stanmar Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Od 1.3.2021 nový ceník - oproti předchozímu zdražení celoplošně (všech verzí) o 10 000 Kč. kamiq-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 (editace) Karle u nás v SK čo som ja objednával 3.3.2020 tak auto zdraželo v cenníku o 1000€ k dnešnému dňu a komponenty o ďalších 800 €. V cene som mal nabíjanie v priehradke a audiosystém teraz sa pripláca a všetky komponenty zdraželi tiež čo som vyberal :( Editováno: 2. Březen 2021, autor: Mikoho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 (editace) Nezná někdo aktuální čekací lhůty na Kamiq? Editováno: 5. Červen 2021, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 6. Červen 2021 Sdílet Vloženo 6. Červen 2021 Já objednával 12.dubna a předběžný datum dodání byl 26.7. Takže to mělo být 3,5 měsíce.Je to,ale tři týdny co mně prodejce informoval,že vůz je zaplánován do výroby na 23 kalendářní týden.To je od 7.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 6. Červen 2021 Sdílet Vloženo 6. Červen 2021 Já objednával také 12.4. a 3.6. dorazil k prodejci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 V 5. 6. 2021 na 19:01, Rapid1.0 napsal: Nezná někdo aktuální čekací lhůty na Kamiq? Minulý týden byl přibližný termín dodání 7-9 týdnů v případě, kdy nemá prodejce lidově řečeno přešvihlé cíle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Nový ceník : kamiq-cenik.pdf navýšení cen v základu oproti dosavdnímu: Ambition + 5 000,- Kč Style + 10 000,- Kč Scoutline + 10 000,- Kč Monte Carlo + 3 000,- Kč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Co oranžový Scout, vypadá to dobře 👍🏻 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 Až na ten stříbrnej nesmysl vpředu a vzadu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 Denní fotky, chtělo by to sluníčko 👍🏻 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 Scout line Kamiqu sluší, byť funkčně vlastně nic nepřidává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 Spíše se odlišit, skoro se to i vyplatí. Za 34 tis jsou větší kola, el. kufr, Suedia, Sunset, vyhřívaný volant i okno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Graphite 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Safra, ten je parádní 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belzezub Vloženo 8. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 (editace) Jane to je dvojče našeho. Barvou si sice nejsem jist, nějaká tmavá šedá metla, mám to doma ve smlouvě (barvu jsem vybírali až na místě, tak v emailové komunikaci chybí). Kola jsem chtěl stejné :) Prosím jaká byla čekačka? My máme slíbeno únor/březen 2022 z objednávky na začátku září. Ale dostal jsem prdu ze zadu na přechodu ve fabii 1 SDI co mám na drandění do práce a zvažoval jsem jestli ji dát pryč za cenu totálky (50 000 Kč), proto jsem psal na dealera, jestli se nestal zázrak a nebude to v prosinci. Nestal, ale i tak, že paní psala o konci ledna je podezřelé urychlení, spíš jsem čekal odsun na květen :) Fábii vyměním 5. dveře, nárazník, klempíř to trošku porovná a předám ji tchánovi místo zhuntovaného Focuse (rv1999) jako pracovní fuškové auto. Focus půjde za Kamiqa na protiúčet. Fábií potřebuji jezdit, než bude Kamiq a tchán potřebujenějaké bordel auto. I když těch 50 000 Kč je lákavých, narval jsem do ní 20 000 Kč za rok, škoda se jí zbavovat. Editováno: 8. Prosinec 2021, autor: belzezub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 V září už ta tmavší Quartz objednat nešla, mělo by to být stejné. To není moje, ale auto se obednávalo v únoru, byla jen změna barvy. Dorazilo minulý týden rovnou z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2021 Porovnání Graphite-Quartz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belzezub Vloženo 9. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2021 Jsem koukl konečně do smlouvy a je to tak - Šedá Graphite metalíza, nj. dvojcatko 😊 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 Od 8.1.2022 nový ceník Změna oproti předchozího spočívá v tom, že výbavový stupeň Style a Scoutline přišel o Top LED zadní světla s animovaným ukazatelem směru a nově jej má Monte Carlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 v SK zatiaľ postarom https://www.skoda-auto.sk/modely/kamiq/kamiq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Za celý rok 2021 se v ČR prodalo celkem 10 453 Kamiqů, celých 31% ( 3228 vozů) bylo zakoupeno soukromými majiteli. V porovnání s ostatními modely zn. Škoda má Kamiq největší procentuální podíl prvních přihlášených soukromých majitelů. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Kamiq táhne, to je fajn. Máme jednoho v rodině a nově 4 i v práci. Jednoho jsem dostal přiděleného, mám za sebou prvních 800 km, 1.0 TSI 81 kW, Ambition, tažné, Bi-Led přední světlomety a zatím hezké svezení. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 (editace) A má někdo na Kamiqu prosklenou střechu? Zkušenosti s ní. Editováno: 24. leden 2022, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Na Kamiqu ne, ale na Kodiaqu ano a zkušenosti se skleněnou střechou jsou. Když jsem objednával Kodiaq, skleněnou střechu jsem hodně chtěl a těšil se na ni, v minulosti jsem měl na krátkodobé testy jiná auta s prosklenou střechou a líbilo se mi to. Nyní, po 3 letech ježdění v Kodiaqu s prosklenou střechou jsem si ji do dalšího auta už neobjednal. Když to shrnu, tak: Pozitiva - krásně prosvětlí interiér, širší možnosti způsobu větrání, jízda pod otevřeným nebem Negativa - určitě cena a významný zdroj možných poruch (pazvuky, zatékání atd.), za slunečného počasí nepříjemné zejména pro pasažery na zadních sedadlech, významnější pronikání hluku od příčníků a rakve Jinými slovy, je to určitě na zvážení, já se na to dnes dívám pohledem, že mi to za ty peníze nestojí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubAsgard Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Pardon, ale to je teda rada na dvě věci... Kamiq nemá otevírací střechu, takže těžko může vrzat nebo zatékat... Souhlasím s pozitivy - je více světla v interiéru, obzvláště, je-li interiér černý. Větrat se tím teda nedá (viz výše), ale na to mám klimu, nebo okénka. Rozhodně to nevrže a nezatéká (alespoň se mi to zatím nestalo). Detailistům může vadit snadné znečištění, které je snadno vidět. Sluníčko, pokud je problém, tak se stáhne roleta a je to vyřešeno. Osobně bych si to asi samostatně nekoupil, ale jelikož Monte Carlo to má v základu, tak je to hezké něco navíc... ale jezdím jako řidič vepředu, kde to tolik nevnímám až na tu světlost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.