SniperWolf Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Chlapi chcel by som sa opytat ako to mate vy....mam octaviu 3 FL liftback style a vsimol som si ze na prednych dverach mam cervene odrazky...kamos ma to iste ale combi a on tam ma cervene svetla ktore svietia pri otvorenych dverach....ako to mate vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Myslím že svetielka má len L&K a RS. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 4. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 predtym som mal elegance a svietilo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Jj, úspora v rámci FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 4. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 ale kamos ma tiez style a jemu to svieti....ale on ma kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 (editace) Ja mam FL style plus liftback a v tapci jsou normalne svetylka v prednich dverich, ale mam u toho dokoupenej ten ambient lightning tak nevim jestli to neni v ramci toho Editováno: 4. Červenec 2019, autor: Nemmie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 Taky mam 08/17 O3 FL HB a mam svetylka ve dverich ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 5. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 vypada to tak ze ti co maju ambient maju aj spodne svetielko vo dverach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 Style, pridany ambient light a mam tam svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2019 Souhlasí, mám to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Prosím zdejší profíky, nevíte, jaká kabeláž je vedena do toho světla ve dveřích? Nemá někdo technické informace, návod a číslo dílu? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba Chovan Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 taky bych rád světýlko, ale mám jen odrazky - jak je možné dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 K čemu tam je to světýlko dobrý?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 V noci jsou vidět otevřené dveře, takže ti je nikdo neurazí a všimne si, že se kolem auta, jinak třeba zhasnutého někdo motá - proto se to taky jmenuje bezpečnostní světlo/odrazka. U SII a myslím, že i u OIII, je navíc to světýlko dělené, takže osvětluje i prostor dveří, takže víš kam šlapeš, když otevřeš dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Jo to by bylo ok, ale že by to mohlo něco osvítit, se mi nezdá. Ale já mám jen odrazku, tak nevím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 U O III není světlo dělené. Na YT je návod: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Tak pardon za mystifikaci. U OIII tedy zůstává jen. původní, bezpečnostní funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendouch vodouch Vloženo 21. Ledna Sdílet Vloženo 21. Ledna Mám Facelift combi 12/2018 a mám též odrazky.......To nemá chybu, to je ostuda !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.