lumirnavrat Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 porad mi vrta hlavou, kde to schovava predni mlhovky. nebo je nevede? Ten kufr mi prijde jak na kratke Fabii (teda mirne prifoukly;)) tam bych sekacku do servisu asi opet neodvezl:( jako v kratke FII. V tom porad asi vede F combi. A ten zvedak na kolo je asi taky nejaky upgrade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Podle ceníku jsou jen součástí hlavních LED, bude jedna žárovka navíc ve velkém světlometu po vzoru O1 FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Na mlhovky jsem se myslím ptal už někdy ze začátku, prý by měli být součástí těch hlavních "modulů". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 @Martab, @Jan R.Za dva ýdny ho budu mít na tři dny doma, tak kdyby chtěl někdo, abych něco ověřil popřípadě vyzkoušel stačí říct. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 změř prosím rozměry kufru v cm. Šířka, výška, délka, hloubka. Popřípadě kdyby se ti chtělo ještě v rozloženém stavu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 https://www.auto.cz/euro-ncap-2019-skoda-kamiq-pet-hvezd-pro-zvyseneho-sourozence-scaly-130947 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 to by šlo https://www.auto.cz/take-skoda-kamiq-prijizdi-ve-verzi-monte-carlo-prodavat-se-zacne-jeste-letos-130966?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR17lm8qwXPqqD99gXG3Xbvy8nL6xwCQtKFCIKBNDBUgN0JE4dRPuo5oPPE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 (editace) předpokládám správně že budou pro MC i jiné designy kol? Editováno: 5. Září 2019, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Kufr je fakt malej. Karoq je o dost větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 předpokládám správně že budou pro MC i jiné designy kol? Jj, jsou tam Vega, doposud pro Kamiq jen Vega Aero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 před 29 minutami, Čočkyn napsal: Kufr je fakt malej. Karoq je o dost větší. Taky jsem se divil, asi bude menší než původní Yeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 (editace) Jezdil jsem ve výbavě Style s 1.6 TDI 85 KW 7DSG.Podvozek na 17 kolech bez nastavitelných tlumičů.Nerovnosti a špatnou cestu to filtrovala stejně dobře jak u Scaly. Na dálnici jezdil v pohodě.Žádná brzda provozu.Brzdy jsou akorát.Není potřebné vyvíjet velký tlak.Ale když potřeba pořádne zabrzdit,tak brzdí super. Motor a převodovka velmi dobře skladěné. Editováno: 5. Září 2019, autor: Dixik2 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 @Jan R.jako druhé auto do rodiny dobrý ale, uvnitř místo bude asi ale kufřík je tak pro 2 lidi ma dovču no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 (editace) Jj místo fakt dobrý, já mám při sednutí za sebe zhruba 15cm, dveře se otevírají dost , prostor i na lezení velký. 1.foto Karoq, 2. Kamiq Editováno: 6. Září 2019, autor: Jan R. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 V 31. 8. 2019 na 20:37, Vlnka napsal: změř prosím rozměry kufru v cm. Šířka, výška, délka, hloubka. Popřípadě kdyby se ti chtělo ještě v rozloženém stavu. Díky Také mě zajímali rozměry Hloubka kufru 71cm ( scala 87cm) Šířka 100cm Výška 57cm Hloubka ( měřeno pod platem) 47cm Délka sklopené sedačky, př.sedadlo co nejvíce v předu, opěradlo postavené 165cm po sklopení vznikne vzadu schod 12cm Na stěhování nebo týden HR pro 4 to nebude, box to bude jistit. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 Na druhou stranu, v interiéru Kamiq dost konkuruje rozměry Karoqu, takže nějak to tím kufrem rozdělit museli, aby měli lidi proč připlácet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 Jj, Karoq větší, hlavně bez tabletu, 2 roky výroba karosérie už odzkoušená. Prodává se jich cca.1000 měsíčně, uvidí se příští rok o kolik se prodá Kamiqu více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 V Karoqu je vyšší strop takže se dá dát sedačka výš a je pocitově vyšší sezení (ne tak ostrý úhel mezi stehny a břichem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 (editace) Porovnání prodejů bude zajímavé, protože také přišla Scala a chvíli nebude Octavia, dá se k těm číslům nějak veřejně dostat? Dá se dostat i k informaci kolik aut se kde měsíčně vyrábí? Editováno: 7. Září 2019, autor: gabuliatko doplněn ještě jeden dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 Samozřejmě dá, přes 15let toto funguje zajímavé údaje pro auto nadšence ? jen je zajímavé, že Kamiq řadí do C, přitom Arona a TCross jsou správně v B. http://portal.sda-cia.cz/stat.php?n#rok=2019&mesic=8&kat=OA&vyb=seg&upr=seg_suvc&obd=m&jine=false&lang=CZ&str=nova 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 (editace) Tak přecejen Arona je o poznání menší než Kamiq... Editováno: 7. Září 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 Toto jsou prodeje v ČR, výroba se zjistí jen ve výroční zprávě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 před 23 hodinami, Jan R. napsal: Také mě zajímali rozměry Hloubka kufru 71cm ( scala 87cm) Šířka 100cm Výška 57cm Hloubka ( měřeno pod platem) 47cm Délka sklopené sedačky, př.sedadlo co nejvíce v předu, opěradlo postavené 165cm po sklopení vznikne vzadu schod 12cm Na stěhování nebo týden HR pro 4 to nebude, box to bude jistit. Díky za rozměry. Kufr je pro mne často používaná věc. Měl jsem možnost vidět Kamiq na živo. Kufr se mi zdál malý. Nemohl jsem v tu chvíli ničím změřit. Když teď čtu rozměry, bude přeci jen o něco lepší volbou Scala. Tam už to bude znatelnější. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 A karoqa nechceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.