Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

já jsem si koupil tu Fabii 1.4 63 kw BXW a když zařadim 1 a rozjíždím se, tak to auto ale vůbec netáhne a nejde, jenom letí ručička na otáčkoměru vzhůru, ale zrychlení nikde. Na jedičku to nemá vůbec tah a to to prosím srovnávám s mojí starou 1.2 htp 40 kw 6v, kde to na 1 mělo tah +/- mělo a aspoň aut zrychlovalo. Je to rozbitý nebo je to normální projev tohodle motoru BXW, že je ta 1 mrtvá.

Děkuji za vaše a rady a odpovědi kolegové.

Upraveno od Marcel Forlan

Ten pocit "ťahu" je subjektívna vec. Skús dať video.

Podľa mňa na 1,2 rýchlosť to ide na svoj výkon dobre.

Asi mesiac som použival iba BXW lebo ide na LPG a po mesiaci som sadol manželke do roomstra 1,2 to ide ako strela po meste opriti BXW.

Veru tak ako napísal "hubo44".Ja mám doma HTP 1.2 47kw 12V Combi a 1.4 16V 63kW Combi a haťapka je na rozbehu oveľa živšia ako 1.4-ka.Tú 1.4-ku musíš točiť nad 3000 otáčok,no zasa na diaľnici sa s 1.4-kou oveľa lepšie obieha ako s haťapkou.

Ale zas ako napísal "marfan",bolo by dobre dať nejaké video,lebo fakt môže byť niečo špatne a potom sa to nedá porovnávať.

Ale keď si človek zvykne na tú 16V 1.4 tak je to ok.

Až na tie štarty od jari do jesene.

Upraveno od kimmi

tu je video

před 12 hodinami, Marcel Forlan napsal:

Ahoj,

já jsem si koupil tu Fabii 1.4 63 kw BXW a když zařadim 1 a rozjíždím se, tak to auto ale vůbec netáhne a nejde, jenom letí ručička na otáčkoměru vzhůru, ale zrychlení nikde. Na jedičku to nemá vůbec tah a to to prosím srovnávám s mojí starou 1.2 htp 40 kw 6v, kde to na 1 mělo tah +/- mělo a aspoň aut zrychlovalo. Je to rozbitý nebo je to normální projev tohodle motoru BXW, že je ta 1 mrtvá.

Děkuji za vaše a rady a odpovědi kolegové.

Pokud otáčky vyletí vzhůru, ale auto nejede, tak je určitě něco špatně.

klouže spojka

Ze klže spojka to sa može zatajiť pri predaji???  To aj laik musi poznať že klže spojka.

Asi to nebude spojka,lebo to by aj smrdelo a to by bolo markantné,to bude skorej nezvyk na tento typ motora,riadne tomu sliapni a uvidíš že sa to rozbehne.

A ešte niečo,jednotka je len na pohnutie sa auta,ale aj tak keby si nechal dlhšie jednotku tak otáčky rýchlo vylezú nad 3000 a potom to ide.

Upraveno od kimmi

• 2 týdny později...

Taky se přikláním k té spojce.Jestli se rozjedeš pustíš spojku a přidáš plyn a autu vyletí otáčky a nejede tak už je spojka opotřebovaná.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.