Jindřich Beran Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Dobrý den, rád bych se zeptal, zda jdou vyměnit zadní světla u superb 3 za led světla na s3. Už to někdo zkoušel? Popřípadě, co to obnáší? Kódování? Konektory? Patice? Světla A mám světla B chci. Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Tady se řeší Octavia III, napiš do správné sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Beran Vloženo 7. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Omlouvám se, děkuji za přesunutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 také by mě zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipFF Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Je někde na to nějaký návod ? Na netu nic nemohu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 (editace) Taky ne Editováno: 22. leden 2021, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 @heckeer uz jsi nejak postopil s vymenou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Čiže stačí kúpiť facelift svetlá a budú pasovať aj na pred facelift? Stačí iba nakódovať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Tvarovo sadnu bezproblemovo,ale aby boli plne funkcne,to znamena dynamicky blinker a animacia,treba spravne napinovat,tahat kabelaz a samo kodovat.Ak chces teda tu top variantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Aha... Čiže sa musí ťahať nová kabeláž k riadiacej jednotke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Teraz ale pozeram,ze tema nieje o FL svetlach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagg22 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 V 7. 10. 2019 na 19:50, Jindřich Beran napsal: Dobrý den, rád bych se zeptal, zda jdou vyměnit zadní světla u superb 3 za led světla na s3. Už to někdo zkoušel? Popřípadě, co to obnáší? Kódování? Konektory? Patice? Světla A mám světla B chci. Děkuji za odpovědi Zdravím, jaký byl výsledek vymeny světel, má také ty světla bez těch malých zrcátek a přemýšlel jsem o výměně, ale nevím jestli není potřeba dodělat nějakou kabeláž, když teď mi sviti pouze venkovni část světel? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 Me mrzi jedna vec. Mam top zadni svetla a blinkr je normalni zarovka takze celkem to kazi dojem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 10. Duben 2022 Sdílet Vloženo 10. Duben 2022 @JSvoboda tak tam dej ledku s canbusem..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 10. Duben 2022 Sdílet Vloženo 10. Duben 2022 No budu muset, ale ze to neni original... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob1010 Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 Je mozne prepinovat nebo prekodovat dynamicke blinkery tak, aby cele blikaly pri smerovem signalu a dynamicky se rozsvecovaly pri odemykani a zamykani auta? Origininal nastaveni je obracene, tzn. cely najedno blika pri odemykani a postupne se rozsvecuje pri zmene smeru. pripadne - nastaveni tak, aby pouze vzdy jen cely blikal a vubec nedelal to postupne rozvecovani. Dekuji R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 A to je mas dodelavane nebo original??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 Ano jde to nakodovat aby blinkr nebyl dynamicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 Jde přes adaptace udělat aby byl blinkr dynamický pri odemceni a zamceni auta ale pouze jen když nebude aktivní dynamické parkovací světlo (funkce CH, LH) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 19. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 No já jsem si s tím jednou hrál u svého Golfa 7 (2013 - taky mqb) se světlama z Faceliftu a povedlo se mi nastavit že dynamicky blikají jen výstražná světla ale normální blinkr a odemykání chodí bez efektu CH a LH aktivované Nevím jaké varianty lze docílit dle skoro bych předpokládal že všechny :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 31. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2023 Prikladam video deaktivovanych animovanych blinkeru u zadnich led svitilen. Dekuji Ferdovi. R dovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prograw Vloženo 3. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2023 To vypadá perfektně! Na kolik to vyšlo a kam mám s autem přijet 😄? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 16. Července Sdílet Vloženo 16. Července (editace) Nevíte někdo prosím kolik je potřeba natahat kabelů při přestavbě na facelift animované zadní světla? Aktuálně mám ty poloLED před facelift. Mám rozebraný interiér, tak bych tam ty kabely rovnou připravil. Díky Editováno: 16. Července, autor: midlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července https://www.briskoda.net/forums/topic/476310-new-fl-skoda-superb-2020-tail-lights-retrofit/page/3/#comment-5506776 tam je schema 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.