The Driver Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Prosím poraďte mi někdo.. od pravého předního kola se mi přo jízdě na 1čku začalo ozývat takové nepravidelné cvakání (klapání) a při vyšší rychlosti hučení. Při jízdě nad 100km/hod mi začal vybrovat volant. Je to ložiskem? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Nedělá to náhodou na tu jedničku při plném rejdu na pravou nebo levou stranu?Mohlo by se jednat o homokynetický kloub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 (editace) Nedělá to náhodou na tu jedničku při plném rejdu na pravou nebo levou stranu?Mohlo by se jednat o homokynetický kloub nene, dělalo to při jízdě přímo, ale dnes ráno jedu znovu a zvuk se ztratil.... nechápu, je možné že ta součást, která zvuk vydávala se moc zahřála... Editováno: 21. Říjen 2006, autor: The Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.