RDMBR Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Moc ty jejich ceníky nechapu, vůbec jim to nekorensponduje s konfigurátorem...jaký paket dynamic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 (editace) V 4. 2. 2020 na 12:53, RDMBR napsal: Mohl by mi prosím nějaký majitel změřit jak je široká loketní opěrka? Mě připadá že je snad užší než ve Fabii 3 A jestli už budete měři tak prosím mezeru mezi předními sedadly, díky moc ? Scala loketka 25,5 x 13cm, mezi sedadly 17 cm FabiaIII loketka 25 x 10cm, mezi sedadly 13,5 cm OctaIV loketka 30 x 17cm, mezi sedadly 20 cm Editováno: 12. Únor 2020, autor: Jan R. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Óóó díky moc ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 (editace) Scala Monte Carlo v Race taky pěkný pohled. Zadní světla ani po roce neumí slícovat. Editováno: 12. Únor 2020, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 ten vosk to je hnus, to tak mají všechny škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Zas nějaký jiný design kol? Nevíte kdy bývá změna na modelový rok 2021? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Nemají, Kodiaqy a Karoqy to měli takto masivně. Kamiq i Fabia tak akorád MR většinou v květnu zveřejní změny a po celozávodní dovolené je vyrábí cca.prázdniny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 RDMR: Od 25KT/20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 před 3 hodinami, RDMBR napsal: Moc ty jejich ceníky nechapu, vůbec jim to nekorensponduje s konfigurátorem...jaký paket dynamic?? Však to je Monte Carlo, to má v základu sportovní sedačky (stejné jako v Dynamic paketu jen jiná potahová látka), nebo co by tam mělo být špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 (editace) Dík, takže v půlce roku Ale žádný paket dynamic tam není.. Editováno: 12. Únor 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Jo to je výpis dostupných paketů? Dynamic" paket by mělo mít MC v základu (sedadla, pedály atd.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Okej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 (editace) Tendle perforovaný volant je v základu v MC? Nebo si ho musí člověk doobjednat? Editováno: 15. Únor 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Je u MC v základu " Kožený sportovní volant, červeně prošitý, s pádly pro DSG" Kdyby jsi přidal akční paket "Komfort" bude tento volant i vyhřívaný ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Jo díky ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veny4 Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Zdravím, nemáte někdo foto Scaly s červenou Corridou? Mám objednáno ve verzi Monte Carlo a bojím se, jestli jsem neudělal chybu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petercheco Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 (editace) Není to sice tvá výbava, ale poslouží 1, 2, 3, 4, 5, 6 Editováno: 18. Únor 2020, autor: petercheco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veny4 Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 před 19 minutami, petercheco napsal: Není to sice tvá výbava, ale poslouží 1, 2, 3, 4, 5, 6 Děkuji moc, jsem asi barvoslepý ale přijdou mi Velvet Red a Corrida Red hodně podobné co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Na PC monitoru/displeji telefonu možná ano, ale ve skutečnosti jsou docela odlišné. V červené velvet je na světle krásně vidět její metalický lesk, při dopadu slunečního světla je nádherná.Zkus se podívat na nějaká YT videa (Superb/Kodiaq/Karoq Sportline), pokud ty barvy nemáš možnost někde shlédnout naživo. Tam ji přeci jen uvidíš z více pohledů, při různém světle a pro představu to poslouží víc než statická fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Urcite neudelal. Zrovna Corrida sedi MC extremne dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veny4 Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 před 3 hodinami, bojler napsal: Urcite neudelal. Zrovna Corrida sedi MC extremne dobre. Toto myslím že je Velvet Red ale hádat se nebudu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 (editace) před 6 hodinami, Veny4 napsal: Zdravím, nemáte někdo foto Scaly s červenou Corridou? Mám objednáno ve verzi Monte Carlo a bojím se, jestli jsem neudělal chybu. Děkuji Zde Corrida na denním světle. Dle mě nejlepší kombinace jako u Fabie3, červená k tomu patří jak ... Velvet je při normálním světle o dost tmavší Editováno: 18. Únor 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veny4 Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 před 34 minutami, Jan R. napsal: Zde Corrida na denním světle. Dle mě nejlepší kombinace jako u Fabie3, červená k tomu patří jak ... Velvet je při normálním světle o dost tmavší Děkuji, vypadá to velmi dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Takže jaká to je barva? ? https://youtu.be/a7FRHw8nLYA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 @Veny4 Přátelská rada: V diskuzi se bezprostředně předchozí příspěvek necituje, je to v pravidlech fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.