Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pokud se nepletu tak u Karoqu sportovní volant vyhřívaný není ne? Protože jsem si půjčil Sportline a tam mi sportovni volant hřeje. Tak nvm ?

Standardně není v nabídce, je možné, že v derivátu Sportline se poprvé použil.

• Autor

Ceník ani konfigurátor to právě nezmiňuje. ?

• Autor

ve sportline je za 500,- příplatku sportovní vyhřívaný volant. Zjištěno. V jiném Karoqu ta možnost není.

Ale můžeš ho tam dát sám , žádný problém to není.

IMG_1993.JPG

Upraveno od cilda1

• 4 měsíce později...

Může někdo prosím změřit o kolik je sportovní volant dole "kratší" než normální? Mám 2 metry a přemýšlím že bych oželel vyhřívání za cenu více místa na nohy.

Tdy kdyby někdo věděl jak ve style objednat vyhřívanej sportovní ... budu rád za info.

• Autor

Změřit nemohu, ale tipuju, že tak o 5 cm +/-.

@gabuliatko objednat nejde,proč? ale jak jsem už psal, dá se koupit např. z Kodiaqa a potom stačí jenom přendat a vše funguje včetně vyhřívání;).

Odpoledne ho změřím,jestli nebude někdo rychlejší.

netuším, dealer pravil že bud normál vyhřívaný nebo sport studený

děkuji za změření

• Autor

Objednat lze, ale jen u sportline. Mám objednanej. Ale do verze Style se sportovní s výhřevem objednat nedá.

Také mám objednaný Sportline s vyhřívaným volantem. Od MR 2020 by to měl být opravdu sportovní vyhřívaný volant. U MR 2019 tam byl klasický vyhřívaný volant.

Sportline má sport židle kam se mé polovičce nevedou záda. Zkusím ještě prodejce zda by ten sport teplej voland do style nešel když to MR2020 umí.

Leda že by ho prodejce přendal z jiného auta.

Tolik ochoty chtít od prodejce by mne ani nenapadlo. Půjdu si ten sport ještě jednou osahat, ale oni vždy přiběhnou a hned řeší co že to chci za auto a tak, ale předváděčku s ním mi u nich zatím nikdo nenabídl. A prodejce kde sem to objednal zas sport nemá vůbec. Škoda že není nějaká databáze který prodejce má jakou kombinaci pro předváděčky. Ona je vůbec zajímavá doba, někteří nemaj v salonu Karoqa vůbec.

Ty větší prodejci mají na svých stránkách seznam předváděcích vozů, stačí zapatrat... Nebo si napsat krátký email, jaký že to mají předváděcí vozy. 

Volant osahán, nic extra (krom o 2cm víc místa mezi stehny a volantem) nezjištěno.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.