Martinro Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Šéf mě pověřil úkolem. Koupil si Supa 3 a chce předek ochránit před kameny. Jde čistě o kapotu a zrcátka. Dostal jsem doporučení na ochranné https://tatechnix.cz/26787-ochranne-folie-karoserie a nebo nějaký keramický potah laku -> https://www.vlesku.cz/keramicky-vosk-na-auto-angelwax-enigma. Dejte mi názory co používáte a proč.. Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Bohužel. ŽÁDNÁ autokosmetika neochrání před kameny, tečka. Jediné řešení je fólie apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 21. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Jasný, takže prostě natáhnout další vrstvu a tím to prostě mechanicky oddělit od kamenů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 to jsou starosti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Jak psal kolega výše, proti šutrům jen fólie. Keramika ochrání proti JEMNÝM mikroškrábancům, ale proti kamenům nemá šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Folie je zase loterie co to udela s lakem, az se jednou bude sundavat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra112 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Ak sa folia dava na uplne novy lak tak ked sa dava dole tak je to v pohode.Ak je uz kapota od kamienkov poskodena tak potom sa moze stat ze sa este poskodi viacej.Ja som to daval na uz poskodeny lak a viem ze sa to neoplatilo aj tak som musel dat prestriekat kapotu.Jedine na uplne nove auto inak uz nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Soused oloupal tři roky starý reklamní celopolep firemního auta, které odkoupil, a pod ním nové auto, žádné obavy o stav laku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Ahoj vím že to není úplně zcela k tématu ale nechtělo se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno, před půl rokem jsem si nechal přelakovat kapotu kvůli škrábanci na kapotě o víkendu jsem mil auto na vapce A při mytí jsem si všiml bílé tečky které nešlo dolů tak jsem jí přejel ještě jednou tlakovou vodou a stalo se to co vidíte na obrázku co si o tom myslíte? Samozřejmě okamžitě jsem přestal s mytím . Dle mého názoru špatně připravený povrch před lakováním na odmaštění nebo ne očištěný prostě barva nedrží na plniči . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Wapkou sa nechodi nikdy blizsie,ako na 30cm od laku.Predpokladam,ze si bol prilis blizko a poskodila ho tlakova voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Fakt jsem nebyl blízko auto neměl poprvé . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Nebyl vůz havarován a následně stříkaný? Mně se tohle stalo na Fabii II, kde byla odfláknutá příprava na lak. Loupat se to bohužel bude dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Pise, ze to bylo lakovany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Ano, až po opětovném přečtení jsem si všiml. To ale nic nemění na výsledku a mém názoru na tuto lakýrnickou práci. Tohle někdo nezvládl, ale běžně tuto kvalitu vidíš i v AS. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.