DavidSK Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 Podobná farbe Business grey, za mňa super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Zkoušel někdo u faceliftu madla u dveří, zda se zlepšila konstrukce? Mám MR2019 a u auta za 1,3M je to celkem ostuda 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Ano, zkoušel jsem na tomto kusu, vrže už při 7km na tacháči. V pondělí uvidím jiný kus, zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 16. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 No tohle dělal předchozi Kodiaq už při 0km .....hned to mění na záruku..............po výměně vše cajk............superb ani náznak vrzání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Hmm, takže se nic nezměnilo...tohle fakt asi nepochopím. Minulý týden jsem vel známého, ten měl ruku položenou na opěrce a pomalu co nerovnost, to zapraskání/zavrzání. Je to pěkně otravné, vytáčí mne to tak (ve spojení s dalšími neduhy), že příští rok místo face vezmu asi uplně něco jiného 😒 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 17. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 Mě už madla jednou měnili, ale začínají znova povrzávat, tak je nechám vyměnit v záruce asi ještě jednou. Jinak fl kupovat určitě nehodlám, ještě si nechám nějaký čas současného kodiho a pak nejspíš přejdu k jiné značce, protože to šetření na materiálech a kvalita zpracování je při stoupající ceně bohužel žalostná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 17. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 Taky mádla vrzala, nechal jsem na záruku opravit. Po nějaké době opět začla vrzat. V pondělí auto prodávám. Jako nebylo to špatné auto, ale těch neduhů bylo na můj vkus dost a přístup Brněnských servisů prostě rozhodlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2021 V 16. 7. 2021 na 10:36, soray napsal: Zkoušel někdo u faceliftu madla u dveří, zda se zlepšila konstrukce? Mám MR2019 a u auta za 1,3M je to celkem ostuda 😕 Stále stejné už druhý exemplář Detail i kola Procyon s plast. krytem 😀 IMG_5554.MOV IMG_5555.MOV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 20. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Předpokládám že zadní top led svítilny mají dynamické blinkry ? Nikde jsem neviděl žádné video.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Ano, to Style má 8VQ - TOP LED zadní světla s animovanými ukazateli směru a welcome efektem 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 To s tím vrzáním je fakt katastrofa, měl jsem tyto šílenosti na Supu a tuny reklamací než to jakš takš odstranili a teď mám objednán Kodiaq v LaK a jestli tohle bude při přebírání dělat, tak se mají chlapci na co těšit :( ....chjo nevědí co by si za to řekli a takovéhle bolesti alá auto za 200t... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 22. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2021 Příslušenství: kodiaq-prislusenstvi.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 hlavně u faceliftu měli udělat nový interier. Obavám se, že Škoda krutě zaspala. Hlavní deviza koncernu, byla že design tak rychle nezastará a mají lepší zpracování i po letech ve srovnání s konkurencí. Marně přemýšlím, co už jim z toho zbylo. Jak dříve se korejci učili a nakonec dohnali i předehnali většinu západních značek, tak byla na řadě Čína a i ta už je srovnatelná nebo brzo bude. Navíc cenově agresivní a to v dnešní těžké době je pro hodně lidí důležité. https://www.autoforum.cz/predstaveni/cinsky-souper-skody-kodiaq-boduje-na-prvnim-vyspelem-trhu-pri-jeho-cenach-se-neni-cemu-divit/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=632430&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=i4X4711DnHv-202110171550&dop_id=13930767 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 (editace) podle mě ten interiér v pořádku,ergonomicky i jinak.Měl jsem možnost jet v novém Arteonu a děs,děs děs.Zabil bych ty lidi,kteří vymysleli dotykový volant,dotykové panely rádia,klimy.Dokonce i Pepa z autosalónu to potvrdil. Myslím si a nebudu daleko od pravky když povím,že lidé budou umírat jen kvůli tomu,když si budou chtít něco za jízdy nastavil.Zlaté tlačítka,kolečka. A navíc....umí Ti číňane udělat něco podle svých návrhů??Předek kopie Kodiaqu,panel před řidičem Citroen a tak bych mohl pokračovat. Editováno: 17. Říjen 2021, autor: cosby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Nový ceník - navýšení ceny u všech motorizací a verzí o + 45 000, - Kč kodiaq-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon19 Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Ach jo, tak se mi moje plánovaná konfigurace zvedla o 52 tisíc. Minulý týden jsem byl u prodejce a ten mi říkal, objednejte hned, 4.11 se zdražuje. Já si pomyslel, že 15ti tisícové zdražení přežiju - no to jsem se tedy dost sekl v odhadu. Budu se muset rozhoupat, po dalším takovém zdražení už bych Kodiaka asi nekoupil. Kdy se většinou zdražuje na jaře - březen nebo duben? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 K dalšímu zdražení může klidně dojít i dříve než v březnu / dubnu. Konkrétně u Kodiaqu byla předešlá změna ceníků zhruba v půlce července, ne tedy o tolik jako teď, ale vzhledem k současné situaci a inflaci kdo ví co ještě přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Tak jsem si prostudoval nový ceník a pro Sportline i RS už není v nabídce Canton a ani Sunset 👎To je hrozný ta Škoda - zdražit a zpřeházet pakety jim jde výborně, ale nechat v nabídce žádoucí výbavu je problém. A ten konfigurator, to je taky paráda - v roce 2021 nejsou schopný si sehnat pořádné ajťáky, co by v den změny ceníku automaticky spustil i nový konfigurator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 No ten konfigurator je ale dle mě určitě nejlepší na ktery jsem narazil, když jsem před 2 lety vybiral auto. Ve srovnani s VW, Audi, Toyota, Mitsubishi, ,.... Jen chvili trvalo, nez jsem pochopil ty ruzne nahrady a vzajemné blokace urcitych vybav... Jinak s tim zdrazenim skoda ztraci zakazniky exponencialne, hlavně domacnosti. Má štestí, že firmy jsou tak konzervativni, ale nekter menší to pri pristim sjednani smlouvy vezmou v potaz. Zvlaště když jim ted stoupaji náklady na energie a suroviny jak nerizena strela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon19 Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 (editace) Už to píšou i tady, Kodiaq RS přišel o Canton a L&K ho v ceníku má - nechápu. Zdražení chápu, ale že ještě musí krátit výbavu to je fakt hnus. Jestli mají problémy s dodávkou komponentů, tak já si klidně na auto počkám i víc jak 12 měsíců, (nekupuju si ho na 3 roky ale na dlouhou dobu) ale ať proboha nechají v nabídce celou škálu doplňků a každý ať si vybere podle potřeby. Jinak ano - konfigurator Škody je oproti konkurenci super udělaný a přehledný, ale jeho zprovoznění na nový ceník je fakt tragicky. https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/skoda-zdrazeni/r~0e57b87a3fb211eca7d3ac1f6b220ee8/v~sl:b37054ddf09c0b59f8b273539a5bbecc/ Editováno: 9. Listopad 2021, autor: Slon19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon19 Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Tak nový konfugurator po týdnu konečně zprovozněn a fakt není možné u Sportline objednat Canton - to mě teda pěkně nas.... Jedině kde jde objednat je L&K. Ale na jarní zdražení s nadějí, že Canton vrátí do nabídky asi čekat nebudu. Jinak Sportline přišel i o panoramatický kamerový systém, o ten jsem zas tak nestál, ale když už zdražili tak ho taky mohli nechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2021 https://www.autorevue.cz/skoda-kodiaq-20-tdi/147-kw-4x4-dsg-sportline-rs-junior-za-plnou-cenu--testy#part=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 (editace) Je možné, že žiadny Kodiaq RS, nemá ostrekovače svetlometov a iný Kodiaq má ??? Reč je samozrejme o FL. Editováno: 1. Únor 2022, autor: DavidSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 to bude asi chyba nie?ja bez ostrekovacov dalsie auto nechcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Nejsem si úplně jistý, ale mám dojem, že Matrix světla (které má RS v základu) je mít nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.