Roy Jones jr. Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Ahoj. Mám problem po plnění klimatizace v servisu..podle mě to nechali po plnění běžet a uvařilo se to. Mizí mi ted voda, vaří a netopí to. Koukal jsem do motor.prostoru,ale stopy po úniku vody nikde. V oleji bílá pěna není. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Muze to byt klidne x veci, ted jsem resil podobny problem u Thalie a teklo to vodni pumpou. Za tepla se voda odparila. U ex auta zase podobne priznaky melo tesneni pod hlavou. Nechat natlakovat jestli se ukaze kde to tece. Mimochodem auto i na volnobeh by se melo uchladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 12. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Takže vyměněn větrák,starý nešel,ale stejně se mi to cestou 15km v jednu chvíli vyšplhalo na 100°. Možná při tom prvním vaření fouklo těsnění pod hlavou,pač po 15km nádržka zase prázdná..co myslíte? Škoda,že nejde ta kontrolka..poprvé jsem si toho všimnul,až když byla ručička na 110° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Pokud nekde neni viditelny unik tak to znamena, ze voda jde do motoru. V techto vedrech asi paru z vyfuku neuvidis. Nechal bych to natlakovat a dle toho postupovat dale. Pokud nespinala sahara, tak je dost mozne ze se to uvarilo a pak by to mohlo odnest tesneni pod hlavou. Teoreticky muzes sahnout na hadice s vodou, jestli nejsou tvrde jak beton coz by znamenalo ze to tlakuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 13. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Únik vody nikde nevidím. Hadice jsou krásně měkké ☹️ Může takovou neplechu dělat vadné víčko od expanzky? Divný je,že se mi kontrolka nerozsvítí ani když odpojím konektor na expanzce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.