csabac Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 @dac Nahraj si aktualny soft, ktory tu bol uvedeny. das na usb a vyskusas, ze co pojde, co nie. alebo ofiko servis @slovacik uz sa tu o tom pisalo, link sluzi pre zistenie, ci je nova verzia pre navi, nie pre bolero. tam ti to nikdy nic neukaze. takze treba sledovat forum, resp. z casu na cas asi oslovit servis. ale to pri tych reklamaciach nebude problem byt s nimi v kontakte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dac Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 @csabac Je nejaky navod na tu aktualizaci podle ktereho treba nekdo z vas jel? Neco, co by me mohlo prekvapit v aktualizacnim procesu nebo proste jenom strcim usbc flashu (s rozbalenym nebo archivovanym image?), na infotainmentu si najdu aktualizaci a zdroj usb? Btw, nachazi se ta ridici jednotka infotainmentu stale v prihradce u spolujezdce nebo to staci strcit do usbc v prostrednim tunelu? Plno lajckych otazek od cloveka, co to nikdy nedalal...diky za trpelivost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 @dac tiez som to nerobil, robil to servis. ale ak by bola novsia verzia idem do toho. vyssie niekto pisal, ze staci v strede do usb a cez aktualizaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvlcek Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 Ja mam tuto verzi sw z vyroby 10/2020. Dvakrát se mi stalo, ze po nastartovani se mi vubec nezapnul infotainment. Pomohlo nekolikrat vypnout motor a zamknout auto. Jinak nic. A nejsem schopny pripojit AA bezdratove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Gladstone Šafrata Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 V 26. 11. 2019 na 20:21, griveous napsal: Tak mi zustala po servisu v aute flashka "asi s aktualizaci infotaimentu", nekdo muze vyzkouset MEN3_EU_SK370_P9305P.rar 291 MB · 13 stažení Ahoj, zkoušel jsem si to rozbalit na flashku a při pokusu o instalaci Infotainment nahlásí chybu, že nemůže nalézt žádná metadata. Když jsem koukal na manuál na YT, tak správně by měl Update obsahovat 3 složky a jeden textový soubor metainfo.txt. Bohužel bez toho textového souboru aktualizace nepůjde nainstalovat, protože ten soubor vlastně dává informace jednotce co se kam má nakopírovat. Nebylo ns té flashce ještě něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Mne ccera zacalo radio mrznut a sekat sa. Potom sa objavila obrazovka vid obr. a tak to ostalo asi 40 min. nasledne sa restartoval cely system a bolo vsetko OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dac Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 před 3 hodinami, Kubo22 napsal: Mne ccera zacalo radio mrznut a sekat sa. Potom sa objavila obrazovka vid obr. a tak to ostalo asi 40 min. nasledne sa restartoval cely system a bolo vsetko OK Jo tak tohle se mi stalo za jizdy...docela divocina, ze se zacne aktualizovat infoainment timto zpusobem a jeste, kdyz je auto v provozu a bez nejakych upozorneni. Jak tak slycham od lidi, co maji ve vyvoji skodovky nejaky kontakt na vyvojare nebo QA, tak obecne je ten system diravy jak cednik. Za chvili nezbyde nic jineho nez ovladat infotainment z terminalu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Proč v poslední době většina uživatelů napříč forem cituje poslední příspěvek a dělá v tom bordel?! :-( 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Přesně tak, pravidla fora zakazují citaci bezprostředně předcházejícího příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 před 6 hodinami, Dodi 15 napsal: Proč v poslední době většina uživatelů napříč forem cituje poslední příspěvek a dělá v tom bordel?! :-( Stačí se podívat na autory těchto příspěvků. Mají 10-20 příspěvků a z toho polovinu proti pravidlům. 🤷♂️ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GlobeCZE Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Ahoj všem, můj nový poznatek.. od nova jsem občas bojoval se zamrzáním infotainmentu, vypádávním zvuku, špatným fungováním handsfree a občasnými (častými) výpadky SOS volání... konečně jsem se dokopal dát auto na aktualizaci SW do servisu, přičemž zjistili, že jádrem pudla je špatná jednotka SOS volání... tím, jak je to celé propojené ta jednotka vysílala nějaké mimózni informace všudemožně a tím způsobovala problémy infotainmentu... jestli je to pravda, ukáže až čas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Pravda to nie je. 2x menili SOS a zamrzanie radia bez zmeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannys85 Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Jaká je nejnovější verze SW Bolera ? Mám 0469. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 pozriem ti, ked budem v aute. Pred 1,5mesiacom aktualizovali. No raz tyzdenne zamrza i tak u mna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Najnovysie vystrelky su, ze nenacita tel. cez bluetooth, nejde spustit android pritom ikonka svieti v aute. po 10s restarte systemu vsetko ide hladko zase, cca 1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lovik Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 (editace) Nevím jaký je nejnovější, já mám z výroby z přelomu říjen/listopad 2020 verzi sw 1233, žádné zamrzání ani jiné potíže jsem zatím nezaregistroval. Editováno: 25. Duben 2021, autor: lovik Přidání foto sw verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 Ja mam toto cca 1,5mesiaca dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 Já mám ve Scale vyrobené letos v lednu toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 tak to je pekny rozdiel. ale mas i iny hardware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 Včera mi přehrávali Bolero a stále na Hardware:033 se nahrává Software:0469 . Řešil jsem samovolné zapnutí infotaimentu při zamknutém vozidle , a další chyba když jsem zapnul zapalování se zamknutou zpátečkou tak zůstaval viset parkovací asistent a nevypnul se při rozjezdu . ( dále prý řeší i černou obrazovku a zvuk kdy nefunguje ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 Tak to slavne bolero mi zablokocalo dnes hudbu uplne. Raz tyzdenne sa restartovalo a z casu na cas sa objavila tato hlaska na chvilu a dnes natvrdo. Ide len volanie,sle iny zvuk nie. Dufam, ze si to hovno vymontuju a poslu na smetisko, kam to patri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Musil Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Dobrý den, s Bolerem mám problémů až až..... verze 469 1.reklamace musel jsem dodat video se závadami stavalo se že pri klepnutí na uloženou stanici sel zvuk tak 1s a pak nic po restartu to chvíli fungovalo ... opraveno aktualizaci na verzi 469. 2.reklamace opět video se závadou zavada: při odchodu od auta se nevyplo radio i po nekolika restartech radio stále hralo i 5h po zamknuti a odchodu od auta..... opraveno výměnou jednotky.... 3. Reklamace cca 1 měsíc po 2. Reklamaci vypadky handsfree, sekání celého radia, obcas nefunkční zpětná kamera atd. Vše zdokumentováno videem video předáno servisu... a víte co řekli? Že je vše v pořádku a at si koupim novy telefon..... takže se sněma už 4 mesice dohaduji že je to krám a ať to bud opraví nebo mi vratí peníze a oni mě tvrdí že jsem neprokazal zavadu 3 videa jim nestačí.... (servis Porsche Brno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 (editace) Píšeš opraveno aktualizací ale na stejnou verzi 469??? Nějak nechápu co je to za "aktualizaci"? Jen pro info Já mám také 469 a absolutně bez jakýchkoliv problémů. Kdyby byla nová verze tak jí snad ani nechci😀 Tady jde vše na 1* HW mám 040. Evidentně to není SW ale tím 033 HW. Editováno: 8. Září 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.