Devil... Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Nemáte někdo zkušenosti s "vykucháním" posledního dílu (tlumiče) výfuku? Jde mi o docílení hlubšího zvuku. Vše ostatní by kvůli emisím zůstalo zachováno, jde mi pouze o zvuk. Má to smysl? Udělá to nějaký znatelný rozdíl? Děkuji za reakce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 29. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 nikdo nic? Napadlo mě , co třeba nějaký laděný výfuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 30. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 ano k TDI, už jsem jich pár viděl a zvuk to mělo hezký .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 (editace) Je to sice dvojka ale možno ti to pomôže.Emisie to nezmení zvuk bude hlbší možno aj turbo dá trochu o sebe vedieť aj keď mu to DPF tak či tak nedovolí Mne osobne by bolo ľuto do toho nerezu pokefovať flexkou, je na predaj na RS TDI origo výfuk stojí cca 350 Eur jednokoncovka a cca700 duplex. Editováno: 30. Listopad 2018, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 30. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 @marian.marcin děkuji za tip, toto se hodí :-) k tomu originál RS TDI výfuku, jak píšeš, tak mám za to, že vnitřek bude stejný, nebo se pletu? Bojím se, že naftovým originál RS výfukem bych ničeho nedocílil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 (editace) https://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-iii-13/vyfuk/catback-vyfuk-skoda-octavia-iii-rs-2-0-tdi-fox-exhaust-5891.html Nie to sú priebežné rezonátory takže zmení sa aj zvukový prejav.Originál RS je to iste čo 2,0 110 kW Editováno: 30. Listopad 2018, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 30. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Děkuji za odkaz. Je to docela raketa 22tis :-/ to už se mi tolik nelíbí.. myslel jsem si, že bych byl schopen za "málo peněz, hodně muziky" docíli svépomocí a nějakým drobným "meteriálem" v podobě druhého "jetého výfuku" třeba apod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Za pokus to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Ja som pozeral po niečom takomto http://www.nerezove-vyfuky.cz/skoda/octavia/octavia-rs-5e-r-v-2013-2-0l-tdi-135kw/zadni-tlumic-duplex-skoda-octavia-rs-5-e-2013-nerezovy.htm#!prettyPhoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 30. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 @marfan našel jsem nějaká videa, kde má na naftovém RSu laďák a za tu cenu co to stojí to žádný velký bum neudělá, takže asi zkusím sundat zadní tlumič úplně a když to bude mít dobrý zvuk, tak ho vykuchám a dám tam rovnou trubku a bude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Popravde ja som neni za nejaký extra zvuk hlavne aby to bolo funkčné, hlavne pre prípad zvýšenia výkonu. Na lepší zvuk treba iný motor 5,6,8 válec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eska-monter Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 www.maxhaust.de, spokojnost, hlavne sa to da regulovat. Na 4valcovom tdi nikdy normalny zvuk nevyrobis, akosi chyba z coho by to malo byt. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 6. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 @Eska-monter na něco podobného jsem již také koukal, ale ta cena, kterou za to chtějí je nesmysl úplně. 5tis bych byl možná ochoten do toho dát, ale ne skoro 30tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.