Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Vloni jsem měl skoro nový Polaris 2 - kupovaný taky o prázdninách, asi jedny z posledních vyrobených. S těma Vredesteinama jsou nesrovnatelný - rozdíl pomalu jako mezi prakem a řízenou raketou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Koukám že téma ještě žije, no loni jsem nakonec koupil Continental Conti Winter Contact TS 800 a jsou fakt super. Co se týče Polaris 3, tak neznám nikoho kdo je má, protože Polaris 2 byla prostě tragedie. Hlavně pokud nastalo sucho, tak guma mizela před očima. Sice jsou Polaris 3 dobře hodnocené v testech, ale je tam také malý zádrhel. V roce 2011 skončila na spodu tabulky a letos kupodivu celkem vysoko. Ale asi takhle, Michelin, Continental, Goodyear, Kleber + Nokian. S těmahle gumama rozhodně chybu na Fabku neuděláte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 A co si nejvíc na těch Vredesteinech SnowTrac-3 cením je, že jsou ve srovnání s Polariskama (2) neskutečně tichý - ani na suchu nemám pocit že jedu v tanku, což jsem s Polarisama měl naprosto běžně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Já jezdím na 7 let (už to mám ověřen) starých Michelin Alpin s 8 mm vzorkem .. letos dojezdím a poté házím z nejvyšího patra baráku a doufám že někoho cestou ještě trefí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 zdravím,jaké pneumatiky z těchto dvou viz odkazy ,mi doporučíte,dle svých zkušenností?díky http://www.pneupremium.cz/kleber-krisalp-hp2-185-60-r14-82t http://www.pneupremium.cz/fulda-kristall-montero-3-185-60-r14-82t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Já bych šel do Klebru. Zimní jsem je sice neměl,jen letní,ale 100% spokojenost po všech stránkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopak Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 pokud jezdíš do hor tak si jednoznačně připlať a kup tyto http://www.pneupremium.cz/nokian-w-185-70-r14-88t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Tak Nokian jsou taky hodně dobré! A za tu cenu určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas69 Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 zdarec. dúfam, že sa téma nestratí .... premýšľam o zakúpení zimných gúm Barum POLARIS 3 185/60 R14 pre FóbiuCombi 1.9Sdi, 2001, jazdená prevažne v meste, medzi mestami, diaľnica, .... jazdenie po horách nehrozí ... Poradíte, či je to správná voľba, alebo mám radšej voliť inú značku pneumatík ?!! dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 zdravím ,mám dotaz,které zimní pneu by jste mi doporučili na fabii 1,4 16V 74KW?Vybírám z těchto dvou ,buď Kleber,nebo Fulda.viz odkazy: http://www.pneupremium.cz/fulda-kristall-montero-3-185-60-r14-82t http://www.pneupremium.cz/kleber-krisalp-hp2-185-60-r14-82t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Jeké jsou tedy podle vás nejlepší ,vybírám z Barum Polaris 3 Kleber Krisalp HP Sava Eskimo S3+ Ty polarisky tu nemají moc dobrý ohlas tudíž jsem víceméně rozhodnut pro sava ,jen si chci potvrdit,že neudělám nějakou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Sava jsme měli jak jsme kupovali HTP .. a můžu ti říci jediné .. už NIKDY SAVA! Horší už být nemůžou .. za mě z těch 3 jedině polaris .. měl jsem je, rodiče s nimi jezdí každou zimu a pro velice klidného a nenáročného řidiče, který nejezdí do hor jsou postačující .. já jsem se rozhodl pro Continental .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 (editace) Tak za mne ty Savy S3 +,jezdil jsem na nich 4 zimy a v poho,ted koupena dalši sada tak snad opět nezklamou,barum bych nebral.Navic u zimni pneu hraje dost velkou roli staři pneu,pokud ma 5 a více let tak se jeji "zimni" vlastnosti dost zhoršujou.Takže asi tak.Na barumkach do hor je zatrest,jsou spiše do města.Ale samozřejmně jak je tady vidět tak 100 lidi 100 ruznych chuti takže se budeš muset nějak nakonec rozhodnout sam. Editováno: 19. Září 2013, autor: bitttpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 na vsech autech jsem mel vzdy ty savy a nikdy jsem nemel problem, nechapu ty negativni zkusenosti, ale na barum slysim nadavat vsechny majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 ja mám Firestone WinterHawk 2 a s nimi som na snehu nemal vôbec žiadný problém zo záveju ma vytiahly bez nikoho pomoci a to je hlavné, aj na lade nie sú zlé, osobne by som dal ale prednosť tým Klebrom tato ich mal na služobnom ROomstri 3 sezóny kde najazdil dokopy 50tkm a v pohode by spravili ešte ďalšie dve tri, ja som osobne na nich najazdil asi tak 10tkm a vytiahli nás od všadial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Mám kleber a řekl bych, ze jsou to pneu spíše do města a na dálnice, kde není moc sněhu, ale jinak jsem s nimi spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Já osobně mám Barum Polaris 3. Vzhledem k tomu, že na 4. sezónu jsou gumy nepoužitelné, tak jsem šel do levné verze. Zatím spokojenost, ale pravda, jezdím spíš Prahu a dálnice a hlavní silnice. Na hory a do hlubokého sněhu nejezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Tak to u nás klidně 30cm sněhu v pohodě..předtím jsem měl Polaris 2 a jako už nikdy víc ty barumky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 ja som minuly rok kupoval nove Conti TS800 a spokojnosť ../185-60-14/ .. podla heureka.cz keby som mal nejake lacne kupiť tak asi Fulda Kristal Montero 3 čo stoja asi tisicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Fuldy mohu taky doporučit,již jsou nachystány nové,jen je přezout.A rozdíl v ceně mezi Conti TS800 a Fuldou je asi 200 kč kus.v rozměru 185/60 R14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaSK Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 (editace) Cavte odporučili by ste my nové zimné pneu ? mám vybraté : BARUM Polaris 3 165/70 R14 81T http://pneumatiky.heureka.sk/barum-polaris-3-165-70-r14-81t/Sorry ale nwm ako sa dá ten obrázok zmenšiť Editováno: 6. Říjen 2013, autor: Pawouk Příspěvky jsem sloučil a upravil - foto není nutné,když je v tom odkazu. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrap Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 doporucili by ste celorocne Goodyear Vector 4Seasons ? http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Vector-4Seasons.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Jedině někam, kde se běžně nesetkáš se sněhovou vrstvou vyšší než několik málo cm, která navíc během několika následujících hodin odtaje a nebo je uklizená technickýma službama a kde teploty v létě nenarostou nad 30-40°C. Jak odpovíš na jednu z podmínek "nezaručím", tak o celoročních gumách ani neuvažuj. V momentě, až bys s nima vyjel poprvé na umrzlej nebo rozsolenej sníh anebo v létě proklínal za velkýho vedra při brždění "matlající se" gumu běhounu bys věděl, žes nekoupil dobře. Ty "celoroční" gumy můžou nádherně fungovat někde v Belgii nebo v podobný přímořský zemi, kde když napadne sníh, tak se všichni jedou podívat, protože to je jen 1x-2x do roka - a v létě neznají velký vedra, ale rozhodně bych se jejich použití vyhnul u nás, kde je opravdu ZIMA s mrazama a sněžením naprosto běžně 3 měsíce z každýho roku. Pravda, dřív se celoroční radiálky používaly daleko víc, stačí si vzpomenout na éru "stovek/stodesítek", kdy třeba guma OR-6 byla vysloveně popisovaná jako celoroční, ale taky si moooc dobře vzpomínám, jak to na nich tatíkovi ustřelovalo a kdyby nenazouval každou chvíli řetězy, asi by nebyl schopnej dojíždět bez ohledu na počasí do práce ve dne i v noci (sloužil v lokomotivním depu tehdejšího ČSD jako mašinfíra a jezdil traťovou službu s nepravidelným nástupem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrap Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 (editace) ked je sneh alebo lad, nejazdim. ide mi iba o pilicajtov a poistovnu. mam zimne pneu na diskoch, ale uz ma unavuje 2-x do roka to prehadzovat kvoli 500 km najazdenych za zimnu sezonu na suchych ci mokrych cestach. jazdim absolutne defenzivne , s tym ze davam pozor na to ako jazdia ini ,aby som im dal prednost.. :- / prec su casy, ked som nedovolil nikomu zaradit sa pred seba.... Editováno: 12. Říjen 2013, autor: alexandrap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Klidně ty celoročky kup, budeš spokojený. Není v nich problém, kámoš je má na fábii. Já jezdím na druhém autě v rodině celoročně zimní michelin alpin a4. Najedu 5t.km za rok a nemíním furt blbnout s přezouváním. Náš "áčkový" vůz přezouváme, ale až se dojedou letní taky přejdu celoročně na zimní. (nájezd do 8t. km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.