Publikováno Prosinec 23, 20186 r Ahoj, já jsem si koupil tu Fabii 1.4 63 kw BXW a když zařadim 1 a rozjíždím se, tak to auto ale vůbec netáhne a nejde, jenom letí ručička na otáčkoměru vzhůru, ale zrychlení nikde. Na jedičku to nemá vůbec tah a to to prosím srovnávám s mojí starou 1.2 htp 40 kw 6v, kde to na 1 mělo tah +/- mělo a aspoň aut zrychlovalo. Je to rozbitý nebo je to normální projev tohodle motoru BXW, že je ta 1 mrtvá. Děkuji za vaše a rady a odpovědi kolegové. Upraveno Prosinec 23, 20186 r od Marcel Forlan
Prosinec 23, 20186 r Ten pocit "ťahu" je subjektívna vec. Skús dať video. Podľa mňa na 1,2 rýchlosť to ide na svoj výkon dobre.
Prosinec 23, 20186 r Asi mesiac som použival iba BXW lebo ide na LPG a po mesiaci som sadol manželke do roomstra 1,2 to ide ako strela po meste opriti BXW.
Prosinec 24, 20186 r Veru tak ako napísal "hubo44".Ja mám doma HTP 1.2 47kw 12V Combi a 1.4 16V 63kW Combi a haťapka je na rozbehu oveľa živšia ako 1.4-ka.Tú 1.4-ku musíš točiť nad 3000 otáčok,no zasa na diaľnici sa s 1.4-kou oveľa lepšie obieha ako s haťapkou. Ale zas ako napísal "marfan",bolo by dobre dať nejaké video,lebo fakt môže byť niečo špatne a potom sa to nedá porovnávať. Ale keď si človek zvykne na tú 16V 1.4 tak je to ok. Až na tie štarty od jari do jesene. Upraveno Prosinec 24, 20186 r od kimmi
Prosinec 24, 20186 r před 12 hodinami, Marcel Forlan napsal: Ahoj, já jsem si koupil tu Fabii 1.4 63 kw BXW a když zařadim 1 a rozjíždím se, tak to auto ale vůbec netáhne a nejde, jenom letí ručička na otáčkoměru vzhůru, ale zrychlení nikde. Na jedičku to nemá vůbec tah a to to prosím srovnávám s mojí starou 1.2 htp 40 kw 6v, kde to na 1 mělo tah +/- mělo a aspoň aut zrychlovalo. Je to rozbitý nebo je to normální projev tohodle motoru BXW, že je ta 1 mrtvá. Děkuji za vaše a rady a odpovědi kolegové. Pokud otáčky vyletí vzhůru, ale auto nejede, tak je určitě něco špatně.
Prosinec 24, 20186 r Ze klže spojka to sa može zatajiť pri predaji??? To aj laik musi poznať že klže spojka.
Prosinec 24, 20186 r Asi to nebude spojka,lebo to by aj smrdelo a to by bolo markantné,to bude skorej nezvyk na tento typ motora,riadne tomu sliapni a uvidíš že sa to rozbehne. A ešte niečo,jednotka je len na pohnutie sa auta,ale aj tak keby si nechal dlhšie jednotku tak otáčky rýchlo vylezú nad 3000 a potom to ide. Upraveno Prosinec 24, 20186 r od kimmi
Leden 2, 20196 r Taky se přikláním k té spojce.Jestli se rozjedeš pustíš spojku a přidáš plyn a autu vyletí otáčky a nejede tak už je spojka opotřebovaná.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.