Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, bohužel jsem ztratil klíč k Fábii první generace 2005. Nechal jsem si podle VIN vyrobit nový ale některý z majitelů předemnou měnil zámky. Klíč stál 4000 takže se mi nechce ho znovu dělat podle zámků. Zjistil jsem že jde přestavit zámek podle klíče. Takže jsem demontoval vložky zámků a ještě potřebuji demontovat vložku ze zapalování. Plast pod volantem nepovolím protože volant je zamčený. Setkal se někdo s podobným problémem nebo by věděl jak toto vyřešit. Díky a hezký den. 

Pro demontáž vložky s ní ale stejně musíš otočit. Zámečník by to měl zvládnout bez její destrukce.

• Autor

No já vim že nevyndám jen vložku bez klíče ale celej zámek řízení by měl jít demontovat ne? Sundal jsem už plasty odpojil konektor od spínací skřínky a všiml jsem si že je to na dvou trhacích šroubech. Jen nevím jak je demontovat.

Plátkem pilky na železo udělat zářez pro šroubovák. Nevím jak u Fabie dělal jsem to u Favorita a hrůza a má jen jeden šroub

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.