Přejít na obsah

Signalizacia rezervy

Soprano_Tony

Doporučené příspěvky

Nechce sa mi verit ze nikomu neprekaza to pipnutie rezervy, prosim ako sa to da odstranit? je nato poistka alebo treba vymontovat pristrojovku? sice je to mimo temy ale ked uz raz pisem, neviete mi poradit ako sklopit svetla tymi srubkami vpredu? mam to nastavene na trojke a aj tak oslnujem kamiony a tie ich svetelne rampy mi uz dost prekazaju :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no svetla mi nastavovali majstri na STK, lenze nemam uz chut a sil sa s niekym natahovat tak som si myslel ze ich nastavim.

rezerva, ak budem mat sponzora tak jasne ze nikdy nepipne, lenze su ludia ktori si nemozu dovolit vzdy natankovat nadrz do prasknutia.

tak to repro odpojim, ved to piska iba pri rucnej, nechanych zapnutych svetlach a rezerve takze je to pre normalneho cloveka nanic.

kde sa to nachadza blizsie? diky

Odkaz ke komentáři

no hej, ale tie kontrolky oleja a brzdovky pripadne elektroniky motora, aspon z mojho pohladu su dost vyditelne a vsimnes si ich kedze obycajne nesvietia

no jo tie gongy tie by som bral, nieco melodicke, alebo kostolne veze (Orloj) :D

aspon bude v aute klud

v aute bude klud ked mas viacej ako 6 litrov v nadrzi a vsetko f poriadku

Odkaz ke komentáři

to pípnutie rezervy je ako urobené? Podobne ako v starých škodovkách? Tam zasvietilo aj v zákrute, no potom to zhaslo, tu svieti stále. Je tam tiež iba jeden snímač na 1 strane, teda začne pípať trebárs už v zákrute, len s tým rozdielom, že pípa stále, alebo je tých snímačov viac a teda pípne, keď už fakt objektívne je toho paliva málo?

Editováno: , autor: vanyo
Odkaz ke komentáři

to pípnutie rezervy je ako urobené? Podobne ako v starých škodovkách? Tam zasvietilo aj v zákrute, no potom to zhaslo, tu svieti stále. Je tam tiež iba jeden snímač na 1 strane, teda začne pípať trebárs už v zákrute, len s tým rozdielom, že pípa stále, alebo je tých snímačov viac a teda pípne, keď už fakt objektívne je toho paliva málo?

pipnuti je pri prvnim zjisteni poklesu hladiny paliva. pak sviti kontrolka neustale. a pipne to jen pri dalsim startu motoru.

kontrolka sviti do te doby, nez dojde k cerpani paliva. ( ale jak tohle maji osefovane netusim ).

Odkaz ke komentáři

kontrolka sviti do te doby, nez dojde k cerpani paliva. ( ale jak tohle maji osefovane netusim ).

někdy se mi stane, že kontrolka se rozsvítí a po dalším startu nesvítí, až zase když něco ujedu.. ;)

jinak to zamezení rozsvěcování v zatáčkách určitě bude nějakou setrvačností plováku a hlavně tím, že v nádrži jsou plastový přepážky, který brání přelejvání paliva v zatáčkách... B)

Odkaz ke komentáři

chcel som vedieť, či to pipne trebárs už v zákrute, lebo palivo sa presunulo na inú stranu a teda pípne skôr ako by malo a už teda svieti, ale je tých kontroliek viac (berie nejaký priemer) a berie to "presne", ak klesne fakt pod určitú hranicu, nie iba v zákrute pri dočasnom "presune" paliva mimo kontrolky

Editováno: , autor: vanyo
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...