Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mam konecne prezute a dal som funglaky barum polaris 2 a vobec nehucia a ani nie je ziadny rozdiel medzi letnimi a zimnimi -_-

Zatim ;)-_--_-

Jezdím Polaris 2 už třetí sezónu a pořád tichoučké, nemůžu si stěžovat. V poměru cena/výkon myslím dobrá guma.

jaaaj to musia mat z vas zienky radost ked im vtrepete elektrony do vane :D ste taky poriadkumilovni aj pri inych prilezitostiach ci len co sa tyka auta? :smich:

já je mám uložené v bytě (šatna), přemýšlel jsem o ložnici ale už tam mám kolo

• 2 týdny později...

skoro měsíc jsem měl objednány Pirelli Snowsport a pořád nikde nebyly a nejsou. Tak jsem se odpolko dožral, zajel do Barumu a koupil 195/50/R15 polaris2.

Gumy, přezutí, vyvážení, laserová geometrie 6980,- káčé. Projel jsem je jen kousek, ale jsem mile překvapen jak jsou tichounký, snad budou dobrý :unsure:

skoro měsíc jsem měl objednány Pirelli Snowsport a pořád nikde nebyly a nejsou. Tak jsem se odpolko dožral, zajel do Barumu a koupil 195/50/R15 polaris2.

Gumy, přezutí, vyvážení, laserová geometrie 6980,- káčé. Projel jsem je jen kousek, ale jsem mile překvapen jak jsou tichounký, snad budou dobrý :unsure:

já měl k autu polarky1 , a kekel, už neee ;)-_- , ale dvojky jsou prej gut -_-

Upraveno od kláca

Mam Pol2 a jsou v poho, vykon v zime bez problemu, jen proste huci na vode...

Mam Pol2 a jsou v poho, vykon v zime bez problemu, jen proste huci na vode...

Mám stejné postřehy. Ona na vodě ani tak nehučí, spíše tak sviští, takový zvláštní zvuk. Je to dobrá guma.

pava: Tak, tak, svisti je to spravne slovo -_-

presne tak polaris 2 super ale ked je mokro pistia , hucia

• 2 týdny později...

Tak som dnes prezul na zimné gumy, myslím že v správny čas. Doteraz bolo na zimné " príšerné teplo". Ale ako to vyzerá, tak asi príde už aj pani zima.

Přezuto už mám zhruba 14 dní,jezdím na Polaris 1.Příští rok chci koupit nové už kroutí 4 zimu.

Uz jsem taky prezul, sehnal jsem pres znameho za hooodne solidni cenu pneumatiky Dayton 510, pry to vyrabi Bridgestone, tak jsem na ne zvedavej jaky budou...

Já už jezdím skoro měsíc na zimních. A venku 15 stupňů. :doh Tento způsob zimy zdá se mi poněkud podivný. B)

to jo divná zima.. :(:rolleyes:

(než napadne budu mít slicky)

Já už jezdím skoro měsíc na zimních. A venku 15 stupňů. :doh Tento způsob zimy zdá se mi poněkud podivný. B)

Buďme rádi, že je taková. Suché silnice, relativně teplo. Nebo je lepší silnice plná bílé s*ačky a soli?

Tohle je parádní zima!! sníh by mohl napadnout jen na horách, a na trasy kam chodím na běžky :) na silnice by vůbec nemuselo chumelit -_-

Taková to italská zima se mi taky líbí, jen se to trochu teď pokazilo :D

Taky nejsem proti, bo jsem hrozně zimomřivý a za optimální teplotu vzduchu považuji 25°C, nejlépe u moře se slunečníkem, jachtičkou a piňacoladou :wub: Ale na druhou stranu jen aby jsme neodhazovali sníh ještě v květnu - když je na draka zima, tak pak většinou není žádné jaro a léto na prd a to by se mě nelíbilo <_<

zapomel jsem sem taky napsat:

nemam prezuto ale

prestoupeno s fabie do lupa :smich:

• 2 týdny později...

Tak jsem se dnes díval na svoje Polarisy 2 a nevěřil vlastním očím - mám tam napsáno "MADE IN PORTUGAL"

Vyroba v CR je prilis draha pro levne Barumky a tak se presouvalo Conti Nemecko->CR, Barum CR->Rumunsko (+Portugalsko?)

Tak konečne padá :D Už jsem to byl projet na letišti ve Vyškově - prostě hrabárna, oblouky a další píko..... Samozřejmě, že na zimních ;)

Tak pneumatiky se dočkaly prvního kontaktu se sněhem, ale že to trvalo co ? :D

Tak pneumatiky se dočkaly prvního kontaktu se sněhem, ale že to trvalo co ? :D

Trvalo, trvalo.... :)

Ale vzhledem k datu v kalendáři by se tento thread už mohl spíše jmenovat "Kdo ještě nemá přezuto...." ;):t

konečně nadělilo, tak jsem ty nový zimničky mohl ozkoušet a bylo to ucházející....

bokem to umí jet hezounky, stopu to drží a dokonce to i jakž takž rozumně zastaví :)

konečně nadělilo, tak jsem ty nový zimničky mohl ozkoušet a bylo to ucházející....

bokem to umí jet hezounky, stopu to drží a dokonce to i jakž takž rozumně zastaví :)

Hlavně bacha na sloupky a debily s letníma :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.