tom01 Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června (editace) @miklisek K tomu sklonu sedáku. Když jsem dělal upgrade instalace bederních opěrek musel jsem vždy Rapida píchnout do naší garáže na místo naší "báby" jedničkové Fabie. Jak jsem auta v garáži prohazoval, přesedal jsem sem tam z jednoho do druhého a všiml jsem si podstatně více zakloněného sedáku ve Fabii oproti Rapidu. Po přesednutí z Rapida do Scaly jsem nepociťoval zásadnější rozdíl ve sklonu sedáku. Když tedy pominu zmíněnou pasivní bezpečnost neoriginálního zásahu do kotvení sedaček, tak u těch podložek z 3D tisku bych viděl jako zásadní nevýhodu, že kolejnice pojezdu sedáku budou zakloněné dozadu, což musí být krajně nepraktické při ovládání jeho pojezdu. Sedím, odjistím páku a vlastní vahou odjedu na skloněné kolejnici dozadu a budu se pak chytat všeho možného abych sedák vytáhl proti kopci dopředu... Editováno: 27. Června, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.