p.o.d.r.y Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Ahoj přes noc když se ráno nastartovalo auto tak ihned naskočil motor, ale vše ostatní jako servo, posilovač brzd, airbagy atd atd... vše nefunkční na přistrojovce vyskočí snad všechny možné chyby. Baterka me prijde v pohode, protože když zamykam i zrcatka se sklápějí. Zkusil sem napíchnout na diagnostiku po smazání chyb ihned všechny naskočí zpět. Nevíte po čem jít? Octavia 3 combi rok 2014 obsah 1.6 TDI 81KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 A tebou vypsané položky jsou skutečně nefunkční, nebo to jenom vypisuje počítač? Tj. jde ztuha pohnout volantem, pedál brzdy je tvrdej, atp.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 22. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Přesně jak píšeš vše je zatuhlé jak když nemáš nastartováno takže prakticky nefunkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Zkusil bych cvicne na hodinu odpojit baterii, co to udela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Chyby se před smazáním maj "rozlousknout" a jít po příčině, to je taky důvod, proč se zapisují Co to tedy píše konkrétně za chyby a jejich kody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 p.o.d.r.y.mu to pravdepodobne vypsalo vsechno co mohlo... Co svetla, brzdova, blinkry. To funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 22. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Presne jak rikas vypsalo to vsechno co mohlo. Tahle elektrika jako svetla, blinkry , sklopení zrcátek vsechno jde i rádio a bluetooth. proste se rozsviti cela palubovka jak vanocni stromecek a zacne to psat vsechny chyby jako - esp, servo, posilovac brzd abs, nefunkční ochrana cestujících , airbagy, kontrola tlaku v penu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Stalo se mi jednou uplne to samy. Ale na S2. Vim, ten uplne stejnou el. vybavu nema. Natankoval jsem benzin, zaplatil, nastartoval a vanocni stromecek. Vypsalo to co mohlo. Volant ztuha, brzdy ztuha.... Opatrne jsem odjel na parkoviste za benzinkou a (nevim proc) me napadlo vyndat a zandat vsechny pojistky co jsou v motorovem prostoru. Pak jsem nastartoval a vsechno slo. A chyba se uz nikdy neopakovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Přesně to mi napadlo. Zkontroluj pojistky. Jednou jsem zjistil, že pod pojistkou je odtlačený pin, takže do něj pojistka nebyla zasunuta, jen se dotýkala. Pin jsem ze zadu pojistkové skříně zasunul zpět, zandal pojistku a bylo opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.