zwan Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Podle mne ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Dival jsem na webovou stranku Škoda a ostrava a Ado je jako autorizak. Možno jen měnili nazev firmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Tak prohlídka hotova. Ado Bandlova. Cena vyšší než před rokem :( Žádné "výpalné" za olej. Podle km opravdu testovací jízda, nebo jel mechoš na objed :D Veškeré díly vlastní. Olej po roce před. Nový olej. Účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Krásně čistý, bohužel jsem zažil u nejmenovaného velkého AŠ v praze po výměně o hodně tmavší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 (editace) před 12 hodinami, zwan napsal: Tak prohlídka hotova. Ado Bandlova. Cena vyšší než před rokem :( Žádné "výpalné" za olej. Podle km opravdu testovací jízda, nebo jel mechoš na objed :D Veškeré díly vlastní. Účet. Ty sis donesl i vlastní brzdovou kapalinu ? Editováno: 21. Červenec 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 (editace) @DušanV Ano vše, olej , filtry, brzdovku, dokonce i vypustny šroub. Ovšem je potřeba dodat že kupuju origo díly jen mimo astronomické přirážky z AS. Editováno: 21. Červenec 2020, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 před 11 hodinami, Petr AMF napsal: po výměně o hodně tmavší. Barva je subjektivní, nereklamovatelný parametr. Často ani nesouvisí s množstvím pilin, šmíru nebo karbonu. Nepomůže nic než u nich stát, což neumožňují skoro nikde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlikVB Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Je ještě někde v jižním Česku možné donést k výměně vlastní olej do autorizovaného servisu Škoda? Příp. za kolik je výpalné? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Moje zkušenost z Autonovy Brno: doposud s vlastním olejem problém nebyl až letos, vlastní olej ani nerozdělaný nevezmou. Musel jsem teda akceptovat jejich olej 0w30, i když sám jsem dával původní originální 5w30. Zeptal jsem se na případnou slevu na olej a ejhle, slevili na oleji 31% což mi přišlo přijatelné. Jsem tam s nima léta spokojený jak se služebním, tak i s privátním autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ma.slo Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 V 12. 11. 2020 na 0:07, HonzaKo napsal: Moje zkušenost z Autonovy Brno: doposud s vlastním olejem problém nebyl až letos, vlastní olej ani nerozdělaný nevezmou. Stejna zkusenost. Po telefonu mi pani z Autonovy rekla, ze uz cca rok zadnej autorizak vlastni oleje nebere. Zkousel jsem si to jeste overit telefonicky v AZ servisu Brno a tam taky vlastni olej nelze a pani tvrdila stejne - zadny autorizak to uz neveme. Zitra to do Autonovy vezu tak jsem zvedav kolik dam za olej. Mozna tedy dotaz na ostatni mesta jaka je aktualni situace AS vs vl.olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 3. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 @ma.slo možná už jsem to tady někde psal, tak to znovu zopakuji, není žádná pravda, že by už cca rok žádnej autorizák vlastní olej nebral !!! Ano, hodně autorizáků, kde olej kdysi braly, už dneska třeba nebere a vinu svalují na škodovku, že to zakázala. Toto není pravda. Škodovka žádnej zákaz nevydala, protože autorizáky jsou samostatné podnikatelské subjekty a je to vždy jen jejich rozhodnutí, jestli berou nebo neberou a většina z nich nemá koule na to říci, že to zakázalo vedení toho konkrétního servisu a svalují vinu na škodovku. Takže ano je pravda, že těch autorizáků, kde ho berou je čím dál méně, ale pořád takové jsou. Já třeba osobně do jednoho takového jezdím a tam ho berou stále !! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DELVIN75 Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 V 11. 2. 2020 na 22:06, TOMUS napsal: Uz sedmi rok jezdim k Autodruzstvo FM a vzdy berou muj olej, a nic neplatim za likvidaci. V pripade prineseni vlastniho oleje (Castrol), zbytek dostal jsem. V pripade prineseni oleje znacky Shell helix ultra, zbytku nedostal jsem. Teho neresim. Olej byl levne kupeny. Ted' nosim Castrol bo muj motor ma ho rad. Z kvuli oleje Autodruzstvo FM muze mit vice zakazniku nez zbytek. Jeste adiv muze mit trochu zakazniku. Zbytek muze nemit nic. Autodružstvo fm vlastní olej nebere. 2.serviska na brzdovku ani nesahly, všechny odvzdušňovaky suché jak pepř asi tak AS co na to říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 12. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 @DELVIN75 tak to, že tam před rokem brali olej a dneska už ne je bohužel normální..takových AS je bohužel čím dál více, kde normálně brali a dneska už ne, ale že by si naúčtovali výměnu brzdové kapaliny, což je jediný úkon po 3 letech a neudělali to, tomu se mi opravdu nechce uvěřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.