FUGAS Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 To znamená, že když mi z elektronů sundali stará samolepící závaží a nalepili nová, tak můžu ty lepítka po těch starých (taková jakoby pěnovka) sundat, aniž bych rozhodil vyvážení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 no to určitě ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Se směješ, ale na tom jednom kole je tý pěnovky docela dost, a já nikdy elekrony neměl, tak se radši ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Se směješ, ale na tom jednom kole je tý pěnovky docela dost, a já nikdy elekrony neměl, tak se radši ptám. a jde blbě dolů, podobně jako písmenka na zádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Jo, už jsem to na kousku zkoušel, ale co taková práce je radost, hlavně aby už bylo jaro, abych je mohl dát na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Jo, už jsem to na kousku zkoušel, ale co taková práce je radost, hlavně aby už bylo jaro, abych je mohl dát na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Se směješ, ale na tom jednom kole je tý pěnovky docela dost, a já nikdy elekrony neměl, tak se radši ptám. a jde blbě dolů, podobně jako písmenka na zádi technický benzín na hadřík, nechat tomu zbytku lepidla "dýchnout" a za 20 sekund to de samo - dělám běžně už dost dlouho lak na kolech nepoškoze, ostatně pan Fugas ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Cože vím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Cože vím? že moje kolečka poškozená nejsou sem se chtěl nechat trochu pochválit, ale vidim, že s tebou takhle před večerem není pořízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Jo, táák, já myslel, že myslíš že vím, že dáváš lepítkům dýchat benzín. Jinak můžu potvrdit, máš ty kola moc pěkný a taky vím, že je koupeš ve vaně. Tak teď sem to snad trochu vyžehlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 tak trošku sis to polepšil, ale ta doba, co ti to trvalo...nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ty voe, ty seš furt s něčim nespokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 jinak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Já jsem to lepidlo odstraňoval lihem a šlo to též. A přiznám se, že potom šli také do vany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 (editace) tak nevim ale rikam si kdyz je kolo OK kdyz ho sundavam a pak lezi pul roka na pude tak proc by se za toho pulroka melo nejak rozhodit Nikdo netvrdí, že se rozhodí skladováním Rozhodit si ho můžeš během toho půlroku, co na něm jezdíš Hlavně trpí, když občas vybereš nějakou tu díru, kterých je na našich silnicích požehnaně, pak to manželka vezme o nějaký ten obrubníček při parkování atd. Ale určitě netvrdím, že je to nutnost dělat každého půl roku, jen si myslím, že když je to převážení za babku, tak je jednodušší nechat to převážit, než hodím kola na auto, než je pak třeba znovu sundávat z auta a dávat vyvažovat, až je nějaký problém, prostě zbytečná ztráta času Editováno: 10. Listopad 2006, autor: Wassermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 tak kdyby se rozhodili nejak behem toho pulroka co na nich jezdim tak to prece cejtim :-) a kdyz to nejcejtim tak nejsou rozhozeny tak aby to stalo za rec :-)) takle to beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 taky sem nic nenechal vyvažovat, jen pokud to začne nějak vibrovat, od toho mám zimáky na jinejch diskách, abych nemusel před zimou do pneuservisu, jak všichni šašci rychle hned jak napadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 jaaaj to musia mat z vas zienky radost ked im vtrepete elektrony do vane ste taky poriadkumilovni aj pri inych prilezitostiach ci len co sa tyka auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Soprano, zkus hádat... 10, 15 gramů (na každý straně disku) nepoznáš nebo si zvykneš. 20g už je trochu cítit na řízení 40g se dá poznat na zadku. Ale já jsem na tohle citlivka, tak si můžete přihodit tak dvojnásobek... Jinak nevyvážeností trpěj hlavně tlumiče a pak se taky blbě sjížděj gumy... Jinak jsem dneska taky nechal konečně vyvážit zimní kola a k mému překvapení teda disky pěkně hážou - ta minulá zima jim dala teda pěkně, co proto . Teď snad abych kupoval nový bo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fernetak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Já jsem přezul v neděli a protože byla venku docela velká kosa, tak jsem taky letní kolečka vzal do vany. Jinak Barum polaris 185/60 R14 a origo puklice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 kamos kupil pneu niekde z netu, neskor hodim link, ma 16" a hodil na ne 205tky Clear HP a su to pekne sunty, uz len to ze ma na elektronoch asi kilo zavazi svedcilo o kvalite a pri 130km/h to hadze s volantom ako dive. pisal reklamacku tak som zvedavy, inak ceny tam mali dost dobre, vecer pridam aj link, neviem ci s tou firmou ma niekto podobne skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 mam konecne prezute a dal som funglaky barum polaris 2 a vobec nehucia a ani nie je ziadny rozdiel medzi letnimi a zimnimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 mam konecne prezute a dal som funglaky barum polaris 2 a vobec nehucia a ani nie je ziadny rozdiel medzi letnimi a zimnimi Zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 kamos kupil pneu niekde z netu, neskor hodim link, ma 16" a hodil na ne 205tky Clear HP a su to pekne sunty, uz len to ze ma na elektronoch asi kilo zavazi svedcilo o kvalite a pri 130km/h to hadze s volantom ako dive. pisal reklamacku tak som zvedavy, inak ceny tam mali dost dobre, vecer pridam aj link, neviem ci s tou firmou ma niekto podobne skusenosti Ja nechapu, ze to porad resite?, Koupite levnou bezejmennou gumu a cekate super prilnavost a bezhlucnost za nizky peniz?Nerikam, ze vsechny drahe gumy jsou good, ale uz podle jmena je jasne, ze to lepi nejaky Ťaman nekde v bambusove chysi na Hočiminove stezce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Presne, na gumach se proste nevyplati setrit, na zimnich obzvlast. Polaris 2 jsou v pohode, dokud nejedes na mokru nebo vode, pak huci o 106. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.