Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Chcel by som sa s vami podeliť s novým videotestom jazdenej Škody Rapid 1.6 TDI - https://youtu.be/nyCPJq96vP8

No... V jeho věku zajímavý test. Určitě vyzkoušel tak 15 aut a má aspoň 900 000km najezdeno. 

Upraveno od Joker 85

Nebuď zlý...koukal jsem na jeho web a není to špatný začátek.:)

Nejsem, ale k čemu je ten test potom dobrý? Popřípadě jakou může mít vypovídající hodnotu třeba pro mě? Trochu soudnosti v dnešní době by mu neuškodilo.

Má najezdeno tak 300 000km na 5 autech a hned dělá video test na YouTube.  Sorry jako ??

Podobných testů jsou na YT miliony tak proč ne další. Stejně si každý musí udělat vlastní úsudek svým fyzickým testem auta a ne jen dle internetu, tak ať si klidně každý projde sto různorodých testů  na netu a pak jde fyzicky něco vybírat, pokud tomu nerozumí a potřebuje nejprve "poradit" na netu.

U videa by to chtělo hlavně doladit hladiny zvuku, protože jsou dost nepříjemné neustálé výrazné změny hlasitosti dané vzádleností umístěné GoPro kamery od "reportéra".

Každopádně co mě zaujalo na videu v čase 3:16 - to je jen tak špinavé, nebo na rapidu takhle rezne prostor pod rezervou, kterou zde asi v bazaru vyndali?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.