Publikováno Únor 7, 20196 r Spuštěna výroba, kdy asi ohlásí prvních 100tis kusů ( tipuji až příští rok).
Únor 7, 20196 r Autor https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy/skoda-auto-zahajila-seriovou-vyrobu-noveho-kompaktniho-modelu-skoda-scala-v-mlade-boleslavi/
Únor 14, 20196 r Autor Dnes jsem dostal info na 1.5 TSi a 1.6 TDi čekačka 14-16 týdnů 1.0 - 20-22 týdnů Restrikce ( nedostupnost některých prvků) Interiér Suedia 25-27 týdnů Navigace Sound system Canton 36-38 týdnů
Květen 13, 20196 r Zdravim mam obednano 16 KT prodejce tvrdi ze by mela byt datum dodani az 37 KT jste na to nekdo podobne ? Muze se to i zkratit nebo je to fixni a driv to asi nebude ze ? dik za opdoved Upraveno Květen 13, 20196 r od Miho3
Květen 13, 20196 r Záleží na konfiguraci. Já mám objednánu Style s více pakety kde je nějaká restrikce a budu ji mít ještě o kousek později. A objednával jsem o kousek dřív...
Květen 13, 20196 r Mam take ve style, pouze emotion paket a bezdratovy smart link a motor 1.0 TSI... pripada mi ze 5 mesicu je fakt dost :-( a je mozne ze by to bylo drive? Upraveno Květen 13, 20196 r od Miho3
Květen 13, 20196 r Někteří prodejci měli předobjednané vozy, takže já kdybych na poslední chvíli nevyměnil Paket Media za Navi, tak bych auto (1.5 TSI) měl cca koncem srpna. A to obsahovalo Suedia interiér i Canton sound. Prodloužil to virt. kokpit (který jsem nakonec zvolil kvůli větší atraktivitě vozu při případném prodeji).
Květen 13, 20196 r Šly tady tamtamy, že celková kvóta pro ČR není buhvíjaká. Do toho restrikce, nedostatek některých motorů a je vymalováno..
Květen 13, 20196 r Jeste jeden dotaz pokud jsem cca po 14 dnech jeste zmenil barvu, tak se asi posouvam dozadu nebo ten termin zustava?
Květen 13, 20196 r Autor To by měl říci prodejce, ale barvou se to asi neposune ( kromě zvl.lakování zatím nedostupné).
Květen 13, 20196 r Několik měsíců před výrobou rozhodně barva nic neposune, ta se fixuje až když se počítají týdny.
Květen 14, 20196 r @Miho3 Nic si z toho nedělej, já jsem objednával velmi brzy, možná mezi prvními (viz moje vlákno v části Vaše Scala) a termín byl stejně určen na druhý týden v srpnu. A to stále nezávazně. Důvod? Dle prodejce interiér Suedia, Virtuální kokpit a Sound systém Škoda.
Září 16, 20195 r Zdravím, umí někdo říct jaký je aktuální stav a čekací lhůty? Vybral jsem si scalu jako služebák, takže komunikace s dealerem jde mimo mě. Zvolil jsem silnější litr, dsg, verzi style a jen pár příplatkových drobností.
Září 18, 20195 r No a v čem je problém, aby aktuální stav či čekací lhůtu zjistil ten, co ti ten služebák poskytuje?
Září 19, 20195 r vcera objednany style+1.0tsi+extra+steel grey a predbezne 44-46 tyden. ale cetl jsem o lidech co uz to maji mesic objednane a vychazi jim prosinec, vetsinou s 1.5tsi
Září 20, 20195 r Jak to děláte? Mám objednáno 1.5tsi man. již dva měsíce a termín dodání konec ledna 2020. Pokud se termín nezmění, tak to bude trvat déle než měsíců.
Září 20, 20195 r Někteří dealeři maj auta ve výrobě a pak dle přání zákazníka upraví konfiguraci. Jiní zas maj pro letošek vyčerpáno.
Září 20, 20195 r Jak rikam, i na facebooku lidi psali ty terminy kolem prelomu roku ale vetsina mela 1.5 motor. S manualem se prodava kratce ne? Tak se neni cemu divit.
Říjen 15, 20195 r Objednal jsem 17. září 70kW Ambition, šedá steel, paket Exteriér a Interiér, 16" Hoedus aero, černo-červený interier + ambientní osvětlení a výroba potvrzena na příští týden.
Říjen 18, 20195 r Já jsem objednal 17.září 85kW Style, šedá steel s černým stropem, příprava pro tažné zařízení, pakety Extra a Komfort a podle poslední zprávy jde vůz do výroby ve 44.týdnu.
Říjen 18, 20195 r Ja prakticky to same jako Pavel a do vyroby jde pry v pondeli :) takze cca 5tydnu cekaci doba.
Říjen 19, 20195 r Scala Monte Carlo 1,5 Když se objedná teď, tak dodání únor-březen zatím ukazuje. Údajná výroba od 2 kalendářního týdne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.