Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
[mention=42444]beuticek[/mention] Foto by nebylo? Ty máš asi podle avataru tmavou Octu co?

Já mám race blue. Kola jsem vybral AEZ raise HG. https://www.alukola.cz/files/images-goods-cache/424015_prew_800_color_fff.jpg

Přemýšlím nad variantami:
1) červené jako to mají RS.
2) stříbrné aby to ladilo s barvou disků
3) černé

Kdyby jste to četl někdo kdo taky máte blue race, nebo jste si barvily třmeny, tak prosím napište. Mrknul bych se Vám na profil na foto.

Děkuji předem.
Přikládám kombinaci race blue + červené třmeny...IMG_20180630_203636~2.jpeg
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Trvalo to trochu dele, ale vzdy kdyz jsem si vzpomnel tak prselo a kola byla špinavá. Dávám zde tedy vysledek mé práce. Nakonec jsem zvolil kombinaci červené barvy a bílé samolepky. Samozřejmě trmeny jsou origo. Jen se mi líbila kombinace bílé a červené a co jiného si tam dát než toto. :)20190623_175506.thumb.jpg.5b2e1e0b53ef3abb3b1908b6d8a1f114.jpg20190623_175511.thumb.jpg.d839619265f522b94251c89c2bd4f556.jpg

• Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Tak po delší době jsem se odhodlal. Původně měla být jiná barva ale nakonec jsem šel do bílé. Decentní, ne příliš výrazná, neurazí ale zase moc nenadchne... 

Každopádně jsem se chtěl odlišit. 

received_525112028314997.jpeg

IMG_20190922_065631.jpg

IMG_20190922_065650.jpg

• Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

[mention]Dusab [/mention] Nieje to príliš. Ked tam budú pekne elektróny tak to bude super. [mention]ritch [/mention] ma sedu Jak sa nemýlim a je to parádne [emoji1417]

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

• o 1 měsíc později...
Vloženo
On 4/26/2020 at 7:03 PM, Dusab said:

Zdravim. Ja rozmyslam na cervenou farbou k sedemu autu, ale neviem ci to nieje prilis...

20200424_085736.jpg

Díky za to foto, potřeboval jsem si udělat představu, jak to společně s šedou vypadá.

Trochu se bojím, abych z obyčejné O3 nedělal "rádoby" RS takovýma křiklavýma barvama. Vypadá to docela hezky, tak se ještě rozhodnu, jestli do té červené někdy půjdu a nebo jestli budu konzervativec a hodím tam jen černou :)

Každopádně ty třmeny jsou první věc, která na vás vykoukne, když si koupíte hezčí kola... bez nátěru to prostě nevypadá tak hezky, jak by mohlo... :)

Vloženo

Ja som tam nakoniec cervene nedal. Zdalo sa mi to trosku prilis...dal som tam strieborne a vyzera to prijemnejsie. Ale ani cervene nebudu podla mna az tak bijuce do oci.

• o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)

Chlapi mohu se zeptat jak byste natřeli třmeny u stříbrné octávky - alu minority 16 - napadá mě žlutá ???

Editováno: , autor: ryzen
  • o 5 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

Zdravím bando, taky teď řeším barvu třmenů. Předchozí majitel tam dal neonově zelenou, ale ta horkem na některých místech zbělala a i jsou vidět tahy štětce. Mě jako autistovi se to straaaaašně nelíbí. Čili mě čeká očistec sundání barvy a pak jiná barva. Poradí někdo něco zajímavého? Líbila by se mi buď barva auta, černá rs metalíza či černá, nebo červená?

E7F5C3C3-7AC3-4E4E-8BEE-8F98C8B5B7E7.jpeg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...