Tomíno S. Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Na Swingu je to taky, ale ta provolba je fakt hodně omezená a asistenti tam nejsou viz kolega výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Pánové, toto není téma o nastavování čehokoli ve vašich autech! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 (editace) pravda,omlouvám se, moje chyba na zákldě příspěvků tady a ve vlákně majitelů Scaly jsem se nakonec rozhodl volant připlatit Editováno: 5. leden 2020, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Až dnes jsem zjistil, že Ambition a Style se liší v provedení vnitřního zpětného zrcátka a docela zásadně: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Protože oproti Ambition má Style navíc - Světelný a dešťový asistent (dešťový senzor, vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním, Tunnel Light) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 (editace) jj, to vím, ale myslel jsem, že ten tvar zrcátka bude pořád stejnej, akorát tam bude chybět to protažení plastů pro senzory, to ambition vypadá tak retro, no co už, stejně bych kvůli tomuto neobjednal Style. všude jsou vystevený a zveřejněný obrátky ve Stylu a člověk pak dostane něco jinýho než čekal :) A na stránkách modelu Scala od ŠA, kde je přepínání interiéru Ambition/Style, je zrcátko u obou stejný, proto mě to zaskočilo. Editováno: 13. leden 2020, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 treba minut zasoby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Stejně je to i u FIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 To sice je, ale na stánkách ŠA je u Fabie v části Výbavové stupně po přepnutí Ambition/Style vidět změna zrcátka, u Scaly je pořád jen to jedno. Takže buď je chyba na stránkách, nebo už dávají ty lepší Style zrcátka i do Ambition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Stejný rozdíl má i Rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Tak ona je otázka, jak je to přesné, třeba u Kamiqu když člověk přepíná mezi výbavami, tak se posouvá pozice volantu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Neviem, ci som v dobrej sekcii ale co znamena v popise vybav. ST1 zavedeni exportniho trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 V ceníku jsou koberečky za příplatek, to tak bývá, ale co mám zkušenost z koupě předchozích tří aut, vždy jsem tak nějak automaticky a bez řečí koberečky dostal automaticky s autem. Dal vám prodejce koberečky automaticky, nebo jste o ně museli smlouvat, příp. nedal je vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 My jsme dostali textilní koberečky společně s autem ale gumové jsme si museli dokoupit.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 já koberečky textilní bych měl mít v autě (Style) a gumové jsem přiobjednal. Taky tak přední a zadní lapače nečistot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 (editace) Asi jak který prodejce...A asi jak se pripomenes..To máš nejenom koberce, ale i povinnou výbavu a žárovky.Ja vše dostal, ale když mi nabídku dělal jiný dealer, tak mi do ní rovnou "nacenil" koberce na 1 200,- a povinnou výbavu + žárovky za 1 600,-. Takže asi tak... Když bude nejhůř, tak na e-shopu je maji za cca 750,- + koberec přes středový tunel za 150,- (ten mám v merku kvůli dětem) Editováno: 19. leden 2020, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Ja uz chtel objednat ty gumovy, ale byla tam pouze moznost vyzvednout v autosalonu, zadna doprava prepravcem. Ty zarovky a pojistky uz tusim nejsou v povinne vybave, ale urcite bych taky dokoupil. Jak je to s tema LED potkavackama, tam se taky meni “zarovky” ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 @SkodascalacngV style su aj textilne aj gumene v cene vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Můj prodejce mi už dal sám 3x koberce i bez připomínání plus lékárny a nějaký další cetky, naposled cca před 10 měsíci. Středový díl zadních koberců jsem si dokoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 @csabac zdroj? protoze to podle mne neni pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 @jamescze zdoj moje auto a ked ja som hladal, tak to bolo deklarovane i vo vybave. Mam style kupena v Cesku. Guma/textil vo vybave k autu. V SR to tiez deklarovali vtedy v style vybave. Priznam ale, ze neviem ako to je dnes. Ja som si pytal este zimne gumy naviac, no nakoniec sme sa dohodli na gumenej krytke stredoveho tunela dozadu a rohoze do kufra. Mala byt obojstranna, no predajca mi poslal po svagrovi gumenu, kedze k prebratiu auta nenachystal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Mám výbavu Style a gumové koberce v ceně auta nebyly. Jen ty textilní. Auto kupováno v srpnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Ve style jsou jenom textilní. Gumové nabízel prodejce přikoupit. Kupováno také v srpnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Mate pravdu, pozeral som cenniky a nie je to tam uz. Moje bolo registrovane v cesku 5/2019 a mal som to aj v popise zahrnute, co mi vyrobca predlozil vtedy pri kupe. Aj som ich kontroloval pred odchodom, ci dolozil, lebo hodil ich pod plato k lepiacej sade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Zajimalo by me, jestli ma kazda Scala klimatizovanou prihradku pred spolujezdcem. Nekde jsem narazil na nazor, ze se to prestalo davat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.