Publikováno Prosinec 17, 20186 r Já jsem měl dnes podivně zapocené přední LED světla... Někdo nějaká podobná zkušenost? Foceno v garáži kvalita nic moc, ale je to na lince denního svícení a ještě lehce na jedné mlhovce...
Prosinec 17, 20186 r Autor No tohle teda řešit budu, přece se ty světla nemohou takhle zcela standardně potit? Za chvíli to nebude zapocené, ale zelené a plesnivé...?
Prosinec 17, 20186 r Kizom krazom sa tu o tomto type zamlzeni pise v kazdej teme,tak si to precitaj a pochopis.Nicomu to nevadi,je to proste fyzikalny jav.Vyhnes sa sklamaniu pri navsteve servisu. Upraveno Prosinec 17, 20186 r od Patrik1971
Prosinec 17, 20186 r U S3 je o tom na fóre rozpísaného dosť...mne osobne sa nerosí, ale servis ti to zreklamuje/vymení/opraví jedine v prípade, že to zarosenie prekáža riadnemu svieteniu a teda osvetľovaciemu kužeľu. Problém je v tom, že xenón ani LED nevytvára teplo ako halogén, takže sa voda neodparí pôsobením tepla. To čo máš ty, to však nezasahuj do svetelného kužeľa.
Prosinec 18, 20186 r před 14 hodinami, lirap napsal: No tohle teda řešit budu, přece se ty světla nemohou takhle zcela standardně potit? Za chvíli to nebude zapocené, ale zelené a plesnivé...? plesnivé určitě nebudou. Pravda, nevypadá to hezky, ale na funkci světel to nemá vliv. A stejně ti to jako reklamaci neuznají.
Prosinec 18, 20186 r Autor Na funkci světla asi ne, ale co blinkry? A o vizuálním efektu ani nemluvím... Prostě tohle si musí výrobce té lampy doladit a ne to házet na fyzikální jev... A mě se to stalo po příjezdu domů po cca 100 km a ne někde po rozjezdu, kde se to má do 5 min. odrosit... viz. příspěvek Pawouka. Karoserie taky nerezaví, byť na ni působí voda a sůl a podle fyzikálních jevů by měla...? Upraveno Prosinec 18, 20186 r od lirap
Prosinec 18, 20186 r Ved skusit mozes, ale zbytocne ta to bude stat cas. Osobne som svetlomet reklamoval 2x na S3 a nepochodil.... a moje zarosenie bolo nasobne horsie.
Leden 12, 20196 r Pawouk- pěkný manuál od ŠA jak se zbavit zákazníků a odpovědnosti za závady. Jestli je to tak hezky sepsané i u ostatních možných důvodu k reklamaci tak to zaslouží značku kvality ,, ČECHŠMEJD".
Leden 18, 20196 r Tento problém je všude u všech automobilek i prémiových! Takže je potřeba se uklidnit a zvyknout si ;)
Duben 11, 20223 r Chalani, vôbec by som sa nebál reklamovať zahmlievanie predných svetiel. Bol som v januári na prvej serviske , svetlá začali zahmlievať postupne (najprv len zľahka zarosenie na spodnom vnútornom okraji, potom aj kvapky, jazdím na AUTO svietenie) a v servise mi ich vymenili obe. Ráno som im auto predal, nafotili, o dve hodiny mi poslali info, že predné reflektory budú vymenené v rámci záruky. Asi je to najmä o prístupe servisu...
Duben 11, 20223 r @MacBoy předpokládám,že máš auto vyrobené do roku 2020.U těchto světel dochází k popraskání okrajů... vlivem pnutí z výroby.Časem právě dochází již k zmíněnému zamlžení světla... a zatékání.Reklamace je opravněná a na místě. Sám také budu již reklamovat druhé světlo... Upraveno Duben 11, 20223 r od davi72
Duben 12, 20223 r davi72 - auto bolo vyrobené v januári 2020 a popraskané okraje LED svetiel určite neboli. Uvidíme, či sa začnú opäť zahmlievať aj tieto vymenené ...
Duben 12, 20223 r Mrkni na štítek .... kdy byla nová světla vyrobená.... jen pro zajímavost. Původní jsi měl ještě třeba "neupravené"....tak proto. Změnou technologie výroby...by už nemělo docházet k popraskání.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.