Publikováno Listopad 10, 20186 r Dneska sem přehazoval na autě kola a jen pro zajímavost sem vyndal rezervu a k mému překvapení sem zjistil, že tam je klasický plechový disk s normální pneumatikou (stejnou jako mam na letních) akorát je na něm nálepka max 80 km/h a 50km. Předpokládám že za to může zase nějaká směrnice EU protože nevidím jediný rozumný důvod proč tam dávat plnohodnotné kolo a uvádět ho jako dojezdové.
Listopad 11, 20186 r Autor před 10 hodinami, Aleš_BX napsal: ale na autě máš elektrony ne? pak je to z pohledu zákona neplnohodnotné dojezdové kolo... Aha, to by vysvětlovalo proč u nižších výbav kde nebyly elektrony bylo plnohodnotné. Mě to překvapilo hlavně kvůli tomu že sem u starších Citigouček viděl jen takovou tu "galusku".
Říjen 7, 20222 r Já po 6 letech jsem si pořídil na líte kola celoroční pneu a na jeden plechový disk (po zimní pneu) jsem pořídil taky celoroční pneu v rozměru 165/70/r14, kterou jsem dal pod dno kufru a v pohodě se vleze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.