admin Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Citovat Již standardně dodávaný podvozek dodává novému vozu ŠKODA SCALA velmi jisté a dynamické jízdní vlastnosti. Ještě více možností individualizace a sportovního charakteru umožňuje nový, na přání dostupný systém Sport Chassis Control. Podvozek, který je o 15 mm nižší, nabízí kromě režimu Normal také režim Sport s tužší charakteristikou tlumičů, které jsou elektronicky ovládané ventilem. To umožňuje sportovnější jízdu a intenzivnější kontakt s vozovkou. Řidič může přepínat obě nastavení v menu volby jízdního režimu Driving Mode Select, která je dodávána společně se systémem Sport Chassis Control. Volba jízdního režimu Driving Mode Select také ovlivňuje reakci volantu, motoru a převodovky a umožňuje přepínání čtyř režimůNormal, Sport, Eco a Individual. Jsem zvědavej jakej ten podvozek bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 hlavně, do jaké výbavy se bude moct objednat. aby to nebylo jen ve verzi RS :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 Zadna RS nebude. Aspon ne v prvni fazi. Za me je to jeden z jasnych prvku, ktere bych objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 prozatím bude pouze pro výbavu Style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
umelex Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 V 19. 12. 2018 na 20:00, admin napsal: Jsem zvědavej jakej ten podvozek bude... No, není to nic moc... příčné nerovnosti to vůbec nedává a při každém i menším kanálu ve městě i v malé rychlosti následuje rána až k dorazu s nepříjemným pocitem , že upadne kolo a odejde geometrie! Mám od nova i trojkovou octávku a ta to nedělá, je o hodně komfortnější :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Je ten podvozek standartně aktivní i v režimu normal? Myslím jestli se to chová jako DCC v Superbu nebo Octávě, nebo to jen tupě přiškrtí přepouštěcí ventily na tlumičích v režimu sport a povolí v režimu normal. Díky za info?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Podvozek jen tupě přiškrtí přepouštěcí ventily. :) Ale podle mě je rozdíl dobře citelný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Díky za odpověď ? Je to ale škoda, tudíž pro mě asi zbytečné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 (editace) Rozmyslam o kupe scaly monte carlo.Jednou z vybavy rozmyslam o tomto podvozku.Laka ma to znizenie tych 15mm.Bol som sa s variantou tento podvozok a 17 zviest a javilo sa to vpoho.Co ale 18tka,ma niekto skusenost?Pripadne....je riziko do buducna,ze sa jedna o nakladnu zalezitost,oproti beznym tlmicom? Editováno: 8. Květen 2022, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.