Listopad 14, 20213 r Nemá,ale slušný servis doporučuje 12tis. Jestli je to 2.0 tdi ta na 100% mokrá Upraveno Listopad 14, 20213 r od kubasta
Listopad 14, 20213 r Omlouvam se jedna se o tdi 2.0 110kw dsg7 vim ze to tu placam dohromady ale nevim jak to napsat proste potrebuji zjistit jestli tam je mokra nebo sucha. u suche vim ze neni predapsany interval vymeny oleje.a prodavajiciho jsem se ptal a on nevi tak se byl zeptat ve skodovce a reklu mu tam ze je vymena oleje naplanovana na 120tis.tak si mysli ze jsou mokry a kubasta tu pise ze by to meli byt suchy kdyz je interval 120tis a nekdo tu zase pise ze SIII 2.0 TDI 110 kW nikdy nemel suche spojky.tak proto jsem zmatenej kdyz kazdy udava neco jineho.diky a omlouvsm se za ty slataniny :-) Upraveno Listopad 14, 20213 r od Tomáš Koutnak
Listopad 14, 20213 r V 12. 11. 2021 na 19:27, Pawouk napsal: Co řešíš? Tato převodovka (7°DSG, typ 0GC, tzv. s mokrou spojkou) jiný interval nemá a neměla. Když je ti to moc, tak olej vyměň dle libosti. Před hodinou, Pawouk napsal: SIII 2.0 TDI 110 kW nikdy neměl 7°DSG se suchými spojkami. Co na tom není jasné? Píšeš tady nějaké slátaniny. Zjistit se to samozřejmě dá. Například přečtením kódu, který je přímo na převodovce a porovnáním s údaji v dílenské příručce. Anebo návštěvou autorizovaného servisu. Takže platí, co jsem napsal. Tečka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.