keras Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 Krosťo díkes za vysvětlení. Tak nějak jsem si to myslel dobře 😉 Hw a soft asi hex-v2+vcds z alíku nebo pak ten obdeleven. hex 2tis., obd nevím. Vcp a odis už není pro obyč. kutily. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 Pokud mohu doporučit, tak mám těch diagnostik k dispozici více a ze všech mohu doporučit OBDEleven, protože je to nejpohodlnější.. netahám žádné kabely, nemusím řešit aktualizace atd.. akorát musím být pořád na internetu. A k tomu datatasetu/parametrizaci. Jsou nějaké k dispozici na internetu, ale když bych neměl k dispozici původní parametrizaci, tak bych to zkusil Dle toho, co jsem slyšel, tak parametrizací nejde "bricknout" jednotku. Hodně lidí to takhle zkouší a objevuje, co tam jde zajímavého zprovoznit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 (editace) 13 minut temu, keras napisał: Krosťo díkes za vysvětlení. Tak nějak jsem si to myslel dobře 😉 Hw a soft asi hex-v2+vcds z alíku nebo pak ten obdeleven. hex 2tis., obd nevím. Vcp a odis už není pro obyč. kutily. Obdeleven kolem 3000 korun ceskych vcp full vypas kolem 8000 korun ceskych Kouknite jsi na odkaz obchodu ktery prodava diagnostiky https://eldar-sklep.pl/diagnostyka/interfejs-diagnostyczny-audi-seat-skoda-vw Editováno: 27. Listopad 2021, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 On obdeleven má dost úloh na jeden klik. Jsou tam potřeba kredity. Je to pro lamy. Více méně vcds je to samé, akorát si s tím člověk musí pohrát... datataset/parametrizace Nejde s tím rozhodit kalibrace??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 Ano jde, ale ohledně režimu jízdních profilů se jedná pouze o GW, takže kalibrace (radar, čelní kamera, couvací kamera) není tímto krokem ohrožena. A kdyby případně se někdo na to chtěl zeptat, tak ani swapy/fec klíče, nebo ochrana komponent tím nebudou ovlivněny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 Tak mě vyhovuje režim normál, takže neřeším. Jen jsem si aktivoval, že při změně drive módu to na pár sekund ukaže na maxidotu. Docela příjemné. Spíš by mě zajímalo, jestli by se s tou parametrizací dalo nastavit zavírání kufru DO z velké dálky. Ne jen v dosahu kessy. Vyzkoušel jsem snad všechny možnosti ve všech zúčastněných jednotkách, ale bez úspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 V 17. 11. 2021 na 21:21, keras napsal: Co security 12345, souhlasí? V pondělí bylo Cyber Mondey, tak už mám OBD11Pro. Pípání pátých dveří zrušeno. Kód byl 12345 Keras DÍKY Ti. Ještě prosím jak na ovládání oken i při vypnutém zapalování dokud se auto nezamkne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 (editace) Nemáš zač. Jsem rád, že se daří! Tady máš ty okna (opraveno) : Provoz elektricky ovládaných oken při vypnutém zapalování a při otevření dveří (dokud se nezamkne) 09 přístup: 31347 Adaptace ENG148616-ENG149197-ZV Komfort (Fensterheber)-Freigabenachlauf_FH_bei_Tueroeffnen -> změnit na neaktivní Editováno: 4. Prosinec 2021, autor: keras 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Co znamená ENG 10609 - ENG 122993? To nikde nevidím... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Promiň, u Skály je číslo kanálu jiné... Opravil jsem to v předešlém postu kde máš přesně číslo i jmenovku pro Scalu😉 Nicméně to podle jmenovky dohledat jde... Nevím jak obdeleven, ale vcds má na adaptace filtr. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Aha, v poho. V OBD je taky vyhledávání, našel jsem to a je to funkční. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam2021 Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Zdravím lidičky. Chci se jen zeptat. Mám škodu scalu rv. 4/21. Jediné co bych chtěl změnit je aby mi při zapnutých potkávacich světlech svítila ikonka (jako jediná nesvítí) ani na Kamiqu atp. Kolik by toto dokodovani stálo peněz popřípadě někdo kdo je schopný a ochotný toto udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 (editace) Jo hochu, to by chtělo více lidí. Problém je ten, že Scala tu kontrolku fyzicky nemá 🤣 Jelikož jí máš ještě v záruce, nedoporučuji to bastlit. Editováno: 4. Prosinec 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam2021 Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 před 1 minutou, keras napsal: Jo hochu, to by chtělo více lidí. Problém je ten, že Scala tu kontrolku fyzicky nemá 🤣 Ahaaa tak v tom případě to chápu. Dá se aktivovat automatické zamknuti auta při jízdě? Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 (editace) Mělo by to být v menu vozidlo-nastaveni-oteviraní a zavíraní-automatické zamykaní při jízdě. Pokud nemáš, tady je kódování: 09 přístup 31347 ENG141654-ENG149210-ZV Autolock-Automatisches_Verriegeln_bei_Geschwindigkeit -> aktivní ENG141654-ENG149214-ZV Autolock-Menuesteuerung_ZV_Autolock-Unlock -> adjustable (v podstatě stačí jen toto - zpřístupní to nabídku v menu...) Editováno: 4. Prosinec 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam2021 Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 (editace) před 9 hodinami, keras napsal: Mělo by to být v menu vozidlo-nastaveni-oteviraní a zavíraní-automatické zamykaní při jízdě. Pokud nemáš, tady je kódování: 09 přístup 31347 ENG141654-ENG149210-ZV Autolock-Automatisches_Verriegeln_bei_Geschwindigkeit -> aktivní ENG141654-ENG149214-ZV Autolock-Menuesteuerung_ZV_Autolock-Unlock -> adjustable (v podstatě stačí jen toto - zpřístupní to nabídku v menu...) Super mockrát děkuji teď mě zajímá jen jak se to dělá? Respektive někoho kdo mě to může udělat za nějaký peníz nebo flašku vína 😃😇 btw. Otevírání a zavírání v menu nemám právě proto sem se ptal na to kódování. 😇 Editováno: 5. Prosinec 2021, autor: Adam2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Adame, bylo by dobré si tady to téma projít, zase tak dlouhé není. Už to nechci stále opakovat. Buď si koupíš "nástroj" a uděláš si sám nebo pokud si netroufáš najdeš někoho v okolí a necháš si udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurraj Vloženo 7. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 V 4. 9. 2021 na 18:02, keras napsal: Tak doděláno toto: Ostřikovače - min. doba ostřiku po stisku páčky dána na přední 1,5sec., zadní na 1,8sec. Je to kvůli tomu, že gumičky nedřou po suchém skle. Blinkr - počet komfotních bliknutí ze 3 na 4x. DRL vzadu - jen ta část na 5tých dveřích. Akust. kontrola zamk. a odemkn. auta při stisku DO - změněna zvuku jen na velmi krátké houknutí - daleko príjemnější než to klasické houknutí. Ovládání oken i při vypnutém zapalování dokud se auto nezamkne. Výborná věc! Driving mode - zobrazení krátce zvoleného módu při změně na maxidotu. Automatické zavření oken při zamčení DO auta - volitelně v infotainmentu. Také dobrá věc. Upravena spotřeba paliva v PP dle skutečnosti s novou hodnotou 111%. Akorát potřebuji poradit s Light ass. Když dám FERNLICHTASSISTEN RESET - NO ACTIVE (no active by se měl prvě LA sám zapínat když je přepínač v poloze AUTO) tak to mi nefunguje. Vždy se Lig.Ass. musí aktivovat poprvé páčkou. Hele Kerasi, ten driving mode asi nejde zpětně do Scaly dodělat, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam2021 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Tak lidičky dnešní návštěva autorizovaného servisu ŠA. Byl jsem objednán na dokódovaní automatického zamykání za jízdy. Celá akce zabrala cca 10 minut. Nyní se rozjezdu (nad 15 km) se auto automaticky zamkne. Pokud zastavím (auto nastartované) stačí otevřít dveře u řidiče a automaticky se odemknou i ostatní. Cena - 248 Kč vč. DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Aku mas vybavu ? Ja mam Style a mal som to vo vybave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam2021 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 před 48 minutami, Kubo22 napsal: Aku mas vybavu ? Ja mam Style a mal som to vo vybave. Taky Style. A nebylo to tam netuším proč. Jeden autorizák mě řekl že když to tam není tak prostě stím se nedá nic dělat. Tento autorizovaný servis mě hned objednal a dodělali mě to tam. Infotainment Bolero kdyztak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Tuhle funkci jsem měl dostupnou normálně přes Bolero, po pár týdnech používání auta ale zmizela. Pokud vím, řešilo se to tady myslím ve vlákně Bolero, ale nevyřešilo. Někdo psal, že se mu položka znova zpřístupnila po provedení továrního nastavení, u mě to nepomohlo a stále to tam nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Tohle by tam mělo být v základu a platit za zprovoznění je hnus. Já na Ambition a Swingu rv 20 to mám, sice to nastavení přestalo po chvilce fungovat, ale po delší době a bez zásahu už to zase jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Já mam Ambition a Swing r v 2019 a ide to od zaciatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 Třeba to taky v SA za 248 Kč v Boleru pouze povolili. Proto to trvalo jen 10 minut 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.