C4RT3P Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Koupil jsem si Scalu ve Stylu a měl bych 2 dotazy. Na platformě škoda connect mám možnost koupit Care Connect na rok ale je u toho poznámka, že nemusí fungovat v závislosti na výbavě. Když mám Bolero tak by to fungovat mělo ne? aspoň takhle to chápu když mám i v autě možnost různé funkce CC vypínat a zapínat. Mám Smartlink a Iphone Xr, po nějaké době (cca 10 min) se mi vždy auto a mobil rozpojí a už nejde napojit zpět, nemáte někdo stejný problém? zajímalo by mě jestli je chyba v kabelu nebo jinde, na mobilu by vše mělo být povoleno aby nedocházelo k vypínání usb po určité době atd. Vždy to ale píše že připojení s mobilem selhalo, už se mi to stalo i přes bluetooth. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Dle konfigurátoru lze Care Connect dát i na Bolero, ale u toho bych se radši zeptal prodejce. Jestli-že se ti to odpojuje dokola po stejném časovém úseku po zapojení, tak to asi bude mobil (zkus nastavit viditelné bluetooth stále). Smartlink přes bluetooth ještě prý nefunguje, protože škoda bude dělat ještě aktualizace software prý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4RT3P Vloženo 5. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Zítra bych měl jet za prodejcem tak se zeptám. V práci mi bylo řečeno, že mám koupit originál apple kabel a pomohlo, během 2 hodin vypadl jen 1x :) pokud příjde aktualizace tak věřím že to bude už ok. Smartlink+ je přes wlan, přes bluetooth si myslím že nepůjde, bezdrátová verze je jen pro android, apple musí mít kabel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 V 04.06.2019 na 22:41, Mics0d napsal: viditelné bluetooth stále). Smartlink přes bluetooth ještě prý nefunguje, protože škoda bude dělat ještě aktualizace software prý. SmartLink+ přes bluetooth ani fungovat nebude. - od začátku funguje přes kabel - Scaly za příplatek i přes Wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4RT3P Vloženo 6. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 před 1 hodinou, Habi001 napsal: SmartLink+ přes bluetooth ani fungovat nebude. - od začátku funguje přes kabel - Scaly za příplatek i přes Wifi přes wifi jen pro android :/ Každopádně originální kabel funguje skvěle a Care connect do mého auta teda jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Podle manualu by bezdrat mel fungovat s WLAN/Bluetooth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4RT3P Vloženo 6. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 ale v autě když chceš smartlink, tak je tam napsáno že pro připojení apple carplay je nutné propojit auto kabelem ... třeba je to fíčura do budoucna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 (editace) No, já si připlatil ze bezdrát Smartlink+, tak doufám že to bude ve spojení s Amundsenem bude fungovat. Jestli ne, tak to budu chtít za 0 Kč. Jestli máte Bolero, tak je možné, že to (v rámci Apple CarPlay) nepoběží, bo tam nebude WLAN.... resp. bude tam obyčejný Smartlink. Editováno: 6. Červen 2019, autor: Michal Tvrdík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4RT3P Vloženo 6. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Mám bezdrátový smartlink na boleru, záleží jeslti máte apple, jeslti ne, tak vám to bezdrát pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Mám právě iPhone s bezdrát nabíjením - takže žiju v představě, že tam nikde nebude muset plandat kabel - od toho jsem si za ten bezdrát připlatil. Návod tvrdí, že by to jet mělo, tak doufám, že na tom Škodovka mákne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4RT3P Vloženo 6. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 no já to mám úplně stejně, tak se necháme překvapit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 před 11 hodinami, Michal Tvrdík napsal: Mám právě iPhone s bezdrát nabíjením - takže žiju v představě, že tam nikde nebude muset plandat kabel - od toho jsem si za ten bezdrát připlatil. Návod tvrdí, že by to jet mělo, tak doufám, že na tom Škodovka mákne... Tohle není o Škodovce, ale o Apple 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Částečně určitě, ale zase je to Škoda, kdo to uvádí v manuálu a budí v zákazníkovi pocit, že to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4RT3P Vloženo 7. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 třeba ten bezdrát funguje jen pro mobili z compatibility listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Přijde mi, že ten web kompatibility nemá aktuální databázi - nevím proč tam jsou jen 2 iphony (na druhou stranu třeba Octa tam toho má daleko víc). No, nechám se překvapit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 @C4RT3P Tak Apple bezdrátově jede i na Boleru, viz. toto video. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 U mě Android Auto přes kabel funguje bez problémů, ale zkoušel jsem SmartLink a zde mi neustále píše, že spojení selhalo. Telefon (Xiaomi Pocophone F1 OS: Android 9 PKQ1.180729.001) jen krátce vibruje a nespojí se. Napsal jsem na podporu SA a odpovědí je, že můj telefon není v seznamu podporovaných telefonů https://mirrorlink.com/phones a je tedy logické, že mi to nejde a ani to řešit nebudou. Tak jsem odpověděl, že nejnovější telefon v seznamu je z roku 2017 a Škoda Scala není ani v seznamu podporovaných aut. Předpokládám, že kdybych si od kolegy půjčil telefon, co je v seznamu, tak mi odpoví, že mé auto není v seznamu, takže mám stále smůlu. Super přístup toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Ohledně MirrorLink, měl jsi zapnuté USB debugging atd. v developer options? Viz odkaz. Je potřeba umožnit nainstalovat část aplikace z rádia do tvého telefonu. Oficiálně podporované telefony toto udělají rovnou a ostatním by se mělo dát takto pomoct: https://en.miui.com/thread-559658-1-1.html Zkus a dej vědět, jestli to zabralo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4RT3P Vloženo 15. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 V 28. 6. 2019 na 7:09, Michal Tvrdík napsal: @C4RT3P Tak Apple bezdrátově jede i na Boleru, viz. toto video. Zkoušel jsem a pořád nic, musím si ještě pořádně načíst manuál, možná furt něco dělám blbě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyneek Studený Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Taky nejak nemuzu najit ten WLAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miho3 Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 (editace) Před hodinou, Zbyneek Studený napsal: Taky nejak nemuzu najit ten WLAN Tak wlan jsem na infoteimentu nasel ale kdyz ho zapnu tak nevidim vubec wifi na telefonu. Jinak ho najdete v nastaveni ma tam svuj radek Editováno: 18. Červenec 2019, autor: Miho3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyneek Studený Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Muzete mi nekdo vyfotit kde je ten WLAN mel jsem auto v servisu kvuli zamrzani displeje a prehraly softwer mam pocit ze uz tam WLAN neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miho3 Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 před 6 hodinami, Zbyneek Studený napsal: Muzete mi nekdo vyfotit kde je ten WLAN mel jsem auto v servisu kvuli zamrzani displeje a prehraly softwer mam pocit ze uz tam WLAN neni Tady je fotka.... ale stalo se mi ze to taky zmizelo dal jsem to do tovarniho nastaveni a nabehlo to znova. Omlouvam se za kvalitu fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyneek Studený Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Tak me prehraly softwer kvuli zasekavani a uz to tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 @Zbyneek Studený a jaké číslo softwaru máš ? minulý týden jsem přebíral auto a já mám 0461 . @Miho3 tak já mám WLAN pro smartlink+ součástí paketu connectivity a také nevidím wifi na mobilu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.