Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes jsem dostal info

na 1.5 TSi a 1.6 TDi čekačka 14-16 týdnů

1.0 - 20-22 týdnů

Restrikce ( nedostupnost některých prvků)

Interiér Suedia 25-27 týdnů

Navigace

Sound system Canton 36-38 týdnů

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Zdravim mam obednano 16 KT prodejce tvrdi ze by mela byt datum dodani az 37 KT jste na to nekdo podobne ? Muze se to i zkratit nebo je to fixni a driv to asi nebude ze ?

dik za opdoved

Editováno: , autor: Miho3
Vloženo (editace)

Mam take ve style, pouze emotion paket a bezdratovy smart link a motor 1.0 TSI... pripada mi ze 5 mesicu je fakt dost :-( a je mozne ze by to bylo drive?

Editováno: , autor: Miho3
Vloženo

Někteří prodejci měli předobjednané vozy, takže já kdybych na poslední chvíli nevyměnil Paket Media za Navi, tak bych auto (1.5 TSI) měl cca koncem srpna. A to obsahovalo Suedia interiér i Canton sound. Prodloužil to virt. kokpit (který jsem nakonec zvolil kvůli větší atraktivitě vozu při případném prodeji).

Vloženo

@Miho3 Nic si z toho nedělej, já jsem objednával velmi brzy, možná mezi prvními (viz moje vlákno v části Vaše Scala) a termín byl stejně určen na druhý týden v srpnu. A to stále nezávazně. Důvod? Dle prodejce interiér Suedia, Virtuální kokpit a Sound systém Škoda.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Zdravím, umí někdo říct jaký je aktuální stav a čekací lhůty? Vybral jsem si scalu jako služebák, takže komunikace s dealerem jde mimo mě. Zvolil jsem silnější litr, dsg, verzi style a jen pár příplatkových drobností. 

• o 4 týdny později...
Vloženo

Já jsem objednal 17.září 85kW Style, šedá steel s černým stropem, příprava pro tažné zařízení, pakety Extra a Komfort a podle poslední zprávy jde vůz do výroby ve 44.týdnu. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...