Jan R. Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Jsem se dnes v meziřečí ptal v jednom salonu a na auto za 457tis do výroby dají slevu 3% + koberce, povinná výbava, přihlášení. Při úvěru další bonus. Na auto, co bude na trhu až za 3 měsíce slušný. Prý ví o autosalonu, co neplní kvóty a tam za -7%, jméno pochopitelně neřekl, prý si člověk musí objet Prahu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Jo, tolik bych asi čekal. U nás na maloměstě bych se ještě o ty koberečky možná musel poprat... 7 % už by bylo docela motivující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Jsem zvědav na ostatní, možná prodejci mohou srovnat, jestli je prvotní zájem stejný jako u F3. Tam byla Combi Style 81kW snad 329tKč, to byla koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Já bohužel patřím k těm, kteří se o slevy nějak neumí prát a tak jsem to nechal na prodejci. Dostal jsem paušální slevu 12000,- Kč a bonus 25000,- Kč za dání auta na protiúčet. Nakonfigurovaná cena auta před slevou a bonusem byla 623800,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 s velkými slevami moc nepočítejte, už se ví, že vozů je pro letošní rok málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 @Habi001Tak oni už jsi tak nějak všichni zvykli že na škodovku se čeká půl roku i víc a o to spíš by si měli o slevu říct jako kompenzaci za čekání. A osobně nevím o limitované edici modelu Scala.... Už na fóru máme člena se slevou 6% @Jan R. U škoda MLdrive 3%. Mě po telefonu za 5 minut (takže komu koliv) 6%. A určitě toho bude víc.... @Habi001 píšeš jak akcionář škodovky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Jedna společnost - 27 předobjednaných vozů https://www.agrotecauto.cz/skoda/nove-vozy-skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 A co tím chtěl básník říct? Na to jak se k tomu modelu stavíš tady předvádíš nebývale velký zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Spíše nabídka pro potencionální kupce s akčními cenami a auta už jsou zadaná do výroby. Bez komentáře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Pokud si to rozklikneš, tak akční pouze při využití financování a výkupu současného auta. Takže v podstatě žádná revoluční akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 (editace) Dnes mi nabídli v Havexu Holešovice 6% a obligátních - 50tis. U nich na auto záloha ne běžných 15 tis, ale 10% ceny, to si nelajzneme, počká se na svezení Mj. prodejce to auto spíše rozmlouval, poukázal na podvozek Polo/Ibiza. Mají objednávky na 30 kusů ( prakticky nic), RČ i IČO, lidé se prý nehrnou, autosalon se stovkami prodaných vozů ročně. 18.2. v AB Auto Brejla 6% Editováno: 18. Únor 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Většina čeká až bude vůz k vidění a svezení, pak se bude vše řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Jan R. : Ty jsi prodejce, nebo chodíš každý den prudit do salónu, že máš každodenní info? 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Čekám na vhodnou nabídku, proč nezkusit toho obejít více? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 @Jan R. Chápu, že je lepší obejít toho více, ale kvalita auta bude u všech prodejců stejná, Narážím na tvé konstatování "Mj. prodejce to auto spíše rozmlouval, poukázal na podvozek Polo/Ibiza." a zároveň píšeš "Čekám na vhodnou nabídku, proč nezkusit toho obejít více? ". To mi trochu připadá jako rozpor. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 před 20 hodinami, Jan R. napsal: Jedna společnost - 27 předobjednaných vozů https://www.agrotecauto.cz/skoda/nove-vozy-skoda Přiznám se, že tomu trochu nerozumím. Na odkazu jsem si vybral Scala a diesel. Vzal jsem první auto "zleva" a vyskládal si ho v konfigurátoru. To mi dalo tu cenu 571 400,- Kč. Těch avizovaných 9% neodpovídá zlevnění na cenu 521 400,. Kč. Ani v kombinaci 25 tisíc za staré auto + nějaká sleva. Prostě zmatené informace pro potencionálního kupce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 před 17 minutami, Joscer napsal: @Jan R. Chápu, že je lepší obejít toho více, ale kvalita auta bude u všech prodejců stejná, Narážím na tvé konstatování "Mj. prodejce to auto spíše rozmlouval, poukázal na podvozek Polo/Ibiza." a zároveň píšeš "Čekám na vhodnou nabídku, proč nezkusit toho obejít více? ". To mi trochu připadá jako rozpor. Prodejci toho napovídají, osobně se mu asi nelíbí. Chci se svést v Ambition na 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 S Ambition se na 99% nesvezeš, všichni budou mít Style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 V odkazu žádné reálné slevy nejsou. Podmíněno leasingem a výkupem. Agrotec = Bureš = ryba smrdí od hlavy. Mně v Agrotecu lhali a prodali rezervované auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Otázka je, co je vlastně reálná sleva. Celková sleva na auto se, podle toho co mi sdělil prodejce, skládá ze slevy, kterou dává prodejce a z bonusu za vykoupení auta na protiúčet (pevná částka 25 tisíc). Bonus totiž nejde na vrub prodejce, ale na vrub výrobce. Výrobce bonus prodejci proplatí, pokud prodejce zašle do výrobního závodu kopii velkého techničáku s přepsaným vykoupeným autem na někoho jiného nebo alespoň kupní smlouvu, na základě, které autosalon staré auto vykoupil. Snad jsem prodejce pochopil správně. Někteří prodejci se tváří, jako by celou slevu dávali oni "ze svého". Já vím, kupujícímu je to jedno, ale ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Hlavne, kdyz das auto na protiucet, tak ti nabidnou o 30-50 tisic min nez kdyz by jsi to prodal sam. Takze spis na tom jeste prodelas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Presne tak. Uvazoval jsem o koupi nove Skodovky (treba i Scaly) a stavajici na protiucet. Nabidli 140 tisic. Pri cemz bezne za moje auto (rv, vybava, najete km) chteji 180 - 200 tisic. Tim padem i kdyz davaji 25 tisic slevu, tak tu slevu spolkne prave vykup auta. Po informaci dealerovi, ze zasadne sam prodam za vic a celkove bych doplatil, uz se vubec neozval. Je treba dobre zvazit, jak prodat auto a neprodelat pres dealera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Joscer: Reálná sleva nejsou čachry s umělým snížením ceny při leasingu, kdy nakonec stejně přeplatíš mnohem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 před 2 hodinami, SkodaRapid napsal: Hlavne, kdyz das auto na protiucet, tak ti nabidnou o 30-50 tisic min nez kdyz by jsi to prodal sam. Takze spis na tom jeste prodelas. To nemusí být vždy pravda. Dával jsem na prodej auto, které bych sotva prodal za 30. Dostal jsem tehdy 15+15, prodejce ho zkoušel pár měsíců střelit skoro za 40 a nakonec tam dali těch 15... K tomu si připočti ušetřené starosti s prodejem, kdy protiúčet zařídíš dvěma podpisy. Nemluvě o tom, že si stačí sehnat doklady od jakéhokoli vraku před likvidací. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 před 7 hodinami, Habi001 napsal: S Ambition se na 99% nesvezeš, všichni budou mít Style Jj počítám s tím, všude jim přidělí Style i s nastavitelnými tlumiči. Možná až v druhé vlně předváděcích aut ( snad po půl roce je musí povinně vyměnit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.