Jan R. Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Spuštěna výroba, kdy asi ohlásí prvních 100tis kusů ( tipuji až příští rok). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy/skoda-auto-zahajila-seriovou-vyrobu-noveho-kompaktniho-modelu-skoda-scala-v-mlade-boleslavi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Dnes jsem dostal info na 1.5 TSi a 1.6 TDi čekačka 14-16 týdnů 1.0 - 20-22 týdnů Restrikce ( nedostupnost některých prvků) Interiér Suedia 25-27 týdnů Navigace Sound system Canton 36-38 týdnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miho3 Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 (editace) Zdravim mam obednano 16 KT prodejce tvrdi ze by mela byt datum dodani az 37 KT jste na to nekdo podobne ? Muze se to i zkratit nebo je to fixni a driv to asi nebude ze ? dik za opdoved Editováno: 13. Květen 2019, autor: Miho3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Záleží na konfiguraci. Já mám objednánu Style s více pakety kde je nějaká restrikce a budu ji mít ještě o kousek později. A objednával jsem o kousek dřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miho3 Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 (editace) Mam take ve style, pouze emotion paket a bezdratovy smart link a motor 1.0 TSI... pripada mi ze 5 mesicu je fakt dost :-( a je mozne ze by to bylo drive? Editováno: 13. Květen 2019, autor: Miho3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Někteří prodejci měli předobjednané vozy, takže já kdybych na poslední chvíli nevyměnil Paket Media za Navi, tak bych auto (1.5 TSI) měl cca koncem srpna. A to obsahovalo Suedia interiér i Canton sound. Prodloužil to virt. kokpit (který jsem nakonec zvolil kvůli větší atraktivitě vozu při případném prodeji). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Šly tady tamtamy, že celková kvóta pro ČR není buhvíjaká. Do toho restrikce, nedostatek některých motorů a je vymalováno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miho3 Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Jeste jeden dotaz pokud jsem cca po 14 dnech jeste zmenil barvu, tak se asi posouvam dozadu nebo ten termin zustava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 To by měl říci prodejce, ale barvou se to asi neposune ( kromě zvl.lakování zatím nedostupné). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Několik měsíců před výrobou rozhodně barva nic neposune, ta se fixuje až když se počítají týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 @Miho3 Nic si z toho nedělej, já jsem objednával velmi brzy, možná mezi prvními (viz moje vlákno v části Vaše Scala) a termín byl stejně určen na druhý týden v srpnu. A to stále nezávazně. Důvod? Dle prodejce interiér Suedia, Virtuální kokpit a Sound systém Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z0DI4C Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Zdravím, umí někdo říct jaký je aktuální stav a čekací lhůty? Vybral jsem si scalu jako služebák, takže komunikace s dealerem jde mimo mě. Zvolil jsem silnější litr, dsg, verzi style a jen pár příplatkových drobností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 No a v čem je problém, aby aktuální stav či čekací lhůtu zjistil ten, co ti ten služebák poskytuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 vcera objednany style+1.0tsi+extra+steel grey a predbezne 44-46 tyden. ale cetl jsem o lidech co uz to maji mesic objednane a vychazi jim prosinec, vetsinou s 1.5tsi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Jak to děláte? Mám objednáno 1.5tsi man. již dva měsíce a termín dodání konec ledna 2020. Pokud se termín nezmění, tak to bude trvat déle než měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Někteří dealeři maj auta ve výrobě a pak dle přání zákazníka upraví konfiguraci. Jiní zas maj pro letošek vyčerpáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Jak rikam, i na facebooku lidi psali ty terminy kolem prelomu roku ale vetsina mela 1.5 motor. S manualem se prodava kratce ne? Tak se neni cemu divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Objednal jsem 17. září 70kW Ambition, šedá steel, paket Exteriér a Interiér, 16" Hoedus aero, černo-červený interier + ambientní osvětlení a výroba potvrzena na příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 Dneska jsem slyšel od prodejce dodání Stylu v 1,5 na 47týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 Máš objednáno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 Ještě nemám, stále přemýšlím. Jen jsem to slyšel, když jsem stál u něho a volal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelC13 Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Já jsem objednal 17.září 85kW Style, šedá steel s černým stropem, příprava pro tažné zařízení, pakety Extra a Komfort a podle poslední zprávy jde vůz do výroby ve 44.týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Ja prakticky to same jako Pavel a do vyroby jde pry v pondeli :) takze cca 5tydnu cekaci doba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 19. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2019 Scala Monte Carlo 1,5 Když se objedná teď, tak dodání únor-březen zatím ukazuje. Údajná výroba od 2 kalendářního týdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.