Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Spuštěna výroba, kdy asi ohlásí prvních 100tis kusů ( tipuji až příští rok).

• Autor

Dnes jsem dostal info

na 1.5 TSi a 1.6 TDi čekačka 14-16 týdnů

1.0 - 20-22 týdnů

Restrikce ( nedostupnost některých prvků)

Interiér Suedia 25-27 týdnů

Navigace

Sound system Canton 36-38 týdnů

• 2 měsíce později...

Zdravim mam obednano 16 KT prodejce tvrdi ze by mela byt datum dodani az 37 KT jste na to nekdo podobne ? Muze se to i zkratit nebo je to fixni a driv to asi nebude ze ?

dik za opdoved

Upraveno od Miho3

Záleží na konfiguraci. Já mám objednánu Style s více pakety kde je nějaká restrikce a budu ji mít ještě o kousek později. A objednával jsem o kousek dřív...

Mam take ve style, pouze emotion paket a bezdratovy smart link a motor 1.0 TSI... pripada mi ze 5 mesicu je fakt dost :-( a je mozne ze by to bylo drive?

Upraveno od Miho3

Někteří prodejci měli předobjednané vozy, takže já kdybych na poslední chvíli nevyměnil Paket Media za Navi, tak bych auto (1.5 TSI) měl cca koncem srpna. A to obsahovalo Suedia interiér i Canton sound. Prodloužil to virt. kokpit (který jsem nakonec zvolil kvůli větší atraktivitě vozu při případném prodeji).

Šly tady tamtamy, že celková kvóta pro ČR není buhvíjaká. Do toho restrikce, nedostatek některých motorů a je vymalováno..

Jeste jeden dotaz pokud jsem cca po 14 dnech jeste zmenil barvu, tak se asi posouvam dozadu nebo ten termin zustava?

• Autor

To by měl říci prodejce, ale barvou se to asi neposune ( kromě zvl.lakování zatím nedostupné).

Několik měsíců před výrobou rozhodně barva nic neposune, ta se fixuje až když se počítají týdny.

@Miho3 Nic si z toho nedělej, já jsem objednával velmi brzy, možná mezi prvními (viz moje vlákno v části Vaše Scala) a termín byl stejně určen na druhý týden v srpnu. A to stále nezávazně. Důvod? Dle prodejce interiér Suedia, Virtuální kokpit a Sound systém Škoda.

• 4 měsíce později...

Zdravím, umí někdo říct jaký je aktuální stav a čekací lhůty? Vybral jsem si scalu jako služebák, takže komunikace s dealerem jde mimo mě. Zvolil jsem silnější litr, dsg, verzi style a jen pár příplatkových drobností. 

No a v čem je problém, aby aktuální stav či čekací lhůtu zjistil ten, co ti ten služebák poskytuje?

vcera objednany style+1.0tsi+extra+steel grey a predbezne 44-46 tyden. ale cetl jsem o lidech co uz to maji mesic objednane a vychazi jim prosinec, vetsinou s 1.5tsi

Jak to děláte? Mám objednáno 1.5tsi man.  již dva měsíce a termín dodání konec ledna 2020. Pokud se termín nezmění, tak to bude trvat déle než  měsíců.

Někteří dealeři maj auta ve výrobě a pak dle přání zákazníka upraví konfiguraci. Jiní zas maj pro letošek vyčerpáno.

Jak rikam, i na facebooku lidi psali ty terminy kolem prelomu roku ale vetsina mela 1.5 motor.  S manualem se prodava kratce ne? Tak se neni cemu divit. 

• 4 týdny později...

Objednal jsem 17. září 70kW Ambition, šedá steel, paket Exteriér a Interiér, 16" Hoedus aero, černo-červený interier + ambientní osvětlení a výroba potvrzena na příští týden.

Dneska jsem slyšel od prodejce dodání Stylu v 1,5 na 47týden

Máš objednáno?

Ještě nemám, stále přemýšlím. Jen jsem to slyšel, když jsem stál u něho a volal. 

Já jsem objednal 17.září 85kW Style, šedá steel s černým stropem, příprava pro tažné zařízení, pakety Extra a Komfort a podle poslední zprávy jde vůz do výroby ve 44.týdnu. 

Ja prakticky to same jako Pavel a do vyroby jde pry v pondeli :) takze cca 5tydnu cekaci doba. 

Scala Monte Carlo 1,5 Když se objedná teď, tak dodání únor-březen zatím ukazuje. Údajná výroba od 2 kalendářního týdne. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.