csabac Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Tak nenasiel som nikde ten zakaz, takze moje tvrdenie bolo nepravdive. Nasiel som len, ze ked je auto homologizovane s nimi, nemozu sa dat dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Zástěrky na autě mám. Podle mého názoru vypadají na tom autě dobře. Jestli fungují, to těžko říct. Na fotkách je doufám vidět jak jsou upevněné a jak to vypadá, kdyžtak když by byl zájem tak udělám fotky i až auto umyju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Taková drobnost a auto už by nebylo rentabilní vyrábět.... :( 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Ty přední ok, ale ty zadní to dělají takové usedlé a ještě se jako stáčejí dopředu, ale třeba to dělá ta fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Nojo, ale toho bordelu co chytily který měl být na laku. Ti co mě znají, vědí, že mám zástěrky Na Superbu, Arteonu i Scale. Osobně na vzhled kašlu, hlavně nemít dotlučené auto od kamení? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Naposledy jsem měl zástěrky na Felicii a od té doby už ne a nikdy jsem neměl problém s lakem a jeho poškozením vlivem chybějících zástěrek. Auto mívám v průměru 5 let a za tu dobu se tomu nic nestane. Jezdím teda jenom asfalt, žádný nezpevněný cesty. Takže nevidím důvod, proč bych si měl hyzdit auto přidáváním plastů, ikdyž na Scale vypadají decentně, navíc si myslím, že ta vlhkost a bordel mezi zástěrkou a prahem škodí víc než kdyby tam nebyla vůbec. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 (editace) Prostě každý jezdíme jinde, u nás pokud je zima sypou inertem. Zástěrky mám a budu mít, protože auta mám v průměru na 10 let. Na O1 i F1 mám prahy a boky pořád jako nové, navíc tahám vlek a bordel mi neletí přímo na něj a dovnitř. Jsem praktik, ne esterický pozér. Editováno: 16. Listopad 2020, autor: ben06 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frfr Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 niekto foto celeho auta z boku / zozadu ako to vyzera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Auto je sice zrovna špinavé od pilu ale snad je to tam dostatečně vidět. Auto má sportovní podvozek takže je o něco snížené. 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 na Scale jsou dobře decentní a nijak zbytečně to auto nekazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frfr Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 na fotkach od @Dczek na tom aute niesu skoro ani vidiet.. super.. asi ich teda objednam.. ved nestoja tak vela a odmontovat sa daju vzdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 Ja som objednal asi po mesiaci jazdenia. Predne aj zadne, original. Za ten peniaz je prevedie ozaj na oeknej urovni. Lahko sa montuju a tie predne su aj vizualne OK, k autu pasuju. Zadne sa mi uz tak nepacia, ale nahodil som ich. Jedina nevyhoda zadnych je, ze ak parkuje k obrubniku, tak zviknu on skrtat. Jazdievame traja a teraz chytam obrubnik skoro stale. Z tohto dovodu by som uz zadne asi opat neobjednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 A není to spíš výhoda než nevýhoda ? Lepší škrtnout zástěrkou než odřít nárazník. Mám je na autě, je pravda že vzadu to není žádná hitparáda, ale spodek auta je citelně míň zasraný než bez nich. Po roce je už na autě vůbec nevnínám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 A v čem je to výhoda? Nárazník je stále ve stejné výšce, takže kdyby měl šrtnout nárazníkem, tak s ním šrtne s i bez zástěrek. Spáš když škrtne zástěrkou, tak to není rzovna ideální pro lak v tom spoji a ukotvovací body :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 Naraznik je v dostatocnej vyske. Nim som nikdy neskrtol. Zasterky su tie, ktore sa mozu poskodit. Ale s tym som trochu aj ratal, ked som objednaval. Mam co som chcel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frfr Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 dnes som montoval zasterky. je tam taky pliesok zohnuty, ktory sa ma zacvaknut na taku prazdnu dierku a sluzit ako zavit. no vobec to na seba nepasovalo, tak som to namontoval bez toho pliesku, teda to drzi o jeden srob menej. mali ste podobnu skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Ja som montoval na Scalu dopredu aj dozadu. Montovalo sa to lahko. Podla mna to treba abt to tam bolo. Je to pevnejsie. Uz sa mi stalo, kedze parkujem pri obrubniku, ze som zasterkami skrtol. Vtedy to riadne zadrhne celou zasterkou a dost to pocut. Preto si myslim, ze je ten spoj riadne zatazeny vtedy. Skus to este raz. Ono ti to urcite pojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 Od kol to dost lítá a auto mám jak prase co se někde vyválelo - bahno až na střeše. A mám vypozorováno, že u superba je originální plastový podběh trochu víc ven a tolik neleze bahno mezi spodek blatníku a práh (kdyby někdo pochybovat tak mu vyfotím co myslím). Já je asi koupím protože mě to bahno na autě trochu vadí, ale ne tak moc abych to před jarem umyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.