně prošitý, s pádly pro DSG" Kdyby jsi přidal akční paket "Komfort" bude tento volant i vyhřívaný ??
Únor 18, 20205 r Zdravím, nemáte někdo foto Scaly s červenou Corridou? Mám objednáno ve verzi Monte Carlo a bojím se, jestli jsem neudělal chybu. Děkuji
Únor 18, 20205 r Není to sice tvá výbava, ale poslouží 1, 2, 3, 4, 5, 6 Upraveno Únor 18, 20205 r od petercheco
Únor 18, 20205 r před 19 minutami, petercheco napsal: Není to sice tvá výbava, ale poslouží 1, 2, 3, 4, 5, 6 Děkuji moc, jsem asi barvoslepý ale přijdou mi Velvet Red a Corrida Red hodně podobné co si o tom myslíte?
Únor 18, 20205 r Na PC monitoru/displeji telefonu možná ano, ale ve skutečnosti jsou docela odlišné. V červené velvet je na světle krásně vidět její metalický lesk, při dopadu slunečního světla je nádherná.Zkus se podívat na nějaká YT videa (Superb/Kodiaq/Karoq Sportline), pokud ty barvy nemáš možnost někde shlédnout naživo. Tam ji přeci jen uvidíš z více pohledů, při různém světle a pro představu to poslouží víc než statická fotka.
Únor 18, 20205 r před 3 hodinami, bojler napsal: Urcite neudelal. Zrovna Corrida sedi MC extremne dobre. Toto myslím že je Velvet Red ale hádat se nebudu ?
Únor 18, 20205 r před 6 hodinami, Veny4 napsal: Zdravím, nemáte někdo foto Scaly s červenou Corridou? Mám objednáno ve verzi Monte Carlo a bojím se, jestli jsem neudělal chybu. Děkuji Zde Corrida na denním světle. Dle mě nejlepší kombinace jako u Fabie3, červená k tomu patří jak ... Velvet je při normálním světle o dost tmavší Upraveno Únor 18, 20205 r od Jan R.
Únor 18, 20205 r před 34 minutami, Jan R. napsal: Zde Corrida na denním světle. Dle mě nejlepší kombinace jako u Fabie3, červená k tomu patří jak ... Velvet je při normálním světle o dost tmavší Děkuji, vypadá to velmi dobře
Únor 19, 20205 r @Veny4 Přátelská rada: V diskuzi se bezprostředně předchozí příspěvek necituje, je to v pravidlech fóra.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.