Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj nesetkal jste se náhodou někdo s tím, že by USB ničil flash disky? Koupil jsem originál flash disk Škoda a po poslechu jedné audio knihy už nejde na disk nic nahrát ani smazat a hlásí chybu o ochraně proti přepsání. Dnes mi to udělal už druhý flash disk. 

Poznámka 2019-01-17 183128.jpg

• o 5 týdny později...
Vloženo

Stalo se mi to taky, je to vada USB disku. Už nekupuj flash disky od Škody, udělal mi to už druhý typ, je to levný šmejd, který odejde po prvním druhém použití. 10 let stará flashka od SONY mi funguje na jedničku

• o 6 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Na originální paměťové kartě mám mapy. Šlo mi o flash disk. Zjistil jsem že první paměťová karta kterou jsem používal a poté uklidil se už nedá používat. Nelze zformátovat jsou na ní písničky které smažu a pak se tam zase objeví, když tam neco přidám tak to zmizí. Otázka jestli je to náhoda, ale mám už 2 zničené flash disky a jednu 32gb značkovou kartu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...