vormen Vloženo Pondělí v 10:50 Sdílet Vloženo Pondělí v 10:50 (editace) to by bylo ideální, ale nevím, jak by se na to tvářili Dívám se, že za orig. díly bych dal v eshopu skoro 10 tis., takže ono těch 16 asi bude opravdu taková běžná cena. Možná by to někdo za dvojku vyměnil takže 12 garáž vs 16 autorizák, volím autorizák. Editováno: Pondělí v 10:58, autor: vormen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo Pondělí v 11:12 Sdílet Vloženo Pondělí v 11:12 bezna prax. ja som si nosil diely pri oploch aj pocas zaruky. nacenil som diely v opli, kde vedeli vyrobcu tak som poprosil nech mi doplnia a ked som chcel kvalitnejsie, ci lacnejsie diel som doniesol podla cisla co som mal. EU to uz roky dozadu osetrila zakonom a zaruka ti plati nadalej. teda tu pri tej 5rocnej to bolo inak. tak isto som si brzdy doniesol teraz na scalu. nechcel som to blato co tam bolo a doniesol som si vlastnu znacku a dal vymenit u nich. praca vysla na nejakych smiesnych 35 eur cca. neautorizaky auta nenosim. uz i jazdenku som po kupe nosil do autorizaku s vlastnymi dielmi. neviem ako skoda, ale predchodca mal knizku v servise, kde boli ukony - casy pre jednotlive ukony normovane, kolko je max. casovych jednotiek co mozu uctovat. takto ma napriklad stali vymeny rozvodov-praca okolo 65 eur pri G modeli a 75 eur pri J modeli. neautorizak mi vravel ze hodka 20 eur, vymena 2h a suma 120-150. ked som sa pytal ze 2x20 je odkedy 120, tak mi povedal, ze oni rozvody nebudu robit za tie peniaze a ked mi ukazal co by tam dali a ze svoj material nemozem inak priuctuju k praci dalsiu 100ku, tak mi bolo jasne, ze kam to auto dam. a vyhoda, vzdy pri predaji som mal komplet servisnu historiu auta z autorizaku. kazda grancka, kazda vymena brzd, rozvodov. reklamacie a zarucne ci pozarucne opravy som nemal predtym takze krasna cista historia vysla so servismi s udrzbou a poistnymi udalostami ak boli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo Pondělí v 11:13 Sdílet Vloženo Pondělí v 11:13 ktore brzdy ides menit? aky material si zvolil, ze ta to vychadza na 10? ved to je 400 eur, to sa mi nezda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo Pondělí v 11:24 Sdílet Vloženo Pondělí v 11:24 Minulý rok som kupoval komplet zadné brzdy v máji. Materiál zo zaužívaného obchodu, nie najlacnejší ma stál cca 85 eur s DPH. kotúč, platničky - komplet ATE. Tie ceny sú obdobné i tento tok čo som pozeral čísla. Ja mám TDI, ale nečakám rozsiahle zmeny. Takže do 2500-3000 Kč by si mal mať materiál základný. Viem že oproti výmene v škode, čo som mal cenu bol rozdiel okolo 150 eur a samozrejme tam by dali tie slávne "blatové" brzdy čo sa tu riešili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo Pondělí v 14:42 Sdílet Vloženo Pondělí v 14:42 díval jsem se na orig. díly na eshopech 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo Pondělí v 20:59 Sdílet Vloženo Pondělí v 20:59 (editace) Potom ta cena je jasna. Platis skatulu s logom skoda Ak vies zisti si kto tam original vyraba pre nich. Bude to jedna z tych beznych znaciek co robia brzdy. Ja uz roky preferujem ate po prvovyrobe resp. zimmermani som maval este. Editováno: Pondělí v 21:00, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.