josefvlach23@gmail.com Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Zdravím všechny co mají nebo měli problémy se spojkou. Na mém autě se vyskytl problém už při přebírání v autosalonu. Při rozjíždění se projevovaly vibrace při pouštění spojky. Reklamoval jsem u prodejce hned nového auta s najetými cca 50ti km. Prodejce se bránil, ale nakonec bylo nařízeno ze Škodovky demontovat převodovku zkontrolovat spojku. Na výsledek se můžete podívat na přiložených fotkách. V záruce byl vyměněna lamela a přítlačný talíř. Problém byl vyřešen a spojka již funguje jak má. Jedná se o Octavii III r.v. 2018 provedení Trumf. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 ja by som na tom ešte pojazdil , však si to ani nesadlo ... ak by nepomohlo pár tisíc km tak by som to riešil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefvlach23@gmail.com Vloženo 11. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 To je po cca 800km a věř že nejezdil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Přesunuto do správné sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Co na tom vlastne je z vyroby spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Taky na ni nevidím nic špatně. Co s ní bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Já vidím oskákanej/přepálenej setrvačník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 může být - ale proč se to stane u nového vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefvlach23@gmail.com Vloženo 15. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Vadné již z výroby. Zmetkový přítlačný talíř. Byl křivý a správně zabíral jen max z 1/3. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 50 tis je nove auto? Spojku jsme resil u jinych automobilek i po 20 tis o tekoucich loziskacha ni nemluve. co mam teda rikat u sveho pola kdyz ma najeto 37 tis a spojka prokluzuje a klepe prevodovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefvlach23@gmail.com Vloženo 25. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 to bylo po 50km :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 V 13. 12. 2018 na 12:31, Martin Bednář napsal: může být - ale proč se to stane u nového vozu? Jdi se podívat jak to ti mantáci nakládají na kamion. Tipuji, že půlka dostane spojku spálenou. Bývá to peklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Taky se přidám do klubu. U mě problém se spojkou za studena při uvolnění spojkového pedálu se ozve cinknutí a po rychlé jízdě jdou špatně řadit rychlosti( 3x se nepodařilo zařadit kval vůbec) plus klasika při řazení zpátečky občas slyšet synchrony i s prodlevou. Je už v řešení na záruku. Při rok starým autě co má pomalu 30 tis to už začíná být k smíchu a ne k pláči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 ja mam problem radit 3. a 4. rychl stupeň. zbytek jde dobře, ale tyhle dva, bud dolu meziplyn nebo nahoru 2x vymacnout, pak je to v pohode. jako kdyby bylo malo oleje v převodovce - synchrony proste nechteji zapadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Jestli ti jde zbytek dobře tak to pravděpodobně nebude hladinou oleje. No.... U mě to má zhoršující se tendenci. Uvidím co servis vymyslí. Zatím se poslalo video na škodovku a info co to dělá. Do konce příštího týdne se škodovka vyjádří. Trošku už mě to auto štve. Do rodiny se měli kupovat dvě nové soukromé škodovky = teď mají stopku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Zdravím, měl jsem(mám) podobný problém, nešlo zařadit 3rych. stupeň, byla mi vyměněna spojka na záruku, teď už mám po záruce a občas to dělá i teď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Tak to je Teda pěkný.... Jsem zvedavej co čeká mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Zdravim. Nebudu zakladat nove tema tak se zkusim zeptat tady ... Mate nekdo odkaz na TPI na vrzani spojkoveho pedalu? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 V 4. 8. 2019 na 10:31, Joker 85 napsal: Taky se přidám do klubu. U mě problém se spojkou za studena při uvolnění spojkového pedálu se ozve cinknutí a po rychlé jízdě jdou špatně řadit rychlosti( 3x se nepodařilo zařadit kval vůbec) plus klasika při řazení zpátečky občas slyšet synchrony i s prodlevou. Je už v řešení na záruku. Při rok starým autě co má pomalu 30 tis to už začíná být k smíchu a ne k pláči. Po návštěvě servisu : řešeno v rámci záruky (cinknutí zůstalo a dělají to všechny 1.4,1.5 TSI) Řazení zpátečky konečně i bez prodlevy hned a bez problémů. Při zátěži řazení dobrý. Dle servisu : kontrola hladiny oleje v převodovce, nastavení, promazání všeho co šlo. Doma jsem zjistil že se ještě odvzdusnovala spojka, ale dle servisu žádný takový servisní úkon neproběhl. Vyřešeno rychle a bez zbytečných řeči. Takže konečně spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Celkem by mě zajímalo, jak v servisu dělali kontrolu hladiny oleje v převodovce. Jediná možnost, jak ji změřit je vypustit olej přes výpustný šroub a vysunutý čep řadící vidličky. Olej se změří, popř. doplní a naleje zpět přes čidlo zpátečky. Žádná měrka, nebo něco podobného tam není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 @pavaJakým způsobem proběhla kontrola hladiny oleje nevím. Auto bylo v servisu celý den bez mé přítomnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 1. Srpna Sdílet Vloženo 1. Srpna (editace) 👍 Editováno: 4. Srpna, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.