Martab Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 Když už jsme u té barvy, co by jste dali kombinaci černé auto a červená kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 15. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 @Martin Bednář Hehe tak ten byl dobrej. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 15. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 @Nemfis No hele tohle není žlutá. Přijde mi to spíš jak nějaká neonově zelená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malawi Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 [mention=42444]beuticek[/mention] Foto by nebylo? Ty máš asi podle avataru tmavou Octu co? Já mám race blue. Kola jsem vybral AEZ raise HG. https://www.alukola.cz/files/images-goods-cache/424015_prew_800_color_fff.jpg Přemýšlím nad variantami: 1) červené jako to mají RS. 2) stříbrné aby to ladilo s barvou disků 3) černé Kdyby jste to četl někdo kdo taky máte blue race, nebo jste si barvily třmeny, tak prosím napište. Mrknul bych se Vám na profil na foto. Děkuji předem. Přikládám kombinaci race blue + červené třmeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 Jakou barvu třmenů byste doporučili k barvě auta modrá lava? Napadá mě buď podobná modrá jako je auto, nebo stříbrná?Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 Odstraň si konečně hlášku z Tapatalku " Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk " - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 nie síce Race, ani nie O3, ale mal som žlté na F2C...auto sa predalo s touto kombináciou (vpredu som nestihol, tak ostali modré) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 25. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Trvalo to trochu dele, ale vzdy kdyz jsem si vzpomnel tak prselo a kola byla špinavá. Dávám zde tedy vysledek mé práce. Nakonec jsem zvolil kombinaci červené barvy a bílé samolepky. Samozřejmě trmeny jsou origo. Jen se mi líbila kombinace bílé a červené a co jiného si tam dát než toto. :) 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 Cervena k race blue sa proste hodi tak ako si neviem predstavit inu farbu ako cervenu k mojej quartz sedej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 Tak po delší době jsem se odhodlal. Původně měla být jiná barva ale nakonec jsem šel do bílé. Decentní, ne příliš výrazná, neurazí ale zase moc nenadchne... Každopádně jsem se chtěl odlišit. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Caute chcel len otazku kupit foliatec v spreji alebo to cele balenie. Čo bude podla Vás lepšie? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 (editace) Tak nakoniec alkyton pretože hammerite nebol. Predčilo to moje očakávania Editováno: 19. Duben 2020, autor: fildo1994 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Alkyton je přimá konkurence Hammerite, akorát nemá takovou propagaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Daval som dupli color supertherm 800C striebornu. Strmene a drziaky som mal dole a nanasal som sprejom. Uvidime, ako to vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusab Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Zdravim. Ja rozmyslam na cervenou farbou k sedemu autu, ale neviem ci to nieje prilis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 [mention]Dusab [/mention] Nieje to príliš. Ked tam budú pekne elektróny tak to bude super. [mention]ritch [/mention] ma sedu Jak sa nemýlim a je to parádne [emoji1417] Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusab Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Vdaka. Ano elektrony su sede celne brusene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buchys Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 On 4/26/2020 at 7:03 PM, Dusab said: Zdravim. Ja rozmyslam na cervenou farbou k sedemu autu, ale neviem ci to nieje prilis... Díky za to foto, potřeboval jsem si udělat představu, jak to společně s šedou vypadá. Trochu se bojím, abych z obyčejné O3 nedělal "rádoby" RS takovýma křiklavýma barvama. Vypadá to docela hezky, tak se ještě rozhodnu, jestli do té červené někdy půjdu a nebo jestli budu konzervativec a hodím tam jen černou :) Každopádně ty třmeny jsou první věc, která na vás vykoukne, když si koupíte hezčí kola... bez nátěru to prostě nevypadá tak hezky, jak by mohlo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Koukni ke mě do vlákna, mám tam černý třmeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusab Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Ja som tam nakoniec cervene nedal. Zdalo sa mi to trosku prilis...dal som tam strieborne a vyzera to prijemnejsie. Ale ani cervene nebudu podla mna az tak bijuce do oci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Taky jsem zvolil stříbrnou k šedé Quartz, namísto “agresivní” červené, která by se moc k mé 1.6TDi nehodila :-)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzen Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 (editace) Chlapi mohu se zeptat jak byste natřeli třmeny u stříbrné octávky - alu minority 16 - napadá mě žlutá ??? Editováno: 8. Říjen 2021, autor: ryzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 Zdravím všechny, chystám se barvit třmeny brzd, jelikož už nevypadají moc pěkně, tak vybírám barvu. Díval jsem se po tom Hammeritu. Jaký konkrétně vzít? Hammerit Přímo na rez, např. tento? https://www.obi.cz/antikorozni-barvy/hammerite-primo-na-rez-hladka-cervena-0-25-l/p/3584752 A druhý dotaz, bude 0,25l balení stačit na celé auto? Předem díky moc všem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 To ti bude v pohode stačiť, mne to vyšlo a ešte aj ostalo. A ja som ten istý použil a aj po 3 rokoch to vyzeralo ako nové. Ja som dával čiernu farbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 11. Červen 2022 Sdílet Vloženo 11. Červen 2022 Zdravím bando, taky teď řeším barvu třmenů. Předchozí majitel tam dal neonově zelenou, ale ta horkem na některých místech zbělala a i jsou vidět tahy štětce. Mě jako autistovi se to straaaaašně nelíbí. Čili mě čeká očistec sundání barvy a pak jiná barva. Poradí někdo něco zajímavého? Líbila by se mi buď barva auta, černá rs metalíza či černá, nebo červená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.