Přejít na obsah

Brzdový systém

Maverick

Doporučené příspěvky

to by bylo ideální, ale nevím, jak by se na to tvářili

Dívám se, že za orig. díly bych dal v eshopu skoro 10 tis., takže ono těch 16 asi bude opravdu taková běžná cena. Možná by to někdo za dvojku vyměnil takže 12 garáž vs 16 autorizák, volím autorizák.

Editováno: , autor: vormen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bezna prax. ja som si nosil diely pri oploch aj pocas zaruky. nacenil som diely v opli, kde vedeli vyrobcu tak som poprosil nech mi doplnia a ked som chcel kvalitnejsie, ci lacnejsie diel som doniesol podla cisla co som mal.

EU to uz roky dozadu osetrila zakonom a zaruka ti plati nadalej. teda tu pri tej 5rocnej to bolo inak. tak isto som si brzdy doniesol teraz na scalu. nechcel som to blato co tam bolo a doniesol som si vlastnu znacku a dal vymenit u nich. praca vysla na nejakych smiesnych 35 eur cca.

neautorizaky auta nenosim. uz i jazdenku som po kupe nosil do autorizaku s vlastnymi dielmi. neviem ako skoda, ale predchodca mal knizku v servise, kde boli ukony - casy pre jednotlive ukony normovane, kolko je max. casovych jednotiek co mozu uctovat. takto ma napriklad stali vymeny rozvodov-praca okolo 65 eur pri G modeli a 75 eur pri J modeli. neautorizak mi vravel ze hodka 20 eur, vymena 2h a suma 120-150. ked som sa pytal ze 2x20 je odkedy 120, tak mi povedal, ze oni rozvody nebudu robit za tie peniaze a ked mi ukazal co by tam dali a ze svoj material nemozem inak priuctuju k praci dalsiu 100ku, tak mi bolo jasne, ze kam to auto dam.

a vyhoda, vzdy pri predaji som mal komplet servisnu historiu auta z autorizaku. kazda grancka, kazda vymena brzd, rozvodov. reklamacie a zarucne ci pozarucne opravy som nemal predtym :)

takze krasna cista historia vysla so servismi s udrzbou a poistnymi udalostami ak boli

Odkaz ke komentáři

Minulý rok som kupoval komplet zadné brzdy v máji. Materiál zo zaužívaného obchodu, nie najlacnejší ma stál cca 85 eur s DPH. kotúč, platničky - komplet ATE. Tie ceny sú obdobné i tento tok čo som pozeral čísla. Ja mám TDI, ale nečakám rozsiahle zmeny. Takže do 2500-3000 Kč by si mal mať materiál základný. Viem že oproti výmene v škode, čo som mal cenu bol rozdiel okolo 150 eur a samozrejme tam by dali tie slávne "blatové" brzdy čo sa tu riešili

Odkaz ke komentáři

Potom ta cena je jasna. Platis skatulu s logom skoda :) Ak vies zisti si kto tam original vyraba pre nich. Bude to jedna z tych beznych znaciek co robia brzdy. Ja uz roky preferujem ate po prvovyrobe resp. zimmermani som maval este. 

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...