Listopad 19, 200618 r mam konecne prezute a dal som funglaky barum polaris 2 a vobec nehucia a ani nie je ziadny rozdiel medzi letnimi a zimnimi Zatim Jezdím Polaris 2 už třetí sezónu a pořád tichoučké, nemůžu si stěžovat. V poměru cena/výkon myslím dobrá guma.
Listopad 19, 200618 r jaaaj to musia mat z vas zienky radost ked im vtrepete elektrony do vane ste taky poriadkumilovni aj pri inych prilezitostiach ci len co sa tyka auta? já je mám uložené v bytě (šatna), přemýšlel jsem o ložnici ale už tam mám kolo
Listopad 29, 200618 r skoro měsíc jsem měl objednány Pirelli Snowsport a pořád nikde nebyly a nejsou. Tak jsem se odpolko dožral, zajel do Barumu a koupil 195/50/R15 polaris2. Gumy, přezutí, vyvážení, laserová geometrie 6980,- káčé. Projel jsem je jen kousek, ale jsem mile překvapen jak jsou tichounký, snad budou dobrý
Listopad 29, 200618 r skoro měsíc jsem měl objednány Pirelli Snowsport a pořád nikde nebyly a nejsou. Tak jsem se odpolko dožral, zajel do Barumu a koupil 195/50/R15 polaris2.Gumy, přezutí, vyvážení, laserová geometrie 6980,- káčé. Projel jsem je jen kousek, ale jsem mile překvapen jak jsou tichounký, snad budou dobrý já měl k autu polarky1 , a kekel, už neee , ale dvojky jsou prej gut Upraveno Listopad 29, 200618 r od kláca
Listopad 29, 200618 r Mam Pol2 a jsou v poho, vykon v zime bez problemu, jen proste huci na vode... Mám stejné postřehy. Ona na vodě ani tak nehučí, spíše tak sviští, takový zvláštní zvuk. Je to dobrá guma.
Prosinec 9, 200618 r Tak som dnes prezul na zimné gumy, myslím že v správny čas. Doteraz bolo na zimné " príšerné teplo". Ale ako to vyzerá, tak asi príde už aj pani zima.
Prosinec 12, 200618 r Přezuto už mám zhruba 14 dní,jezdím na Polaris 1.Příští rok chci koupit nové už kroutí 4 zimu.
Prosinec 12, 200618 r Uz jsem taky prezul, sehnal jsem pres znameho za hooodne solidni cenu pneumatiky Dayton 510, pry to vyrabi Bridgestone, tak jsem na ne zvedavej jaky budou...
Prosinec 13, 200618 r Já už jezdím skoro měsíc na zimních. A venku 15 stupňů. Tento způsob zimy zdá se mi poněkud podivný.
Prosinec 13, 200618 r Já už jezdím skoro měsíc na zimních. A venku 15 stupňů. Tento způsob zimy zdá se mi poněkud podivný. Buďme rádi, že je taková. Suché silnice, relativně teplo. Nebo je lepší silnice plná bílé s*ačky a soli?
Prosinec 13, 200618 r Tohle je parádní zima!! sníh by mohl napadnout jen na horách, a na trasy kam chodím na běžky na silnice by vůbec nemuselo chumelit
Prosinec 13, 200618 r Taky nejsem proti, bo jsem hrozně zimomřivý a za optimální teplotu vzduchu považuji 25°C, nejlépe u moře se slunečníkem, jachtičkou a piňacoladou Ale na druhou stranu jen aby jsme neodhazovali sníh ještě v květnu - když je na draka zima, tak pak většinou není žádné jaro a léto na prd a to by se mě nelíbilo
Prosinec 27, 200618 r Tak jsem se dnes díval na svoje Polarisy 2 a nevěřil vlastním očím - mám tam napsáno "MADE IN PORTUGAL"
Prosinec 27, 200618 r Vyroba v CR je prilis draha pro levne Barumky a tak se presouvalo Conti Nemecko->CR, Barum CR->Rumunsko (+Portugalsko?)
Prosinec 28, 200618 r Tak konečne padá Už jsem to byl projet na letišti ve Vyškově - prostě hrabárna, oblouky a další píko..... Samozřejmě, že na zimních
Prosinec 29, 200618 r Tak pneumatiky se dočkaly prvního kontaktu se sněhem, ale že to trvalo co ? Trvalo, trvalo.... Ale vzhledem k datu v kalendáři by se tento thread už mohl spíše jmenovat "Kdo ještě nemá přezuto...."
Prosinec 29, 200618 r konečně nadělilo, tak jsem ty nový zimničky mohl ozkoušet a bylo to ucházející.... bokem to umí jet hezounky, stopu to drží a dokonce to i jakž takž rozumně zastaví
Prosinec 29, 200618 r konečně nadělilo, tak jsem ty nový zimničky mohl ozkoušet a bylo to ucházející....bokem to umí jet hezounky, stopu to drží a dokonce to i jakž takž rozumně zastaví Hlavně bacha na sloupky a debily s letníma
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.