Publikováno Březen 10, 20196 r Pokud se nepletu tak u Karoqu sportovní volant vyhřívaný není ne? Protože jsem si půjčil Sportline a tam mi sportovni volant hřeje. Tak nvm ?
Březen 12, 20196 r @Lukáš F.Mám ho už asi 8 měsíců, z Kodiaka sportline.Tady je o tom více- https://forum.skodahome.cz/topic/144210-výměna-volantu/ Upraveno Březen 12, 20196 r od cilda1
Březen 12, 20196 r Autor ve sportline je za 500,- příplatku sportovní vyhřívaný volant. Zjištěno. V jiném Karoqu ta možnost není.
Březen 12, 20196 r Ale můžeš ho tam dát sám , žádný problém to není. Upraveno Březen 12, 20196 r od cilda1
Srpen 5, 20196 r Může někdo prosím změřit o kolik je sportovní volant dole "kratší" než normální? Mám 2 metry a přemýšlím že bych oželel vyhřívání za cenu více místa na nohy. Tdy kdyby někdo věděl jak ve style objednat vyhřívanej sportovní ... budu rád za info.
Srpen 6, 20196 r @gabuliatko objednat nejde,proč? ale jak jsem už psal, dá se koupit např. z Kodiaqa a potom stačí jenom přendat a vše funguje včetně vyhřívání. Odpoledne ho změřím,jestli nebude někdo rychlejší.
Srpen 6, 20196 r Autor Objednat lze, ale jen u sportline. Mám objednanej. Ale do verze Style se sportovní s výhřevem objednat nedá.
Srpen 6, 20196 r Také mám objednaný Sportline s vyhřívaným volantem. Od MR 2020 by to měl být opravdu sportovní vyhřívaný volant. U MR 2019 tam byl klasický vyhřívaný volant.
Srpen 6, 20196 r Sportline má sport židle kam se mé polovičce nevedou záda. Zkusím ještě prodejce zda by ten sport teplej voland do style nešel když to MR2020 umí.
Srpen 6, 20196 r Tolik ochoty chtít od prodejce by mne ani nenapadlo. Půjdu si ten sport ještě jednou osahat, ale oni vždy přiběhnou a hned řeší co že to chci za auto a tak, ale předváděčku s ním mi u nich zatím nikdo nenabídl. A prodejce kde sem to objednal zas sport nemá vůbec. Škoda že není nějaká databáze který prodejce má jakou kombinaci pro předváděčky. Ona je vůbec zajímavá doba, někteří nemaj v salonu Karoqa vůbec.
Srpen 6, 20196 r Ty větší prodejci mají na svých stránkách seznam předváděcích vozů, stačí zapatrat... Nebo si napsat krátký email, jaký že to mají předváděcí vozy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.