jindrous Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Já už mám LaK v garáži a kochám se :-) Je divný že máš termín neznámý, snad se brzy dočkáš... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Mno mám info :-D prej výroba nejspíš začátkem února :-D to už snad vydržím do července a necháme dob výroby na 1 rok :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Spíš mě trápí, že pomalu a v tichosti ořezávají výbavu Co přesně na L&K ořezali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 (editace) Nemám objednaný L&K, ale obecně od elegance výš byla schránka pod sedadlem spolujezdce - už není, ani nové návody 11/2014 se o ní nezmiňují, že by mohla existovat, tak předpokládám, že zmizela i z L&K. Prodejce tvrdí, že k žádné změně nedošlo, ale někteří už přebrali auto bez schránky. Např. tady. Pro mě je to škoda, protože u OII Combi se dala většina hader, měřák na pneumatiky a ostatních "špinavých" věcí schovat do bočních schránek v kufru, které OIII nemá, tak jsem předpokládal, že to přemístím pod sedadlo... Co dalšího chybí zjistím, až převezmu auto (prý v lednu, ale na rok jsem se neptal...) Editováno: 4. Prosinec 2014, autor: Petrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Jestli je to vyřešeno podobně jako u OII, tak nebude problém si tam tu schránku domontovat. Má to tak mnoho lidí. Postupné "ubývání" výbavy není u ŠA nic nového, toto se děje již léta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 No vím, že je to zbytečné, ale já jako běžný zákazník vidím trochu rozdíl mezi tím, že vyjde nový /ořezaný/ modelový rok ( všichni prodejci dopředu ví, co tam bude za změny, od kdy a mohou to zákazníkovi sdělit tak, aby na to byl připraven) a tím, že v době mezi objednáním a dodáním se něco seškrtá... Když si cokoliv objednám v nějaké konfiguraci, je to "řádně a bez vad" dodáno až v okamžiku, když to v této konfiguraci dorazí. Ale s tím tady na fóru nic nenaděláme, já jen odpovídal na otázku bojlera. Myslím, že s tím nic nenadělá ani chudák dealer, a ŠA je zákazník zřejmě naprosto ukradený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Moje auto taky mělo mít schránku, bohužel se nestihlo vyrobit jak mělo a bylo vyrobeno v přelomovém 45 týdnu. Auto je s držáky na vestu, bez schránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda 111 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Tak už je to tady. Dneska volali že mám auto připravený na prodejně. . Mělo se vyrábět až 51 kal. týden, je to o 2 týdny dřív. Supr. Takže čekací doba od poslání zálohy 3 měsíce a 15 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny69 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Tondo 111 - GRATULUJEM ........ A to sa ti predajca ani neozval, že budeš mať auto vyrobené ešte pred planovaným termínom ??? Iba ti oznámil, že máš auto už na predajni ??? Ja mám plánovaný termín výroby 50 kal.týžden a zatial žiadne info . Ked budeš mať fotky tak ich tu ukáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda 111 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Díky. Taky jsem koukal. Myslel jsem že volá že se to blíží ale už je tu. V pondělí domluvit pojistku, nějaký příslušensví a do banky poslat peníze. Kdyby dali vědět včas už to mohlo bejt všechno zařízený. Snad se to stihne do příštího víkendu ať můžu jezdit. Fotky dám ale nevím kam. Asi založím vlastní vlákno ve vaše O3 abych nedostal vynadáno že sem nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Asi založím vlastní vlákno ve vaše O3 najrozumnejšie riešenie ..iné ti ani neostáva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Ahoj. Od 18.11. mám objednanou Olll liftback 1.8 TSi v eleganci. Prodejce mi tvrdil že bude konec února, začátek března. 3,5 měsíce mi přijde běžný, vždycky jsem tak okolo 3 měsíců čekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny69 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Tak konečne, auto vyrobené , do Vianoc by malo byť na predajni...... Datum objednavky : 9.10.2014 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Laik žasne, odborník se diví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny69 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Sumár : Objednávka 9.10.2014, auto dorazilo do salónu k predajcovi 19.12.2014 a prevzatie auta ráno 23.12.2014. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Asi tady všichni chcete, aby mě kleplo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny69 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Petrik....... to určite nechceme aby ťa kleplo ,....... a kedy si objednával ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Mno já už to taky absolutně nechápu, ale co se dá dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Kdy jsem objednával?!?!? 3.7.2014 v 15:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny69 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Petrik ..... tak to máš fakt "smolu". Držím Ti palce, aby si mal Octaviu doma čím skôr. Aj tak nechápem, prečo tak dlho trvá výroba jedného auta???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Kdy jsem objednával?!?!? 3.7.2014 v 15:00 To já mám náskok nějakých 25hodin :-D čili pořád čekám déle :-D Zítra ráno zjišťuju jestli bude prodejce na salonu a zajedu za ním :-) ... je třeba mu popřát hezký nový rok :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Mě prodejce preventivně psal, že má celé svátky dovolenou... Konri, co sakra máme v té výbavě tak extra, že to nemůžou vyrobit? Motor máme jiný, převodovku jinou, 4x4 se už na fóru taky nějaké objevily, fakt nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Je zajímavé, že s Korni máme skoro stejnou výbavu i barvu a on pořád čeká, mrzí to i mě za něj, mohli jsme si psát zážitky a dojmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ja som objednal 11.9. 2014 a 9.12. 2014 bola vyrobená a následne ju prevzal predajca (tuším 15.12.). Ešte stále tam ale je, po novom roku si ju chcem ísť konečne zobrať :D ..... plný očakávania... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Claw Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Jezdím k dealerovi s do servisu s 6 auty (jsme firma), jedno jsem u nich i kupoval. Dostal jsem nabídku na zvýhodněnou cenu (údajně jakou mají zaměstnanci Škodovky). Objednával jsem Octavii III, 2,0 TDi DSG, v plný náloži (včetně lane asist, robotizovaného parkování, navigace Columbus ...), cena 840 000,- . Celkem zajímavé podmínky (roční operativní leasing, možnost odkupu), sleva je cca 200 000,-. OBJEDNÁVAL jsem ji 19. května 2014. Do dnešního dne, tj. 4.1. 2015, nemám vůbec žádnou informaci co bude dál. Serou na mě jak na placatej kámen. Pokud se neozvou do půlky ledna objednávku zruším a koupím si HYUNDAI i40. Měl jsem ho cca týden na vyzkoušení a myslím, že s nimi bude mít Škodovka asi hodně starostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.